TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יורי מתגייס!!!
Pages (2): [1] 2 »
יורי מתגייס!!!
טוב חברה אז מחר יורי הידוע בכינויו
Sh33p
מתגייס
שהייה בהצלחה אחי ושיסתדר לך טוב אני ישתדל לעזור לך עם העתעדכנות... 
החוקים ידועים
אם לא מביאים לך משו שבא לך בטוב אל תתפנה
המעצר בבקום שכונה לא יעשו לך שם כלום בסוף תקבל מה בא לך
מקסימום דבר עם הקבן
אז למה יורי לא כותב הודעת פרידה?
ככה עוזבים בלי להגיד שלום?
בכל מקרה - חבל אחי אתה נכנס ל3 שנים לא כייפיות במיוחד..
נקווה שתסתדר.. ואם לא תסתדר - תצא כמה שיותר מהר.. כי חבל אם תבזבז 3 שנים מהחיים שלך בסבל...!
בהצלחה ! ! !
| quote: |
| Originally posted by Sm0keMachine בכל מקרה - חבל אחי אתה נכנס ל3 שנים לא כייפיות במיוחד..! |
| Originally posted by Shahar לא מסכים עם זה אחי וחבל להגיד את זה לבנאדם שרק מתחיל תצבא שלו.. אני נהנה איפה שאני הדבר היחיד שמבאס זה לקום מוקדם אבל כיף לי בצבא כל הזמן צחוקים והיום עובר מהר אם אתה בא לזה בראש טוב אתה תהנה רצח עד היום נהנה ברוך השם.. |
| Originally posted by Sm0keMachine גם אני הייתי ככה בהתחלה........... חכה חכה... |
תודה רבה חברים !!!
היה לי תקופה מצויינת של שנה כאן בפורום ואני ימשיך לכתוב כאן
בחמשושים
אז למי שלא ידע מחר אני כבר נוסע לצריפין (בהד 20) לקד"צ
לפי מה שהבנתי זה אחד הדברים המגעילים ביותר שקיימים בצבא
אבל עשיתי את השיקולים שלי והחלטתי ללכת על זה מכיוון
שאין לי השכלה ממשית מהתיכון שאותו סיימתי אז ההשכלה היחידה שאני יכול לקבל
זה מהצבא
הטירונות שלי (02) רק בדצמבר ובינתיים 3 חודשים של לימודים
קיצור אני אנסה כבר לעשות בעיות שיהיה לי יציאות נורמליות ולא של קרבי
שבוע טוב חברים!
ווווווווועעעעלההההההה אחייייייייייייי בהצלחההה!!!!!
| Originally posted by Shahar החוקים ידועים אם לא מביאים לך משו שבא לך בטוב אל תתפנה המעצר בבקום שכונה לא יעשו לך שם כלום בסוף תקבל מה בא לך מקסימום דבר עם הקבן |
בהצלחהההה יא עיוניייייי
גיוס קל...
אוי ואבוי קד"צ בתאריך הזה לבה"ד 20 וגיוס בדצמבר...מזכיר לי נשכחות מהתקופה שבצה"ל בנו עלי שאני יהיה חימושניק...
בה"ד 20 ???
אויאויאוי.....
שלא תגיד שלא הזהרנו אותך אחי..
בכלל לעשות קורסים בצבא זה טעות!
קח לדוגמא אותי - חייל פשוט שרכש מקצוע ובכלל לא מתעסק בו. ועכשיו לא מקצרים לי את השירות בחודש וחצי, לעומת כל החסרי מקצוע שלהם כן מקצרים..
בכלל טעות להתגייס תאמין לי 
שיהיה בהצלחה
| Originally posted by sh33p תודה רבה חברים !!! היה לי תקופה מצויינת של שנה כאן בפורום ואני ימשיך לכתוב כאן בחמשושים אז למי שלא ידע מחר אני כבר נוסע לצריפין (בהד 20) לקד"צ לפי מה שהבנתי זה אחד הדברים המגעילים ביותר שקיימים בצבא אבל עשיתי את השיקולים שלי והחלטתי ללכת על זה מכיוון שאין לי השכלה ממשית מהתיכון שאותו סיימתי אז ההשכלה היחידה שאני יכול לקבל זה מהצבא הטירונות שלי (02) רק בדצמבר ובינתיים 3 חודשים של לימודים קיצור אני אנסה כבר לעשות בעיות שיהיה לי יציאות נורמליות ולא של קרבי שבוע טוב חברים! |
ואנחנו לא מבינים מה כל כך כיף לך בצבא.....:>
| Originally posted by YoraY ואנחנו לא מבינים מה כל כך כיף לך בצבא.....:> |
חחחח בואנה לקח לי יומיים להבין איזה חרא שם
ברחתי משם מזה זה הקריעת תחת הזאת
לא בשבילי בכלל
על הזין שלי הקורס הזה
כל החיילים שמשרתים שם אמרו לי תברח כל עוד אתה יכול
למה אמרו לי אחרי שתסיים תקורס אתה תיפול על קברי צדיקים בשביל לצאת
קיצור יצאתי
:] אני בבית
מזל טוב בחוררר!!!
למרות שהרבה אומרים שזה לא מזל טוב חח אבל תשמע אתה נכנס לתקופה חדשה בחיים..האחרונה לפני החיים האמיתיים.
שיהיה לך בהצלחה וקח הכל בקלות.
זה יעבור מהר אתה תראה.
רק אל תשכח לחזור לפה מדיי פעם להגיד שלום
| Originally posted by sh33p חחחח בואנה לקח לי יומיים להבין איזה חרא שם ברחתי משם מזה זה הקריעת תחת הזאת לא בשבילי בכלל על הזין שלי הקורס הזה כל החיילים שמשרתים שם אמרו לי תברח כל עוד אתה יכול למה אמרו לי אחרי שתסיים תקורס אתה תיפול על קברי צדיקים בשביל לצאת קיצור יצאתי :] אני בבית |
| Originally posted by Shahar טוב מאד יפה איזה פרופיל ישך? אתה צריך לשאוף בצבא לא לעשות שום קורס וככה יהיה לך הכי טוב |
| Originally posted by sh33p 82 הצעות להורדה? קיצור לא מעניין אותי איזה קורס העיקר יציאות יומיות |
| Originally posted by Shahar קודם כל תיכול לנסות להוריד רפואי על גב וחרטות אבל עזוב זה לא כזה חשוב אני עם 72 רפואי הסתדרתי יותר טוב מאנשים עם 45 נפשי עכשיו תקשיב טוב אל תתלהב לי מכל יומיות שתקבל למה לא שווה להגיע הבית ב5 בערב ולקום ב 7 בבוקר קודם נראה איזה קורס תקבל אולי תסתדר טוב אבל באורגינל הכי טוב בלי קורס זה ראש שקט נראה לאן יקחו אותך ונדע |
| Originally posted by sh33p ניסיתי להוריד על גב לא האמינו לי קיצור תאמין לי אחרי יומיים בבה"ד 20 גם להיות שם ב7 ולחזור ב5 שווה לי אני לא מתכוון לישון במיטות מסריחות ולאכול מהאוכל המגעיל הזה ד"א שגם בשקם האוכל לא משהו בכלל... ובכלל אני הבנתי שהמקום האחרון שאני ירצה להגיע אליו זה חיל חימוש |
| Originally posted by Shahar תקשיב קודם כל אתה תישן במיטות כאלה בטירונות ואם תעשה קורס אז גם שם דבר שני זה לא כזה שווה לחזור ב 5 כי אתה לא יודע איפה יציבו אותך יכולים לתקוע אותך רחוק ותחזור יותר מאוחר מ 5 אז תחשוב פעמים לפני שאתה עושה קורס והולך למקצוע הזה לקבל יומיות זה לא בעיה ואני מדבר מניסיון בקטע של האוכל אין מה לעשות ככה זה בירוקים.. בצריפין בבס"א18 יש אוכל של אולם אירועים למה זה חייל האוויר בקשר לשקם אולי השקם אצלכם לא משו אבל יש לך למטה מסעדות טובות ויש שקם ראשי עם אוכל לפנים אם היית נשאר בצריפין והאוכל היה הבעיה שך הייתי מכניס אותך לחדר אוכל שלנו |
| Originally posted by sh33p תטירונות אני ישרוד תכלס קשה לי בקטע הזה (אני אשכנזי)אבל אני יסתדר איכשהו קיצור כבר נראה איפה ישימו אותי ואז אני יכתוב כאן |
סבבה
אני אנסה לעבור את זה
נראה מה יהיה