TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ציוד
ציוד
משהו יכול הסביר לי איזה ציוד צריך בשביל לתקלט
ואם אפשר אז גם מחירים
שמע תומר...
תעבור פה על הט'רדים הקודמים ובטוח תמצא את כל מה שאתה מחפש
חבל לפתוח טופיק חדש על זה...
אחי כבר היו לפחות חמישה ט'רדים על זה.. תעשה חיפוש
בשביל לתקלט אתה צריך מיקסר, שמטרתו הבסיסית היא לשלוט בעוצמת השירים שמתנגנים בו זמנית + פונקציות אחרות (תלוי במיקסר)
ואתה צריך גם מינימום שני מקורות כמו קומפקטים או פטיפונים...
ובקשר לאיפה לקנות את זה באמת יש פה מלאאאאא טרדים על הנושא...
אבל לא רשום שם מה צריך בשביל לתקלט וזה לא מובן מאילו אז כתבתי לך

| quote: |
| Originally posted by Dj-2TaLL בשביל לתקלט אתה צריך מיקסר, שמטרתו הבסיסית היא לשלוט בעוצמת השירים שמתנגנים בו זמנית + פונקציות אחרות (תלוי במיקסר) ואתה צריך גם מינימום שני מקורות כמו קומפקטים או פטיפונים... ובקשר לאיפה לקנות את זה באמת יש פה מלאאאאא טרדים על הנושא... אבל לא רשום שם מה צריך בשביל לתקלט וזה לא מובן מאילו אז כתבתי לך |
Re: ציוד
| Originally posted by warpedd_ משהו יכול הסביר לי איזה ציוד צריך בשביל לתקלט ואם אפשר אז גם מחירים |
תנסה גם את האתר הזה:
www.audiolines.com
וקי סבבה
עכשיו עוד כמה דברים
הבנתי שאני צריך מיקסר ודיסקמנים\פטיפונים
אבל מה עם מגבר\רמקולים?
| Originally posted by warpedd_ וקי סבבה עכשיו עוד כמה דברים הבנתי שאני צריך מיקסר ודיסקמנים\פטיפונים אבל מה עם מגבר\רמקולים? |

| Originally posted by warpedd_ וקי סבבה עכשיו עוד כמה דברים הבנתי שאני צריך מיקסר ודיסקמנים\פטיפונים אבל מה עם מגבר\רמקולים? |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ בעיקרון אתה יכול לחבר גם רמקולים של מחשב, או כל רמקולים עם מגבר פנימי אבל מה שאני מתכנן לקנות לעצמי זה סט של 4 רמקולים קטנים שזה כולל בפנים וופר ומגבר קטן. וזה יהיה אחלה לשישמוש ביתי זה עולה בדיוטי פרי איזה 600 ש"ח |

לי יש מערכת פצתתית חלקים
שלקחתי לאבא חורג שלי
מערכת חלקים של ONKIO
שתי רמקולים
125W R.M.S.
כל אחד
משהו ענק....
| Originally posted by Dj Moriano שתי רמקולים 125W R.M.S. כל אחד משהו ענק.... |
| Originally posted by Dj-2TaLL שלי זה 2200 PMPO אם זה אומר לך משהו, במילים אחרות ממש חזק... |
| Originally posted by Dj Moriano זה אומר בערך כי אני יודע לפי מערכות של חברים שלי אני יודע שהעיגול הכי גדול ברמקול לא יודע איך קוראים לזה הוא 12 אינץ' בערך |
| Originally posted by Dj-2TaLL טוב זה לא כלכך מה שיש לי אבל אני יקח את ההזדמנות הזו ללמד אותך על רמקולים... כמובן כולם מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה יש לך את העיגול הגדול שזה וופר הוא משמיע צלילים בינוניים ונמוכים (אם אין לך סאב) יש לך סאב וופר, שהוא משמיע צלילים נמוכים, הוא אותו דבר כמו וופר בעקרון רק יש לו פילטר או משהו והוא משמיע רק באס ויש לך טווייטר שהוא משמיע צלילים גבוההים... מובן? |