TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חנויות לציוד תקליטנים בישראל
חנויות לציוד תקליטנים בישראל
שלום
אני מחפש חנויות בישראל שמהם אני יכול לקנות ציוד (לתקליטנים). אם מישהו מכיר חנויות טובות ויכול להמליץ לי על כמה, אני אשמח מאוד.
רצוי באיזור המרכז..........
תודה מראש.
Re: חנויות לציוד תקליטנים בישראל
| quote: |
| Originally posted by HyPeRSoNiC שלום אני מחפש חנויות בישראל שמהם אני יכול לקנות ציוד (לתקליטנים). אם מישהו מכיר חנויות טובות ויכול להמליץ לי על כמה, אני אשמח מאוד. רצוי באיזור המרכז.......... תודה מראש. |
אחי הייתי בקרמבו ולא נראה לי שהם מוכרים ציוד..
רק תקליטים וגם המבחקר שם לא משהו... אבל יכול להיות שהם יתנו לך מידע על אנשים שיש להם ורוצים למכור
| Originally posted by nimrod levi אחי הייתי בקרמבו ולא נראה לי שהם מוכרים ציוד.. רק תקליטים וגם המבחקר שם לא משהו... אבל יכול להיות שהם יתנו לך מידע על אנשים שיש להם ורוצים למכור |
| Originally posted by Dj-2TaLL איזה ציוד אתה רוצה לקנות??? |
| Originally posted by HyPeRSoNiC אני מחפש בעיקר תאורה. אבל לא כדורי אורות, פליקרים, ודברים מסכנים כאלה. רובוסקאנים, טומאסים, דימרים, וכל שאר התאורה החכמה.... |
חחחחחחחחחחחחח........ מצטער אחי.
אני מבין שאתם (לפחות רובכם) תקליטני מועדונים, שמבינים בעיקר במיקסרים, קומפאקטים, ופאטפונים.....
אני אחפש תאורה במקומות אחרים......
מי יודע.... אולי אני אמצא איזה משהו באיזור או שמקסימום אני "אייבא" לארץ כמה דברים.
אבל אם כבר אני פה בקטע של חיפוש ציוד, יש לך אולי מושג איפה אני יכול לקנות מזוודות לדיסקים?
הייתי בת"א לא מזמן ואני ראיתי כאלה מזודות לתקליטים באי.אם.פי אני לא בטוח, אולי יש שם גם מזודות לדיסקים, אולי יש גם בכלי זמר, מזודות כאלה, אבל תתקשר לברר לפני שאתה נוסע, אה כן, ויש להם מדיניות מזדיינת, הם לא מוסרים מחירים בטלפון, אז תן להם את אבא והם יגידו לך כמה זה עולה

תגידו מה אתם שרוטים????
א.ב. אלקטרוניקה יש תאורה
זה בחולון אני לא מוצא את המספר שאני אמצא אני ארשום
א.ב אלקטרוניקה
http://www.ab-electronics.co.il/ab/
טלפון
03-5560893
באמת יש שם תאורה טובה!
תודה רבה לכם חבר'ה!!!!
אני הייתי פעם בחנות הזאת.... אבל איבדתי את הטלפון שלהם.
הם קצת יקרים, ואין להם מוצרים דווקא של חברה ספציפית שאני מחפש... קוראים לה
Martin
אולי אתם מכירים?
בכל מקרה, אבל יש להם דווקא מוצרים טובים. אני אקפוץ לשם כשיהיה לי זמן.
בינתיים, אם אתם מכירים עוד מקומות, או אתרים, אתם מוזמנים לכתוב לי...

| Originally posted by jin_kazama ? |
ל HyPeRSoNiC
לייטון היא היבואנית הבלעדית של מרטין בישראל והחנות שלהם לא נמצאת בראש העין אלא ברמת השרון אם אני לא טועה. הייתי בחנות שלהם ויש להם מבחר גדול שם במיוחד של רובוסקאנים של מרטין א.ב אלקטרוניקה גם מוכרים ציוד תאורה, רובוסקנים ותומסים אבל הם לא מוכרים מרטין אלא רק רובוסקאנים מסוג
COEF
ויש עוד חנות שקוראים לה דנאור הא בין החנויות הדגולות בארץ ויש להם גם מגוון גדול של ציוד הם מוכרים רובוסקאנים וסקאנרים של
CLAY-PAKY
הנה ההאתר שלהם :
www.danor.com
ואם אתה רוצה מזוודות טובות לדיסקים יש בג.מ אריזות.
| Originally posted by Dj Moriano אתה רוצה תפתח ט'רד שקוראים לו "?" וכל עשר דקות תוסיף לו עוד פוסט שבמובן יהיה רשום בו "?" |
| Originally posted by Dj Moriano בהתחלה חשבי שאתה לא מבין כי אתה חדש או משהו אבל חלאס מה הקטע למה אתה סתם רושם פוסטים???? אתה רוצה תפתח ט'רד שקוראים לו "?" וכל עשר דקות תוסיף לו עוד פוסט שבמובן יהיה רשום בו "?" אתה סתם מעצבן מלא אנשים..... אם אין לך מה להגיד אז לא נורא אתה לא חייב להגיב על כל ט'רד שנפתח..... |
ג'ין קוסאמה
אם זה מה שאתה רוצה רק להוריד משרינג סקשן
אז תפסיק לשלוח הודעות אתה יכול להכנס
אתה לא צריך מיליון הודעות אתה סתם מעצבן את האנשים
אל תצפה שמישהו יגיד לך איפה זה.....
| Originally posted by Dj Moriano ג'ין קוסאמה אם זה מה שאתה רוצה רק להוריד משרינג סקשן אז תפסיק לשלוח הודעות אתה יכול להכנס אתה לא צריך מיליון הודעות אתה סתם מעצבן את האנשים אל תצפה שמישהו יגיד לך איפה זה..... |
א.בא אלקטרוניקה
לא מוכרים טכניקס הם מוכרים רק ואסטקס.
לא לא לא הם מוחרים גם טכניקס הייתי אתמול באתר שלהם

אז מי כן היבואנים של טכניקס?!?!?
לא חושב שיש להם יבואנים רישמיים אני חושב שהכול
זה יבוא אישי של החנויות אתה יכול למצוא ב
BEAT MAN
טכניקס זה בדיזינגוף...
| Originally posted by Dj Moriano לא חושב שיש להם יבואנים רישמיים אני חושב שהכול זה יבוא אישי של החנויות אתה יכול למצוא ב BEAT MAN טכניקס זה בדיזינגוף... |
זה בתוך הקניון לא יודע בדיוק איפה זה.....
| Originally posted by Dj Moriano זה בתוך הקניון לא יודע בדיוק איפה זה..... |