TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- היום נציגי האומן נכנסים לכלא
Pages (3): [1] 2 3 »
היום נציגי האומן נכנסים לכלא
חבל לא? האם זה הולך לפגוע בסצנה בארץ שגם ככה על הפרצוף....?
או אולי דף חדש לדרכים חדשות......?
בעלי אומן 17 , אם כבר
זה לא ישפיע על שום דבר לפי דעתי
Re: היום נציגי האומן נכנסים לכלא
| quote: |
| Originally posted by YoraY חבל לא? האם זה הולך לפגוע בסצנה בארץ שגם ככה על הפרצוף....? או אולי דף חדש לדרכים חדשות......? |
טוב מאד!
סוף סוף!
מה טוב בזה?
מישהו לא מעדיף להעלים מס היום?
מה זיוני שכל האלה ביחייאט
| Originally posted by yaman מה טוב בזה? מישהו לא מעדיף להעלים מס היום? מה זיוני שכל האלה ביחייאט |
| Originally posted by Glenn-Holmes זה אולי ייראה לכם רגע נדיר אבל אני מסכים עם יאמאן שמועות קדחתניות אומרות גם שכל האומנים נסגרים כעת ויקיימו מסיבות סגירה... אז טוב לסצינה זה בטח לא ולגבי ההעלמות...הם לא הראשונים ולא האחרונים חבל שמגיעים למצב כזה אבל כשכולם מבצעים את אותו הפשע האין זה אומר משהו על החוק שאותו כולם רומסים? |
| Originally posted by yaman זה גם יראה קטע נדיר אבל אני אוהב את אילן |
| Originally posted by Glenn-Holmes יותר נדיר מזה יהיה אם אני יגיד שאף פעם לא שנאתי את יאמאן אפילו לא קרוב לזה פשוט הדיעות שלו היו מאוד נוחות לויכוח.. |
אני ממתין ששירזי יכנס לכלא!!!
על זה שהרס לנו את ארץ הטראנס עם כל הפוזה והגייז שלו!
אחד האנשים שהרסו את הארץ הזו והכניסו פה רק פוזה במסיבות
רק ניו-יורק, פוזה, סלבס, גייזיות ושכונה!!!
דוגמא:
גיל שוורץ'
סתם בצחוק הייתי חייב!

בקיצר שונא את מה שהוא עשה ואם מישהו צריך להכנס לכלא זה הוא!!!
גיל שוורץ מבאר שבע
זה לא ישנה כלום לא חסר אנשים שינהלו תמקום בינתיים
מי שמעלים מס מגיע לו לשבת בכלא
זה לא צחוק ,הם רמאים ורודפי בצע!
| Originally posted by m0sh מי שמעלים מס מגיע לו לשבת בכלא זה לא צחוק ,הם רמאים ורודפי בצע! |
מי שמעלים מס מגיע לו
הצדעה!!!!!!
נכון שהאומן בחיפה נסגר אבל זה בגלל בעיות עם המשטרה
בלי קשר לזה שהם נכנסים לכלא
והאומן ירושלים ות"א ימשיכו לפעול כרגיל
ומי שאמר שכולם עוברים על החוק הזה אז זה סבבה אז הוא אדיוט[
כי אם כולם היו רוצחים בלי להיתפס (כמו שבערך קורה די הרבה) אז זה בסדר לרצוח ?????
נכון שחצי מהעצמאיים במדינה מעלימים מס
אבל יש הבדל אם זה 2000 שקל בחודש או 2 מליון !!!
| Originally posted by yahel222 נכון שהאומן בחיפה נסגר אבל זה בגלל בעיות עם המשטרה בלי קשר לזה שהם נכנסים לכלא והאומן ירושלים ות"א ימשיכו לפעול כרגיל ומי שאמר שכולם עוברים על החוק הזה אז זה סבבה אז הוא אדיוט[ כי אם כולם היו רוצחים בלי להיתפס (כמו שבערך קורה די הרבה) אז זה בסדר לרצוח ????? נכון שחצי מהעצמאיים במדינה מעלימים מס אבל יש הבדל אם זה 2000 שקל בחודש או 2 מליון !!! |
| Originally posted by Glenn-Holmes אז לפי משאתה אומר אם מישהו מנסה לדקור לא צריך להעמיד אותו לדין כי זה עומד בהשוואה ל-2000 שקל אבל אם מישהו רצח זה ה-2 מיליון |
| Originally posted by Glenn-Holmes אז לפי משאתה אומר אם מישהו מנסה לדקור לא צריך להעמיד אותו לדין כי זה עומד בהשוואה ל-2000 שקל אבל אם מישהו רצח זה ה-2 מיליון |
| Originally posted by yahel222 בכל אופן הם צריכים לשלם על מה שהם עשו |
| Originally posted by yahel222 לא אחי זה אתה אמרת אבל אין ספק שאם מישהו מעלים 2000 שקל בחודש כי בלי זה הוא לא מסיים תחודש בבנק ומישהו מעלים 2 מליון כי בלי זה הוא לא יוכל לרכוש מרצדס חדשה במליון שקל |
אה אז אני צריך לחרם עליהם?!
לא
לא מעלימים מס נקודה.
אם אני קונה משהו , אני רוצה חשבונית שהם לא יאכלו חינם
ותאמין לי שיש להם מספיק כסף מהמסיבות שלהם.
| Originally posted by m0sh אה אז אני צריך לחרם עליהם?! לא לא מעלימים מס נקודה. אם אני קונה משהו , אני רוצה חשבונית שהם לא יאכלו חינם ותאמין לי שיש להם מספיק כסף מהמסיבות שלהם. |
| Originally posted by Shahar זה לא צריך להפריע לך אתה בא למסיבה ונהנה מה כפת לך לאן הולך הכסף הם מפסידים מספיק כסף אני יודע בדוק שכשהטיאלוי היה פותח תחצר אנשים היו משלמים לשומרים שם ונכנסים המועדון מפסיד עליהם.. אנשים שמביאים אלכוהול מהבית חינמים כל זה המועדון מפסיד וזה רק ההוצאות הקטנות.. קיצור עזוב בארץ מועדון שרוצה להביא דיג'יים גדולים לא יכול להחזיק בלי להעלים כי גם שהוא מביא מלא קהל האנשים מתלוננים שמפוצץ ואם הוא מביא פחות הוא מפסיד אז צריך להתפשר ואתה בתור לקוח לא צריך לבכות אם הוא לוקח תכסף לעצמו על הזין אתה לא מס הכנסה |
| Originally posted by Shahar זה לא רק בשביל מרצדס ואני בטוח שמרצדס זה לא הבעיה אל תשכח שלהחזיק סופרקלאב זה לא קל בטח לא עם ליין איכותי כמו ליין חמישי של האומן שתכלס זה לא הסגנון הכי מפורסם בארץ.. אם כל מועדון ילך לפי החוקים הסוף של המועדונים בארץ יהיה כמו הסוף של הטיאלוי תבחר מה עדיף שיזיינו קצת את מס הכנסה שגם ככה לא חסר להם והם מזיינים כל בנאדם שמקבל משכורת או שכולם יהיו אנשים טובים ועוד חצי שנה תשמע שגם האומן הירושלמי נסגר.. |