TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המסיבה הכי טובה
המסיבה הכי טובה
איזה מסיבה הייתה הכי טובה שהייתם בה???
אני יודע שהמסיבה הכי הכי הכי טובה שאני הייתי בה הייתה ב
TLV
בפסח שנה שעברה
היה פשוט פצצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה המסיבה הכי טובה שלכם?
Re: המסיבה הכי טובה
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter איזה מסיבה הייתה הכי טובה שהייתם בה??? אני יודע שהמסיבה הכי הכי הכי טובה שאני הייתי בה הייתה ב TLV בפסח שנה שעברה היה פשוט פצצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה המסיבה הכי טובה שלכם? |
Re: Re: המסיבה הכי טובה
| Originally posted by Dj-2TaLL מסקנה: מסיבה טובה בארץ תתקיים רק אם אלה גוטמן מתקלטת!!! |
יש 2 שהייתי אומר שהיו הכי וטבות:
מצעד האהבה 2001 בת"א
והמסיבה בראש השנה ברוזלינדה (החוף הנפרד) בהרצליה
| Originally posted by deluxe יש 2 שהייתי אומר שהיו הכי וטבות: מצעד האהבה 2001 בת"א והמסיבה בראש השנה ברוזלינדה (החוף הנפרד) בהרצליה |
מצעד האהבה 2000
נהניתי יותר מהשנה
והיה לנו גם איזה מסיבה שארגנו בכפר סבא לפני איזה 4 שנים בככר המרכזית
המסיבה במטרוק השנה בחנוכה
מסיבה מפציצה בראש
וגם להתחשב בזה שעוד לא הייתי בטי אל וי ולא בזום..
| Originally posted by DJ-Energy המסיבה במטרוק השנה בחנוכה מסיבה מפציצה בראש וגם להתחשב בזה שעוד לא הייתי בטי אל וי ולא בזום.. |
| Originally posted by Hell_Copter לפי מה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה הזום נסגר שנה שעברה לא ככה?? אמרו לי שב TLV עושים לפעמים מסיבות להומואים אבל זה לא מפחית מהעובדה שיש שם בנזונה של מסיבות |
| Originally posted by Dj-2TaLL חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיקה אותי המחשבה על אותו בחור מסכן שהגיע בטעות למסיבה בטי.אל.וי ורואה שם רק בנים, וגם לא מבין למה הם עושים לו עניים ומנסים להתחיל איתו... |
| Originally posted by DJ-Energy חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......... בטי אל וי זה בד"כ 16 + נכון? |
יום העצמאות 2000
האומן 17
טייסטו ואוקנפולד
Need I To Say More?
D O M E
D O M E ! ! ! ! ! ! !
פשוט
חנוכה שבוע שעבר
D O M E
היה הורס!!!!!
איזה מוסיקה!!!!!