TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ביקורת על אפליפטינג
Pages (4): [1] 2 3 4 »
ביקורת על אפליפטינג
כבר הרבה זמן רציתי להגיד אתזה אבל חיכיתי קצת לראות אם משהו ישתנה...
אפליפטינג פשוט נהיה מוסיקה ב 2 שקל...
בתחילת הדרך הסגנון היה אדיר ומקורי, אנשים השקיעו במוסיקה ,המציאו כל מיני רעיונות שונים והגדירו את הסאונד הבסיסי של הג'אנר.. מה שגרם לי להיכנס למוסיקה הזאת..כולם פה זוכרים את ההרגשה המצמררת של האפליפטינג הישן
עכשיו לאט לאט כמו כל סגנון יוצרים שונים חרשו על הסאונדים והרעיונות עד שהגיעו לשלב שהכל נשמע אותו דבר .. ובדרך כלל בשלב הזה מגיע איזה מהפך ואנשים מתחילים לחדש ולגוון ובגלל זה בטח נולד הפרוגרסיב
אבל מה שאני לא מבין זה איך לאנשים לא נמאס לשמוע את אותו דבר @#%^
אותם עליות, אותם סאונדים, אותם מלודיות אפילו.. אין כבר שום יחודיות בקטעים. פעם היו כל מיני יציאות כמו
kansai-roccoco
4x4 - indigo
וכו'...
היום כולם פשוט עושים את
system f - Out Of The Blue
עם שינויים קלים..
לא יודע איך אתם מרגישים בקשר למוסיקה אבל אני אישית מרגיש שאין השקעה באפליפטינג של היום וכבר נמאס לי לשמוע אותו דבר (ואני שונא את כל המוסיקה הישנה שלי בגלל שהייתי מעתיקן מטומטם)
לעומת סיגנונות אחרים במוסיקה האלקטרונית האפליפטינג בקנטים..
ובקשר לפרוגרסיב, יש בזה את כל ההשקעה שאני מחפש באפליפטינג אפקטים לופים וסאונדים מגניבים , אבל הסגנון ממש עדין ורגוע מידי ודיי משעמם בשבילי... בגלל זה כרגע אני לא יכול להנות מכלום בסגנון הטראנס
לסיכום אני מקווה שיוצרי האפליפטינג יתחילו להשקיע קצת...
אני אישית מנסה במוסיקה שלי לחדש כרגע..
יש מישהו שחושב כמוני ?
אני מסכים איתך חלקית..
באמת אפליפטינג כבר בערך שנתיים נשמע הכל אותו דבר..
אני מדבר על אפליפטינג שניתן לשמוע בסטים של טיאסטו ופרי קורסטן (עזבו בצד את הסגנון אלקטרו טראנס המוזר שהוא אימץ)
יש עדיין קטעים חזקים שיוצאים לפעמים.. אבל באמת זה סגנון לאוס..
לעומת זאת יש לך את מרקוס שולץ שהכניס חיים לטראנס והוא האופציה החלופית לאפליפטינג לדעתי..כמעט כל קטע שאתה שומע בסטים שלו מדהים ומלא ברגש וגם מיוחד...אתה אומר שחסר בהם אנרגיה?
זה ממש לא נכון..
תשמע למשל את
hello strings
דוגמא מעולה לקטע מלא באנרגיה וגם מלודיות חזקות ומרגשות !
נ.ב.
אאוט אוף דה בלו זה אחד הקטעים הטובים ביותר שנעשו אז למה להשוות אותו? 
| quote: |
| Originally posted by Sm0keMachine נ.ב. אאוט אוף דה בלו זה אחד הקטעים הטובים ביותר שנעשו אז למה להשוות אותו? |
| Originally posted by coby הוא כל כך טוב שכולם החליטו להעתיק ממנו... :\ שמעתי את הלו סטרינגס אני כמעט בטוח לא זוכר כבר, אולי אני לא מעודכן באמת בכל המוסיקה החדשה וביציאות הטובות.. אבל כבר מלא זמן כל המלצה שאני מוריד זה קקה גמור |
נראה לי שבקצב הזה מה שיספק אותי הכי הרבה זה לעבור לפסיי טראנס
אני גם מסכים חלקית שיש חזרה על דברים.. אבל זה לא לגמרי נכון
אני פשוט חושב שאתה יותר נכון התייאשת מאפליפטינג.. כמו שהתייאשת מהקטעים של עצמך.. להגיד שהעתקת זה ממש לא נכון, כי יצרת דברים חדשים, יכול להיות שהסאונדים היו דומים אבל זה עדיין היו רעיונות שלך לחלוטין..
אני גם לא חושב שאתה מספיק מעודכן כדי להגיד שהכל מת, ברור שאין הרבה חידושים מרהיבים, אבל אם אתה חופר מספיק עמוק אתה מוצא קטעים חבל"ז.. אתה פשוט עצלן.
זה כמו שאמרת על הארד טראנס שהוא קל להכין וכל מיני שטויות כאלה וסתם אתה מזלזל במוסיקה.. אבל האמת היא שהקטעי הארד טראנס שהכנת היו קטעים חבל על הזמן... ולא רק אני אמרתי לך את זה.. אבל במקום להביא את ההארר טראנס למקומות חדשים עם סאונדים רעננים ומטורפים.. אתה שוב, מוותר.. ואומר זהו אם אף אחד לא מחדש גם אני לא ופשוט ירדת לסגנון הרבה יותר רגוע... אני דווקא חושב שהתייאשת מלהפיק בכלל ולא רק מהמוסיקה...
קיצר קוב.. במקום להתלונן שהכל מת... תתחיל ליזום ולהכין דברים חדשים ומטורפים.. אולי אתה תהיה המשיח של האפליפטינג =)
יוב זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות עכשיו
הפסקתי לאהוב הארד רק בגלל שזה כבר לא עשה לי אתזה הסגנון לא כי התייאשתי.. זה לא מעניין אותי כבר לעשות פיצוצים אני רוצה מורכב יותר ומלודי וזה לא מתאים להארד
אני מנסה לעשות עכשיו בדיוק מה שאמרת באפליפטינג !
ושמע אולי אני לא חופר מספיק אבל זה לא הגיוני שכל דבר שראיתי בהמלצות זה אותו קקה ואני מדמיין...
נמאס לי מהפאקין
FAT LEAD
שישרף באש הגהנום כזה סאונד חרוש וגם לא משו...
נ.ב
שמעתי האלו סטרינגס - באמת קטע מיוחד !!
רק חבל שאין עוד כאלה... אבל אני לא מסכים איתך בקטע של האנרגיה..
תשמע fat boy slim - push the tempo
זה אנרגיה !
אני מת שהמוסיקה תהיה יותר ציבעונית מבחינת רעיונות...
אני פשוט עשיתי הפסקה די רצינית עם מוזיקה אלקטרונית שהתחילה עוד בתחילת הקיץ...
אני לא נטשתי סופית, אני עוד שומע פה ושם כי זה כיף, זה נחמד, זה סבבה, אבל זה לא נותן לי את אותו רצון לקום ולרקוד ולהשתולל כמו פעם, ואני מדבר פה על מוזיקה אלקטרונית בכלליות, ולא רק על אפליפטינג...
את סיגנון האפליפטינג נטשתי עוד די ממזמן אני מניח...כי פשוט זה כנראה לא היה מה שחיפשתי, אף פעם לא הייתי בן אדם שאוהב רק סיגנון אחד, אז הלכתי בהתחלה לפרוג כמו כולם, לחפש דברים שונים, על האפליפטינג הפרוג השתלט ונשארו בשבילי יוצרים וקטעים מעטים שאני עוד יכול להעריך ולרצות בכלל לשמוע ולחפור בשביל למצוא קטעים שלהם...
משם ניסיתי לחזור לאהבתי הגדולה להאוס וכל תת הסיגנונות שלו...לפסי טראנס, לדראם אנד בייס, לטכנו, לכל דבר שרק יתן לי הנאה מהמוזיקה עצמה..
אני לא אומר שלא יוצא לי פה ושם לשמוע קטעים טובים של אפליפטינג...
אם אני זוכר נכון קטע שמנגנים הרבה בזמן האחרון, אני חושב שהשם שלו זה this is new york שהוא קטע די טוב...
קיצר אני לא פה מספיק זמן גם כדי לשפוט מה היה אז ומה עכשיו, אבל אני מניח שהכל בסופו של דבר זה גם עניין של טעם, ולא רק עניין של פעם היה יותר טוב...כי עם השנים ברור שדברים ישתנו, לטובה ולרעה...כמו שיובל אמר אני מניח רק צריך לחפור לעומק בזמן כזה שאין יותר מידי כשרונות, ולוקח זמן למצוא קטע שבאמת ראוי ושווה לשמוע...
מסכים לגמרי
אם אני מסדר את התיקיית מוזיקה שלי עכשיו לפי תאריך כל החודשיים השלושה חודשים האחרונים אולי ימצא שם קטע אפליפטינג אחד...והרוב בכלל לא אלקטרוני, אלא רוק רגאיי או ראפ...
האם אני עדיין מקשיב לטראנס אפליפטינג ו8מוזיקה אלקטרונית בכלל? ברור!! פשוט לא מוזיקה חדשה, אני מסתפק במה שיש לי בארחיב שאספתי במהלך השנים.
לא ממש יודע איך להסביר את התופעה אבל בקטעים חדשים אין ניצוץ, אין איזה משהו שגורם לי לצמרמורות...פעם הייתי מקבל את זה מהרבה הרבה קטעי טראנס וזה מה שהכניס אותי לעסק הזה בעצם...
באמת שאין לי הסבר, כל סגנון חייב להתפתח ולהתאים את עצמו לקהל ולסגנונות דומים אחרים...כנראה שאפליפטינג טראנס כבר עבר את השינוי וזהו כנראה הפרוגרסיב טראנס שניהיה כל כך נפוץ בזמן האחרון...
ומה שלא עבר שינוי פשוט לא מצליח לגעת...
אני מנסה ותמיד ניסיתי במוזיקה שלי לנסות ולהביא משהו חדש, הקטע הוא שאני עושה את זה קודם כל לעצמי..בגלל זה אין לי כל כך הרבה השפעות ממאונים וסגנונות אחרים...אני חשוב שהצלחתי לפתח סגנון ייחודי לי שמנסה לספק את מה שקטעים אלקטרונים אחרים לא הצליחו לפחות בקטע של הציפיות שלי...
אני לא יודע אם אני מסכים או לא
אני רק יודע שלא שאפליפטינג זה לא הסגון מוזיקה הראשון ולא האחרון שיעבור את המשבר הזה.(בהצלחה או לא בהצלחה
מה שקורה זה שדיברתם על מלודיות,
מלודיות מאז ומתמיד היו עניין של מוזיקאים
עכשיו למשל תסתכלו על איך מלודיה בנויה
אתם מסכימים איתי שאם אומן מוזיקה קלאסית יסתכל עליה הוא יגדיר אותה כבדיחה?
מצד שני, כשמשתמשים בדברים מסובכים לרוב זה לא נשמע טוב לעין המסוממת שרוצה לדפוק את הראש במסיבה.
רוצים לדבר על עליות ?
כבר שנים שמי שעושה "עלייה" פשוטה, עם המון פיצוצים בסוף נחשב למיושן
אז ניסו לעשות ברייקים וכו' - את הדברים האלה עשו גם ב 99, אז עכשיו שאנשים עוד עושים את זה, זה באמת מטומטם
אין מה לעשות, אומני טראנס משחררים כל יום טראקים חדשים, זה פשוט לא אמור לעבוד ככה.
אם אומן היה מוצא את הנישה שלו, בלי לחשוב מה ימכור יותר או מה מכר בעבר, כולנו היינו מקבלים תוצרים יותר איכותיים
אולי חלק ממה שאני אומר נובע מההשפעה שהייתה לסרט
RAY
עלי
או העובדה שחזרתי לנגן בפסנתר....
זו דעתי לפחות, אין לכם מה לבכות, כנראה שהז'אנר מיצה את עצמו.
אני מסכים איתך..
הבעיה זה באומנים ובלייבלים שתומכים במוסיקה הזולה שלהם..
תהקטעים הפכו להיות שעה עבודה בין סט לסט... אף אחד לא משקיע יותר מ2 דקו תמחשבה על הקטע הבא שלו..
הניצוץ נעלם כשאנשים התחילו לעשות קטעים כמו מסטיקים..
אני אישית מאמין שיש הרבה איפה לפתח את הג'אנר .. האפליפטינג נשמע פשוט מגעיל וחובבני ליד סגנונות אחרים במוסיקה האלקטרונית..
בדרם אנד בייס למשל יש כל כך הרבה גיוון , זה מה שאני רוצה שיהיה באפליפטינג..
מזה הסרט הזה ray
דרך אגב
מסכים עם חן,
הרבה
"לא מוזיקאים"
מוציאים מלא מלא קטעים,
וזאת התוצאה
יובל מה זה לקובי יש טלפתיה לשיחות שלנו?
טוב הגישה שלי היא כזו
ידוע לרבים שאני כבר תקופה ארוכה אוהב מאוד פרוגרסיב וכן אני שומע גם לא מעט האוס
אבל שימו לב לדוגמה הקטנה שאני יביא עכשיו...
אם מכבי ת"א בכדורסל עונה הבאה תודח לפני הפיינל פור ולא תגיע אליו זו תהיה אכזבה - יש מישהו שחולק עלי?
למה זו תהיה אכזבה.? כי אחרי השנים האחרונות רמת הציפיות הפכה להיות ענקית מהקבוצה הזו
מה יהיה מש מוזר? אם במשך כמה שנים מכבי לא תגיע לפיינל פור ואחרי 6-7 עונות שכאלה עדיין הציפיות יהיו לזכייה ביורוליג
וזו הבעיה שאני מזהה אצל אנשים רבים מדי בקשר לאפליפטינג טראנס
אפליפטינג טראנס לא מת צר לי להודיע לכם זאת חגיגית....אפליפטינג אפילו די חי
אבל ברגע שיוצא קטע טוב חייבים להבין (וזה קרה הרבה ב-99) שאחרי שנה הקטע הזה הופך להיות אויב הסצינה כי הציפיה היא להמשך יצירות של קטעים ברמה לא פחותה ממנו
ובינינו זה די לא ריאלי...הקטעים שיוצאים כיום לא תמיד מחדשים
אבל יש קטעים שמחדשים ומלודיות יפות לפעמים לא צריכות סינטים שמגדירים לנו סאונד חדש שעוד לא שמענו...משמצפה לשמוע תמיד סאונדים חדשים ימצא את עצמו מתאכזב הרבה יותר מאשר נהנה מכל מוזיקה שהיא..
אני מציע לכם לשבת אחורה לא לחשוב על כלום ולהאזין קצת למוזיקה טובה
תשאלו את עצמכם למה דווקא במוזיקה אתם מוצאים את עצמכם מאבדים עניין בדברים שלא מחדשים לכם מספיק...בתחומים אחרים בחיים החיים מוכיחים לנו שזה דווקא לא תמיד ככה...
אני מאוד מאוד מסכים עם הדעה של אילן
ד"א - מצטער שהתנתקה לנו השיחה פשוט הפלאפון שלי החליט שהוא יוצא בשביתה חריפה נגדי ופשוט נכבה ולא נדלק 
אם נסתכל אחורה לשנים כמו 1999-2000 ונראה כמה קטעים איכותיים ובאיזה כמויות הם יצאו נגיד וואו, בואנה זאת הייתה ה-שנה של אפליפטינג...
שיצאו קטעים כמו
Push - Universal Nation
S&G - The Beauty Of Silence
מהקטעים שבזמנו הכניסו אותי לכל הג'אנר של האפליטפטינג טראנס..
אבל כמו שאנחנו מתבגרים גם היוצרים מתבגרים וצריך לזכור את זה.. כמו שקובי רצה לשנות משהו בסאונדים שלו גם ככה יוצרים רבים.. להשוות את השנים הללו לשנים כמו 2005-2004.. זאת לא חוכמה, תחשבו על זה שבשנים האלו עוד הסצינה של האמ פי 3 לא הייתה כמו שהיא היום.. למרות שאני לא חושב שזה צריך לשנות משהו.. (זאת רק דעתי) אבל באמת כך היה אז...
קובי, אם אתה מתלהב ומוצא לנכון שהברייקביט יותר עושה לך את זה כיום מאשר אפליפטינג, אתה יכול לנסות לשנות סגנון.. תסתכל לדוגמא על רומן וביצ'ר (Immoral Monkeys)..
הם לגמרי ירדו מהז'אנר של קלאב טראנס ולפי מה ששמעתי מהם לאחרונה מתרכזים יותר במוסיקה בסגנון פאט בוי סלים... אתה יכול לעשות אותו דבר, אבל להגיד שאפליפטינג מת.. אני לא חושב.. אני יכול לרשום לך רשימה ארוכה של קטעים ממש ממש יפים, לדעתי.. לא ברמות של פעם.. אבל בהחלט ברמה איכותית.
ת'אמת, בגלל זה אני גם לא מרבה לשמוע את התוכנית של ארמין ושולץ' וכל אלו, אני חושב שהקטע הוא שפשוט הם לוקחים קטעים המון המון זמן לפני שהם יגיעו לידיים שכל בן אדם נורמלי ופשוט חורשים עליהם ברמות כאלה שאתה מקבל את הקטע סוף סוף אתה כבר נגעל ממנו ונמאס לך לשמוע אותו.. בנוסף לזה שאנשים בימינו מחתימים לרוב קטעים שהם יודעים שהם בטוח ירוויחו עליהם כסף טוב, ולא הרבה לייבלים, בייחוד לייבלים קטנים מוכנים לקחת צ'אנסים על אומנים חדשים... אבל צריך להבין אותם גם, יש כאלו שעושים את זה כמקור רווח ראשוני.. ולא כתחביב מהצד.
קיצר קובי, חבר'ס.. כולם בכללי, לפי דעתי האפליפטינג לא מת, אולי הוא בתרדמה.. אולי אנשים מנסים כיוונים חדשים, אבל בסופו של דבר אני מאמין שיותר ויותר אנשים יחזרו לז'אנר הזה.. ובסופו של דבר נראה אותו רק פורח.
אבל יוב ואילן זה משעמם לשמוע את אותו דבר מתישהו...
זה לא סתם תלונות תשמע לפי דעתי אנשים לא צריכים להתאים את עצמם למוסיקה אלא המוסיקה לאנשים..
כל הקטע זה להנות מלשמוע משהו עם רגש או להתחרפן ממשו אנרגטי..
זה לא בשליטה שלך למה אתה מגיב, אבל זה ממש מעצבן מתישהו שמלא קטעים מאוד דומים..
במוסיקה אלקטרונית בכלללל יש כל כך הרבה בחירה של סאונדים ואפקטים ואפשר לעשות כל מה שיש לך בראש... אז למה לעשות מה שכבר עשו אחרים ?
אפילו במוסיקה קלאסית על פסנתר... בסך הכל כלי אחד ותראה כמה סגנונות וגיוונים יש...
באלקטרונית יש אינסוף כלים..
זה כמו ברוק של היום אתה לא תשמע אנשים מתלהבים מלהקות כמו שהתלהבו מג'ימי הנדריקס או לד זפלין..
יש כל כך הרבה גיוון שכל אחד יכול לשמוע בדיוק מה שהוא אוהב
רק רוצים קצת גיוון ושינוי והשקעה כדי שיהיה מעניין זה לא חשוב כמה טוב הקטע אפילו..
אני לא אמרתי שהג'אנר מת אני פשוט נותן ביקורת על רמת ההשקעה שאני רואה זה הכל וזה מאוד מעצבן אותי ואני חושב שבגלל זה הכל מתחיל לדעוך..
תשמע קוב, ברמה העקרונית אני מסכים איתך, הבעיה היא היום שאנשים לא מחפשים איכות, אלה מחפשים מה שכולם אוהבים ומה שכולם שומעים, במילה אחת אנשים מחפשים את המסחרי...
אני חושב שאפילו אם תבוא לתחנת רדיו עם הקטע הכי איכותי שאי פעם הכנת, ותבקש מהם 7 דקות איירטיים כדי שישמיעו את זה לציבור הרחב, הם ידחו אותך בתקיפות ובמקום זה ינגנו פויזן.. למה?, כי בסופו של דבר הכל פה מסחרי.. הכל איכשהו בסוף מתקשר לשוק של כסף...
יכול להיות שבשבילך הסאונדים חוזרים על עצמם, אז כמו שאמרתי מקודם, תיזום דברים חדשים.. לדוגמא אתה יכול להכין קטע ובמקום לעשות בו ברייק עם סינט שמן ומעצבן אתה יכול להכניס קטע ברייקביט יפה ולשלב איזה מלודיה עדינה.. הרבה עושים את זה היום ד"א..
אני גם מסכים שבנקודה מסויימת יש מחזור של קטעים, חלקית אני מאשים את ארמין :P
אבל זו סתם דעה שלי..
קיצר
Solarstone - Solarcoaster (Airbase remix)
הכי טוב =)
הא כן.. אני שומע עכשיו
Jones & Stephenson - The First Rebirth (Airwave Remix)
קטע מדהים ברמות...
אני שונא מסחרית...
מוסיקה לא נועדה בשביל להרוויח כסף...
זה כבר הפך ממוסיקאי לאיש עסקים
אולי אני יהיה כמו ההוא שפתח לייבל..
(ראו טרד סיפור נחמד על לייבל חדש)
| Originally posted by coby אני שונא מסחרית... מוסיקה לא נועדה בשביל להרוויח כסף... זה כבר הפך ממוסיקאי לאיש עסקים אולי אני יהיה כמו ההוא שפתח לייבל.. (ראו טרד סיפור נחמד על לייבל חדש) |
קצת אופטופיק אבל
RAY
זה סרט על ריי צ'ארלס
סרט ממש טוב
אין דבר כזה אפליפטינג טראנס יותר,זה ניגמר - הדבר הכי קרוב לזה אולי זה פרוג. טראנס עם איזשהי עליה פה ושם בשביל ליצור ריגוש.
הבעיה היא שהיום יוצא הרבה יותר זבל שמקיף את האיכות,פעם היית מוריד את כול מה שיצא בחודש בטראנס והיית גומר עם 50 טראקים מקסימום וזה היה גם דיי קל לדעת מה להוריד כי מה כבר היה? סאקין.שיקיין.פרי.טיאסטו,איילה ואולי גם בלאנק אן ג"ונס,היום אתה תיגמור עם 150 טראקים שמיתוכם אולי עדיין תימצא איזה 30 טובים שישמעו כמו אפליפטינג - הבעיה היא לא להיתייאש מכול הזבל ולתת הזדמנות לשמות חדשים כמו רד פלאג,ויטון וסטל,איירבייס ופין.
ובחייכם איירבייס למשל שיחרר כמה טראקים ענקים ויצירתיים מאוד יחסית למסגרות הג"אנר ומלא אנשים זילזלו בו בגלל שהוא לא נישמע "מיקצועי" ובמיסגרת כמו הטראקים באסוט 1-123123124235(חתיכת בית חרושת התעשייה הזאת נהייתה) ועכשיו הוא מיתרחק מכול העסק לאט לאט.
אני חושב שבאפליפטינג או בפייק-אפליפטינג עדיין נישאר על מי לסמוך כמו:
Fictivision
MIDOR &SIX4EIGHT
MIKE
Airbase
Lange
RONSKI
Agnelli and Nelson
DARREN TATE
ועוד כמה
אבל זה לא ממש מספק אותי וצריכים להיכנס לתעשייה עוד אנשים שרוצים לעשות אפליפטינג איכותי וצריך שהם יחזיקו הרבה כמו הקשישים שכתבתי למעלה.
FAT STRING MUST DIE!

ואוו כל אחד כותב היום בטונות.....
אני אישית ממש נגד הרעיון של הטרד... קלאב טראנס עדיין עושה לי את זה אפליפט טק.... מה שבראש... אמנם הרבה קטעים (בצדק..) כבר לא עושים את העבודה... אבל לי ממש ממש לא נמאס מהסיגנון...
בקשר לפרוג - באמת סיגנון מיוחד אבל יש תפרוג המעניין יותר ויש תפרוג המעניין פחות
הסיגנון הביא אותה בשלל צלילים חדשים ומקוריים ואיכותיים אבל השאלה מה עושים איתם.........
אני אוהב את כל הקטעים עם המלודיות המיוחדות...עם זה אין לי בעיה... זה נעים מאד להאזנה...
דוגמא מציונת... :
ave mea - in the end
קודם כל אוף טופיק קטן
מחמם לי תלב לראות טרד שכזה שיוצר גל של תגובות שכל תגובה היא איכותית וכיף לקרוא אותה
אז לכל הכותבים עד כה ישר כוח תמשיכו להביע את דעתכם זה תורם גם לעניין שהוא מאוד חשוב לטעמי ולא רק לטעמי ובכלל לפורום שבימים אלו דיון שכזה יכול רק לעזור לו
עכשיו עוד טיפה התייחסות
וייבר הציג נקודה שארמין אמר נדמה לי בראיו בתחילת 2005 וזה שכמות האפליפטינג טראנס הטוב היא כמו פעם הבעיה היא שצריך לשמוע היום הרבה יותר קטעים גרועים כדי לסנן את אותם קטעים טובים
זתומרת אם פעם בחודש היו יוצאים רק 50 קטעים נגיד (סתם דוגמא לא לתפוס אותי במילה...זה סתם מספרים) ומתוכם 30 היו טובים מאוד
היום יוצאים 200 קטעים בחודש ויש מתוכם 30 טובים...
תחשבו על זה האשליה הזו שיוצר הסינון הגדול שצריך לעשות בין הטובים לפחות טובים היא אשליה של ירידה באיכות הקטעים בכללי...
קובי - אני חושב שגם קטעים שכביכול לא מחדשים הרבה אולי יכולים להיות מצוינים - מאידך אין ספק שאם משאתה אומר ימומש ע"י יוצרים יהיו לנו גם קטעים מעניינים נוספים בעתיד בז'אנר ואין אחד שלא יהיה שמח אם זה יקרה
קטעים טובים לדוגמא שאני חושב עליהם שיצאו השנה ולא הביאו בשורה חדשה אבל היסודות שלהם מעול\ים מלודיה טובה בנייה נכונה של הקטע הופכים אותו למרות שהוא לא נשמע כמו קטע מהפכני עם צלילים חדשים שלא נשמעו קודם לקטע מצוין בפני עצמו שאני לא מתבייש להגיד שחלק מהם היו עומדים בכבוד גם אם הם היו יוצאים לפני 5 שנים
rank 1 - opus 17
menno de jong - tundra
sayla - majestic (arizone vs. passiva remix)
pg2 - forum of love (danjo & styles remix) - דאנגו וסטיילס כבר אני יכול לספור 5 או 6 קטעים רצופים שלהם שההפקות נשמעות די דומות ועדיין חלק מהקטעים הם די טובים בפני עצמם
אלה רק 4 דוגמאות מהממש חודש-חודשיים אחרונים לא יותר
ויש עוד דוגמאות פשוט בשעה כזו לא הכל עולה בראש
אני מסכים
אני בבית לא שומע אפליפטינג כבר מלא זמן
עזוב שעכשיו אני שומע כמעט ורק רוק כמו קולדפליי,רדיוהאד,אואזיס,,אודיוסלייב וכ"ו
אבל אפשר להגיד שכל קיץ שמעתי דברים שונים
אם כי שנה שעברה נכנסתי לפאנקי והיום זה די חזק עם אנג'לו ואינגרוסו....
אני חייב לציין שאני כבר פחות נהנה מטייסטו,ארמין וגם פול ואן דייק מפעם...האפליפטינג פשוט מעצבן ולא איכותי
באמת הסט שהכי נהנתי השנה זה היה אנג'לו ואינגרוסו בפאצ'ה...
מוש טוב שהכנסת את הרוק בוא נשתמש בדוגמא טיפה...
רדיוהד כל הזמן משנים סגנון (יש כאלה שהיו אומרים חבל שהם לא שומרים על הסאונד הישן) אואזיס זה כבר לא משהיה פעם
קולדפליי מתחילים להשמע די אותו דבר (אני אוהב אבל בהחלט אפשר להגיד את זה)יש הכרבי רוק שנעלמו עם הזמן ובוא לא נשכח שגם על הרוק כבר אמרו שהוא מת
זו סתם דוגמא כדי שתבינו שמשקורה לאפליפטינג זה בסך הכל משבני אדם רגילים לעשתצ עם מוזיקה מסתבר...להתלונן יותר להאזין פחות
אני שומע משעושה לי טוב
משתדל לא להכנס לפוליטיקות שרשמתי למעלה באופן גורף במידה רבה...
אני מבין את מה שאתה אומר אילן ויכול להיות שאתה צודק
אבל זה עדין לא מסביר למה נראה ולא רק לי שהקטעים אפילו הטובים שביניהם מראים רמה נמוכה של מורכבות והשקעה...
אני לא חושב שזה דבר רגיל שקורה בכל סגנון אני מרגיש כאילו הסגנון הזה הפך להיות ממש "זול"
כאילו היוצרים מרגישים שהם לא צריכים לחשוב הרבה בשביל לעשות קטע מצליח..
למרות שאף פעם אפליפטינג לא היה כזה מורכב, אבל רוב הקטעים בעבר היו יותר מקיק הי האט ו 2 לידים...
בפרוגרסיב אני מוצא המון השקעה לעומת זאת, אולי פשוט כל היוצרים הרציניים עברו לסגנון הזה..