TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מי שמבין בצבא ...כנסו
Pages (2): [1] 2 »
מי שמבין בצבא ...כנסו
טוב צח בטח יכול לעזור לי אבל הוא לא פה
אז כל אחד אחר שיודע משו..
אני בדרך לקבל לינת בית - שמירת בנות ופטור מאבטשים
הייתה לי שיחה עם הקבנית של הבסיס כדי שתפטור אותי מההתנתקות והמפקד אמר לי שלא קיבלו את מה שהיה בשיחה כי זאת קבנית חדשה וצריך לקבוע תור שוב לקבנית הנורמלית של הבסיס
הוא קבע לי תור ואתמול הוא אמר לי שהקבנית רוצה שביום רביעי אני יבוא עם ההורים שלי אליה
בכל השיחות עם הקבנים עד היום אמרתי שאני רוצה לשרת וחשוב לי לשרת ובלה בלה בלה..
מה יכוליות שהיא רוצה?
אחד האפשרויות זה שרוצים לשחרר אותי
מה עוד יכוליות?
טוב הייתי אצלה בלי ההורים שלי
קבענו פגישה לעוד שבועיים עם ההורים שלי
ופגישה עם פסיכיאטר בקרוב..
מה זה שמירת בנות ???
לשמור עם בנות? זה נשמע טוב
תגיד מה אמרת לה ואני אולי יגיד לך אם יכול להיות שהיא רוצה לשחרר אותך....
| quote: |
| Originally posted by Sm0keMachine מה זה שמירת בנות ??? לשמור עם בנות? זה נשמע טוב ![]() תגיד מה אמרת לה ואני אולי יגיד לך אם יכול להיות שהיא רוצה לשחרר אותך.... |
אז לא יוציאו אותך מהצבא..
אתה סתם עוד חייל שמשחק טוב כנראה 
אבל אל תגזים עם המוטיבציה לשרת.. כי אז היא עוד תחשוב שאתה רוצה לתרום ולעשות את כל התורנויות המפגרות שדוחפים לך......
| Originally posted by Sm0keMachine אז לא יוציאו אותך מהצבא.. אתה סתם עוד חייל שמשחק טוב כנראה ![]() אבל אל תגזים עם המוטיבציה לשרת.. כי אז היא עוד תחשוב שאתה רוצה לתרום ולעשות את כל התורנויות המפגרות שדוחפים לך...... |
לא יודע
אני כבר הבנתי שאין לדברים האלו חוקים קבועים....
אם יש לך כבר פרופיל 45 נפשי אז אתה בטח על הדרך לקבל פטורים..
הכל תלוי בכמה אתה לא מוכן לוותר...וכמובן תלוי כמה הפסיכיאטר קשה..!
| Originally posted by Sm0keMachine לא יודע אני כבר הבנתי שאין לדברים האלו חוקים קבועים.... אם יש לך כבר פרופיל 45 נפשי אז אתה בטח על הדרך לקבל פטורים.. הכל תלוי בכמה אתה לא מוכן לוותר...וכמובן תלוי כמה הפסיכיאטר קשה..! |
45 נפשי
מוציא פטור משבתות ואבטשים בלי בכלל להניד עפעף
אבל שוב, צריך ליפול על קבן שלא מציק
| Originally posted by DjChook 45 נפשי מוציא פטור משבתות ואבטשים בלי בכלל להניד עפעף אבל שוב, צריך ליפול על קבן שלא מציק |
שחר, בסוף עוד ישלחו אותך לפנות יישובים זה יהיה פשוט קומי
| Originally posted by Sm0keMachine ממש לא נכון.. לחצי מהבסיס שלי יש פרופיל 45 נפשי אבל אין להם כאלו פטורים.. מה שכן זה נותן לך ת"ש3 - כאילו אתה חייב להיות 3 ימים בבית בשבוע אבל זה לא תקף לגבי אבט"שים (כי אבט"שים זה כמו תעסוקה מבצעית) ואתה חייב לשרת קל"ב וזה לא פוסל אותך מלעשות קורסים בצבא כמו שהרבה חושבים.. אה ועוד משהו.. רב הסיכויים שעד שלא יהיה לך פרופיל נפשי לא תקבל פטורים.. |
| Originally posted by Sm0keMachine לא יודע אני כבר הבנתי שאין לדברים האלו חוקים קבועים.... אם יש לך כבר פרופיל 45 נפשי אז אתה בטח על הדרך לקבל פטורים.. הכל תלוי בכמה אתה לא מוכן לוותר...וכמובן תלוי כמה הפסיכיאטר קשה..! |
| Originally posted by yahel222 האמתי אחי היא שאתה טועה בגדול יש חוקים ברורים מאד ומגבילים מאד לגבי הורדת פרופיל וזכאות לפטורים מסוימים הקטע שכל קב"ן יכול לפרש אותם בצורה קצת שונה ו/או לא להאמין לסיפור של החייל.....בגלל זה ההבדלים בין קבן לקבן ואגב קל"ב - זה 100 קילומטר אבל מה אכפת לי אני משוחרר !!!!!!!!!! |
שחר 45 נפשי זה לא פסול קורסים..
יש לי חבר עם 45 שעשה קורס אפסנאי טכני בחיל האויר למשל..
ויכול לעשות קורס מש"ק לוגיסטיקה וקורסים של נהיגה וכאלה..
| Originally posted by Sm0keMachine שחר 45 נפשי זה לא פסול קורסים.. יש לי חבר עם 45 שעשה קורס אפסנאי טכני בחיל האויר למשל.. ויכול לעשות קורס מש"ק לוגיסטיקה וקורסים של נהיגה וכאלה.. |
| Originally posted by Shahar קל"ב זה 100 ק"מ נכון אבל שקבן נותן לך קל"ב הוא נותן את זה כי הוא יודע שקשה לך להיות בבסיס סגור ולטחון אז לא יציבו אותך בבסיס סגור בב"ש אם אתה מת"א וגם אם יציבו אותך שם אתה תצא ב 2-3 מהבסיס כל יום |
| Originally posted by Hell_Copter לא בהכרח... יש לי חבר שהיה מסופח לבקו"ם והוא מערד... והוא היה חוזר כל יום הביתה |
אני רואה ששיחקת אותה דיכאוני
משתין במיטה, אין חברים
במיוחד שגם השארת מקום שאתה מסתיר ממנה משהו שיכל להדאיג אותה קצת
נראה לי מוזר שהיא מזמנת הורים
יכול להיות שזה בשביל לראות אם אתה אומר את האמת ויכול להיות שזה בשביל לשחרר אותך בכלל
במיוחד גם שהיא קבעה לך תור לפסיכיאטר
כדאי שתבדוק טוב מאוד שהיא לא נתנה איזה המלצה על 21 בדרך... כי קב"ן יכול לתת רק המלצה, פסיכיאטר הוא הזה שמוציא...
ואתה לא רוצה לצאת מהצבא...
| Originally posted by Q-PiXeL אני רואה ששיחקת אותה דיכאוני משתין במיטה, אין חברים במיוחד שגם השארת מקום שאתה מסתיר ממנה משהו שיכל להדאיג אותה קצת נראה לי מוזר שהיא מזמנת הורים יכול להיות שזה בשביל לראות אם אתה אומר את האמת ויכול להיות שזה בשביל לשחרר אותך בכלל במיוחד גם שהיא קבעה לך תור לפסיכיאטר כדאי שתבדוק טוב מאוד שהיא לא נתנה איזה המלצה על 21 בדרך... כי קב"ן יכול לתת רק המלצה, פסיכיאטר הוא הזה שמוציא... ואתה לא רוצה לצאת מהצבא... |
| Originally posted by Shahar איך אני יכול לבדוק אם היא נתנה המלצה? וכל השיחות אמרתי לה שאני כן רוצה לשרת ולא יותר הגיוני שהיא הביאה לי פסיכיאטר כדי שיתן לי לינת בית?! וכדי לקבל 21 אני צריך לחתום נכון? |
ההורים......
| Originally posted by YoraY אתה וההורים שך... כן... ההורים...... |
מה זאת אומרת לחתום? יענו שיש לך אפשרות לא לחתום אם באים לתת לך 21? אז לא, אם מחליטים להביא לך 21 אז אתה מקבל 21....
אבל זה תלוי במקרה, כי יכול להיות מקרה שישאלו אותך אם אתה רוצה לצאת ואם אתה בטוח בזה
ויכולים להיות מקרים שהצבא פשוט ינסה כמה שיותר מהר להסיר את האחריות עליך...
ולא תמיד צריך הורים
שוב פעם, זה תלוי במקרה
| Originally posted by Q-PiXeL מה זאת אומרת לחתום? יענו שיש לך אפשרות לא לחתום אם באים לתת לך 21? אז לא, אם מחליטים להביא לך 21 אז אתה מקבל 21.... אבל זה תלוי במקרה, כי יכול להיות מקרה שישאלו אותך אם אתה רוצה לצאת ואם אתה בטוח בזה ויכולים להיות מקרים שהצבא פשוט ינסה כמה שיותר מהר להסיר את האחריות עליך... ולא תמיד צריך הורים שוב פעם, זה תלוי במקרה |
לא מכיר בחוקי צהל נשמע כאילו הוא עבר עבירות משמעתיות...
אולי הומלץ לו אי התאמה...
הוא ישב בכלא?
תעדכן מה קורה איתך בסוף...