TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הנסיע לטיילנד
הנסיע לטיילנד
היי חבר'ס.. אבא שלי נוסע לשם..
אז תעזרו לי להכין לו רשימה של דברים שיקנה לי
את הבאנגים והחשיש כבר הכנסתי..
מה עוד יש??
אני רוצה שיקנה לי את ה
sony mdr v700dj
וזוג טכניקס אם הוא ימצא...
לדעתי אתה צריך להיזהר כשאתה שולח את אבא שלך לקניות בתאילנד
בטח יש שם מלא חיקויים וזבל תילאנדי שמוכרים שם בחנויות, עם אבא שלך לא מבין גדול הוא עוד יכול בטעות לקנות איזה חיקוי עלוב וסתם לבזבז כסף.

אחי...
שכח המ
sony mdr v700dj
מה אתה צריך את זה?
זה יותר לעיתונאים וכאלה... לצורכי מיקסים וכל השאר תקנה
Sony Mz-r900
סוף הדרך וגם יחוסך לך משהו כמו
700$!!!
חבר שלי קנה שם שתי
cdj 100
ב3800
שכאן עלה בארץ 10 אלף שקל...
| quote: |
| Originally posted by eXeTik אחי... שכח המ sony mdr v700dj מה אתה צריך את זה? זה יותר לעיתונאים וכאלה... לצורכי מיקסים וכל השאר תקנה Sony Mz-r900 סוף הדרך וגם יחוסך לך משהו כמו 700$!!! |
| Originally posted by eXeTik לצורכי מיקסים וכל השאר תקנה Sony Mz-r900 |
| Originally posted by MoSH_MaN חבר שלי קנה שם שתי cdj 100 ב3800 שכאן עלה בארץ 10 אלף שקל... |
טוב אז ככה..
אני אכן עדיין ילך על ה
Sony MDR V700
כי הם ממש טובות...
אני יבקש מאבא שלי שיראה מה קורה שם הוא יהיה שם שבועה אז ממש אין לי בעיה!!.. אני מקווה שהוא יגיע לשם וכבר נסתדר...

אני מת לאיזה זוג טכניקס ומיקסר טוב!!!!
| Originally posted by DJ-Energy טוב אז ככה.. אני אכן עדיין ילך על ה Sony MDR V700 כי הם ממש טובות... אני יבקש מאבא שלי שיראה מה קורה שם הוא יהיה שם שבועה אז ממש אין לי בעיה!!.. אני מקווה שהוא יגיע לשם וכבר נסתדר... ![]() אני מת לאיזה זוג טכניקס ומיקסר טוב!!!! |
| Originally posted by Dj-2TaLL אין לך מיקסר נכון? עדיף לך לקנות את המיקסר קודם אני חושב, אם אתה לא קונה את הכול בייחד למה ישבו לך שני טכניקס בבית ואתה פשוט תשתגע!!! מצד שני אם יש לך שני כניסות בכרטיס קול או שני כרטיסי קול אז אתה יכול לסדר איזה קומבינה... |

| Originally posted by DJ-Kreing^^ פחחחחח שתי cdj 100 עולים בארץ לא יותר מ 4000 ש"ח איך הגעת ל 10 אלף בכלל??? |
תגיד אנרג'י, אבא שלך כבר נסע?
תן איזה עדכון אם כן, אבא של חבר שלי נוסע לתיאלנד ויכול להיות שאני אבקש ממנו שיביא לי איזה טכניקס אחד או שניים
או איזה אוזניות של טכניקס!