TranceAddict Forums

TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הכתבה ב7 לילות עם סהר זנגילביץ' לכל מי שפספס

Posted by YuVaL on Aug-06-2005 13:56:

הכתבה ב7 לילות עם סהר זנגילביץ' לכל מי שפספס

אחלה כתבה עם סהר.. עוסקת בזמנים שהיו בסצינה.. מה שיש היום לאומת מה שהיה פעם.. נוגעת בכמה נושאים רגישים...
באמת מאסת לקרוא...
תהנו חבר'ס =)

Posted by Shahar on Aug-06-2005 14:48:

לא מסכים עם כל מה שהוא כתב
גם היום יש אנשים כמונו שמכירים דיג'יים ועוקבים אחריהם ואחרי המוזיקה ובאים למסיבות הטובות בגלל הדיג'יי ולא בשביל הפוזה
ויש אנשים שמשקיעים בהופעה למסיבה תראו תסייברים לדוגמא
באמת חבל שכל המועדונים הגדולים נופלים זה דופק תסצינה

שאהבתי שהוא אמר שחייב לבוא עוד סיבוב
הלוואי שזה יקרה

Posted by Elior on Aug-06-2005 15:19:

quote:
Originally posted by Shahar
שאהבתי שהוא אמר שחייב לבוא עוד סיבוב
הלוואי שזה יקרה

תאכל"ס בדיוק מה שרציתי להגיד..
זה המשפט שעשה לי את זה בכתבה אני מניח..

Posted by Glenn-Holmes on Aug-06-2005 18:24:

קוראי מחשבות?
אולי
גם אצלי כמובן זה המשפט החזק בכתבה
עם כל השחור שהוא צייר יש את התקווה...
שחר אני חושב שהוא די מדבר על הסצינה כמו שהוא רואה אותה
ובוא נגיד תאמת...מהעמדה רואים את השלם ולא את חלקיו...והשלם כולו נראה ככה ככה

Posted by YO-I on Aug-06-2005 21:49:

קצת עצוב

לי לקרוא את הראיון עם סהר
את סהר אני מכיר אישית כבר כמה שנים, למרות שלא הייתי מהבליינים שרוב הזמן היו עומדים מעליו בעמדה באומן הירושלמי, בכל הזדמנות שהייתה לי לשמוע אותו בת"א, או בבאר שבע מיד אחרי תוכנית הרדיו המיתולוגית שלנו, הייתי מייד קופץ לשמוע אותו

איכשהו, סהר תמיד היה קרוב אלי, במקרה היינו גם גרים בשכנות בת"א ותמיד ידעתי שיהיה לי עם מי לחזור הביתה אחרי המסיבות ההם בימי רביעי במוב שבהם סהר, אסי קוז'אק ושלומי זידן ניגנו בהם, אכן נוסטלגיה

סהר מבחינתי תמיד יהיה אחד הדיג'ייס הטובים ביותר איי פעם שיצאו מישראל
יש לו יכולת טכנית מדהימה, הבנה טוטאלית במוזיקה והוא אחד האנשים הכי מקסימים מהתעשיה שיצא לי להכיר, אז למה עצוב לי? פשוט כי אני מרגיש שסהר לא קיבל את הכבוד הראוי לו, לא בארץ אלא בחו"ל

לובלין יודע איזה אוצר יש לו ואיכשהו אני תמיד הרגשתי שסהר "תקוע" באומן בצורה מסויימת כי לא נותנים לו חופש פעולה מחוץ למועדון, אז נכון, היו לו גיגים בניו יורק אבל איכשהו תמיד זה היה קשור לאומן ובכלל, זה נראה שלאן שסהר לא יילך, המילה האומן תמיד תיהיה מילה נירדפת אליו

טאלנט כמו סהר היה צריך לפרוץ מוקדם יותר ולא רק כדיג'יי טוב כי זה באמת לא מספיק, סהר יודע גם לעשות מוזיקה, הוא כבר הוכיח את זה עם כמה קטעים שהוא עשה ושהופיעו באוספים מוצלחים, רק לדעתי זה קצת מאוחר מידי, הוא יחסית נחשב "זקן" בתעשיה הזאת ובגלל זה הוא גם התבטא כככה בכתבה, באמת נגמר לו

לא הייתי עדיין באומן התל אביבי, את סהר שמעתי מנגן בפעם האחרונה רק לפני שנה, לא יצאתי 7 חודשים למסיבה ובכל זאת, למרות החור הזה, אני מרגיש שפשוט לא הפסדתי כלום

זה התחיל מהסגירה של הטיאלוי, המשיך באלימות ועכשיו אני מבין שלראות מגה דיג'יי כמו פי.וי.די זה ממש עינוי, מה הפלא שסהר מסתכל על כולם מלמעלה ואומר לעצמו, מה לעזאזל אני עושה פה

יש דבר אחד שנראה לי שכולם כנראה מדחיקים, אנחנו לא נעשים צעירים, הדור אכן התחלף, הבליינים של תחילת המילניום, סביר להניח שהיום הם מתפקדים כהורים לתינוקות שלהם, זו כנראה העיסוק היחידי שלהם שקשור לשעות הקטנות של הלילה

סאשה לא נשמע כמו סאשה של פעם ואפילו דיפ דיש מכרו נשמתם לשטן והתחילו להפיק טראקים שאם היינו שומעים אחד מהם באחד מאוספי יושיסאק היינו בטוחים שמדובר במתיחה של אחד באפריל

מה הפלא שהחימום של סהר נשמע אחרת בתקופה האחרונה, כמה כבר אפשר לשמוע את צמד המילים "באתי לחנך" נגמרו הימים שבהם מגיעים למועדון בגלל הדיג'יי, שומעים שיש מסיבה שבה משלמים מאה חמישים שקל בכניסה, אז כולם רוצים להיות שם, מה זה משנה אם זה פי.וי.די או פי וי סי

לא יודע מה יהיה בעוד שנתיים, סביר להניח שהאומן עדיין יהיה שם, אבל אל תתפלאו אם הבחור שהיה מזוהה יותר מכל עם צמד המילים
האומן 17 כבר לא יהיה שם

יוחאי

Posted by Glenn-Holmes on Aug-06-2005 22:01:

quote:
Originally posted by YO-I
נגמרו הימים שבהם מגיעים למועדון בגלל הדיג'יי, שומעים שיש מסיבה שבה משלמים מאה חמישים שקל בכניסה, אז כולם רוצים להיות שם, מה זה משנה אם זה פי.וי.די או פי וי סי

שיא הגיחוך האמירה הזו שלך

מבטיח לך שאם האומן 17 יוצאים במסע פרסום מטורף ומביאים אותי ומחיר כרטיס יהיה 150 שקל זה יהיה הערב החלש ביותר שלהם
ואני מדבר מבחינת כמות קהל שיבוא...

Posted by YO-I on Aug-06-2005 23:25:

אילן, תנסה להעמיק במה שהתכוונתי אליו

ביננו, כמה אנשים היו ביום חמישי באומן בגלל פול ואן דייק, נטו בגלל פול ולא בגלל שהם שמעו שיש מסיבה בת זונה בגלל איזה דיג'יי מסויים שאין להם מושג מי הוא

כנ"ל לגבי ארמין, מבטיח לך שלפחות שישים אחוזים מאלו שהיו במסיבה של ארמין, לא באו בגלל שזה ארמין, הם באו בגלל שהייתה א' מסיבה בחינם, כוסיות, אלכוהול ואה, מוזיקה נחמדה שדומה למה שטייסטו מנגן

מי באמת הולך למועדון בגלל הדיג'י, זה המיעוט, זה אנחנו, אלו שחיים ונושמים את המוזיקה הזאת בכל יום, כותבים עליה בפורומים שונים וסוגדים לדיג'יס האהובים עלינו, משום מה לא נראה שכל אלו שהיו באומן ביום חמישי מתאמים לתיאור הזה

לגחך גם אני יכול, אתה יודע כמה אני מעריך אותך, אני קצת יותר גדול מהרוב כאן, 28 אוטוטו ועברתי המון בחיים מבחינת מסיבות, כמה עצוב שזה נשמע, כבר לא הולכים למועדון בגלל הדיג'יי ואף אחד לא יוכל לשכנע אותי שכן, העשר אחוז שאנחנו נכללים בתוכו לא נחשבים

אין ולא תיהיה כאן תרבות מוזיקה ומועדונים וחבל

Posted by m0sh on Aug-06-2005 23:34:

הוא היה ממש טוב ...וכן יותר מפול

Posted by coby on Aug-07-2005 11:40:

באמת מעצבן הקטע של המסחרית והאלימות... שזה 90 אחוז מהמסיבות

Posted by m0sh on Aug-07-2005 11:45:

אין מה לעשות חברה
מה ציפתם?

לא הבנתם שפעם זה היה פחות פופלרי והיום המוזיקה הזאת די חזק במיינסטרים אז זה לא אותו דבר
עד האנדרגרוד החדש...יהיה בסדר

תשמעו למוזיקה טובה שאתם אוהבים וזהו

Posted by YoraY on Aug-12-2005 12:25:

רסמי ביזיון..
לאנשים אין שמץ מי זה פול ומי זה ארמין...

בודדים האנשים שמכירים תשמות האלה..

אני מאמין שהמוזיקה האלקטרונית תחזור ובענק...
צריך רק מישהו עם הרבה יוזמה וכסף

Posted by YoraY on Aug-12-2005 12:44:

!איזו כתבה מרגשת טרד מצוין

YuVaL כבוד...:>

Posted by Flotser on Aug-12-2005 13:31:

אחלה כתבה

תודה על הסריקה!