TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קבלו איזה די ג'יים יש בארץ הזאת
Pages (4): [1] 2 3 4 »
קבלו איזה די ג'יים יש בארץ הזאת
אחותי קוראת ראש אחד אז אני תמיד לוקח לה ומסתכל על
מדור שנקרא קרחנה
ויש שם טור שבועי כל פעם די ג'יי אחר שנותן את חמשת הטראקים הגדולים לפי דעתו
השבו היה את די ג'יי חיון
אני לא מאמין אבל החמישה הגדולים שלו היו:
אין סיכוי שתאמינו לי אבל בכל זאת
1. SONO - KEEP CONTROL
2. IIO - RAPTURE
3. KYLIE MINOUGE - CAN'T GET YOU OUT OF MY HEAD
4. SAFRI DUO - PLAYED A LIVE
את חמש אין מצב שאתם תצליחו לנחש
אבל זה
5. JENNIFER LOPEZ - AIN'T IT FUNNY (CLUB MIX)
Re: קבלו איזה די ג'יים יש בארץ הזאת
| quote: |
| Originally posted by Dj Moriano אחותי קוראת ראש אחד אז אני תמיד לוקח לה ומסתכל על מדור שנקרא קרחנה ויש שם טור שבועי כל פעם די ג'יי אחר שנותן את חמשת הטראקים הגדולים לפי דעתו השבו היה את די ג'יי חיון אני לא מאמין אבל החמישה הגדולים שלו היו: אין סיכוי שתאמינו לי אבל בכל זאת 1. SONO - KEEP CONTROL 2. IIO - RAPTURE 3. KYLIE MINOUGE - CAN'T GET YOU OUT OF MY HEAD 4. SAFRI DUO - PLAYED A LIVE את חמש אין מצב שאתם תצליחו לנחש אבל זה 5. JENNIFER LOPEZ - AIN'T IT FUNNY (CLUB MIX) |
אולי חובבן אבל זאת בושה ועוד ראש 1 מפרסמים את זה.....
זה רק מראה לך כמה המצב בזבל בארץ שלנו

מה שעוד יותר מוזר
שילדים בגילאי 14-19
הגילאים של הפורום הזה בערך
מבינים פי עשר מהרבה מאוד די ג'יים
בארץ הזאת די ג'יים שהם
עלק מנוסים והם מתקלטים הרבה זמן.....
המצב באמת בקרשים....
| Originally posted by Dj Moriano אין סיכוי שתאמינו לי אבל בכל זאת 1. SONO - KEEP CONTROL 2. IIO - RAPTURE 3. KYLIE MINOUGE - CAN'T GET YOU OUT OF MY HEAD 4. SAFRI DUO - PLAYED A LIVE את חמש אין מצב שאתם תצליחו לנחש אבל זה 5. JENNIFER LOPEZ - AIN'T IT FUNNY (CLUB MIX) |
Re: Re: קבלו איזה די ג'יים יש בארץ הזאת
| Originally posted by Hell_Copter אני מתערב איתך על מה שאתה רוצה שהגירסה של רפטור זה האורגינל לא ריבה, לא דיפ דיש ובטח שלא ארמין האורגינל של ה 3-4 דקות זה בטח איזה די ג'יי שמתקלט במסיבות בית ספר כזה לא משהו רציני |
Re: Re: Re: קבלו איזה די ג'יים יש בארץ הזאת
| Originally posted by DJ-Energy איכס. הגירסה המקורית של רפטור פשוט מגעילהההההה riva mix rulez |
Re: Re: Re: קבלו איזה די ג'יים יש בארץ הזאת
| Originally posted by DJ-Energy איכס. הגירסה המקורית של רפטור פשוט מגעילהההההה riva mix rulez |
| Originally posted by Dj Moriano אחותי קוראת ראש אחד אז אני תמיד לוקח לה ומסתכל על מדור שנקרא קרחנה ויש שם טור שבועי כל פעם די ג'יי אחר שנותן את חמשת הטראקים הגדולים לפי דעתו השבו היה את די ג'יי חיון אני לא מאמין אבל החמישה הגדולים שלו היו: אין סיכוי שתאמינו לי אבל בכל זאת 1. SONO - KEEP CONTROL 2. IIO - RAPTURE 3. KYLIE MINOUGE - CAN'T GET YOU OUT OF MY HEAD 4. SAFRI DUO - PLAYED A LIVE את חמש אין מצב שאתם תצליחו לנחש אבל זה 5. JENNIFER LOPEZ - AIN'T IT FUNNY (CLUB MIX) |
Re: Re: קבלו איזה די ג'יים יש בארץ הזאת
| Originally posted by MoSH_MaN ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייוווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווו תגיד אין לך משהו אחר לעשות בחיים (בלי לפגוע) אתה כל היום מתלונן על ה DJ'S או על המצב של המוזיקה בארץ,חלאס! מבינים מבינים מבינים מה לעשות... די אולי (בכלליות)תפסיקו עם הטופיקים האלה? |
כן אבל אני כבר לא זוכר כמה זמן אתה כאן
אבל ראיתי לפחות 5 טופיקים על אותו דבר טפל
אגב זה לא מעניין לדסקס על כמה דבר
אנא הפסיקו
| Originally posted by MoSH_MaN כן אבל אני כבר לא זוכר כמה זמן אתה כאן אבל ראיתי לפחות 5 טופיקים על אותו דבר טפל אגב זה לא מעניין לדסקס על כמה דבר אנא הפסיקו |
יש לי רעיון מה להוסיף שיהיה פה קצת יוצר מעניין.........

באמת הפך פתאום להיות מעניין
תמונה ממש בת זונה!!!!

| Originally posted by warpedd_ יש לי רעיון מה להוסיף שיהיה פה קצת יוצר מעניין......... |
| Originally posted by Dj Moriano חחחחחחחח......... והבנתי ת'קטע פעם הבאה שמשהו כזה יעצבן אותי אז אני יפרסם את זה באיזה פורום גרוע כמו לילה למרות שאנשים לא יבנו מה רע בחמישה שירים האלה הם ישאלו אותי מה רע...... |
| Originally posted by MoSH_MaN כן אבל אני כבר לא זוכר כמה זמן אתה כאן אבל ראיתי לפחות 5 טופיקים על אותו דבר טפל אגב זה לא מעניין לדסקס על כמה דבר אנא הפסיקו |
HEYYYYYYY ! who's this hottie 
she is a model from israel
her name is Bar Refaely
she is 17 years old
i think....
טובה טובה שלה אבל אני מעדיף את הבנות מקלאב ביזר 
לא לא
אין על בר

| Originally posted by Dj Moriano she is a model from israel her name is Bar Refaely she is 17 years old i think.... |
| Originally posted by FASTDJMP3 hook me up with her |
אני מכיר אותה, היא לא כזאת נחמדה...
מוש תרשה לי לתקן אותך ולהגיד, אל תקחו הכול אישית, שזה כמעט אותו דבר, ואולי המשפט שהפך אותי לאיש האדיש שאני...

אם לא מעניין אותכם הנושא, אל תדברו עליו, באמת זה נושא חשוב, אומנם הוא חרוש לאללה, אבל זה בעיה שצריך לפתור אותה...
אז אם יש לכם פתרון תגידו, אם יש לכם מה לתרום לדיון, תתרמו, אם זה מעצבן אותכם, תעברו לפוסט הבא...
אהה, ואתם לא באמת חשבתם שאני מכיר אותה נכון?

yo FASTmp3DJ i think it's gr8 that you come here and visit us!!!

keep it up, there might be some more pictures of good lookin' gals...