TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- צריך עזרה ב Reason
Pages (2): [1] 2 »
צריך עזרה ב Reason
הי אנשים , השגתי את REASON וזאת נראית תוכנה מצויינת אבל אין לי מושג איפה להתחיל אז אם מישהו משתמש או יכול לתת לי כל חומר נוסף שיוכל לעזור אני אודה לכם #
Re: צריך עזרה ב Reason
| quote: |
| Originally posted by DJentlman הי אנשים , השגתי את REASON וזאת נראית תוכנה מצויינת אבל אין לי מושג איפה להתחיל אז אם מישהו משתמש או יכול לתת לי כל חומר נוסף שיוכל לעזור אני אודה לכם # |
זה תוכנה לעשות מוזיקה
אישית אני לא אוהב אותה נשבר לי מכל העסק הזה כבר...
| Originally posted by MoSH_MaN זה תוכנה לעשות מוזיקה אישית אני לא אוהב אותה נשבר לי מכל העסק הזה כבר... |
מה זאת אומרת נשבר?! אז איך ניצור מוזיקה?!
| Originally posted by DJentlman מה זאת אומרת נשבר?! אז איך ניצור מוזיקה?! |
אמת.
אחי
אם אתה רוצה באמת ליצור מוסיקה איכתותית
ואתה כבר משתמש בתוכנה
לך תקנה סינטי..
ותתחיל לעבוד
אם התוכנה הזאת נטו אתה לא תצליח הרבה...
Reason...
DJentlman
סך הכל זאת אמורה להיות התוכנה הכי מקצועית בשוק... גם אני בדיוק השגתי את זה ומנסה להבין מה שכן בא לי עם זה כמה קמצי
PDF
MANUAL
וכל החרטה הזה....
אז תחפש אותם בסיפריה... או שתגיד לי אני אשלח לך את הקבצים.
אם אתה מתכוון להיות רציני בכל הקטע של לעשות מוזיקה אז תעבור על הקבצים מסבירים שם על הכל וככה לאט לאט תלמד.
אז יאללה, סלאמט

הדרך הכי טובה ללמוד את התוכנה הזו היא פשוט לשחק איתה כמה שיותר, לא צריך לקרוא את כל הטקסטים של ההסברים.
Re: Reason...
| Originally posted by Flotser DJentlman סך הכל זאת אמורה להיות התוכנה הכי מקצועית בשוק... גם אני בדיוק השגתי את זה ומנסה להבין מה שכן בא לי עם זה כמה קמצי MANUAL וכל החרטה הזה.... אז תחפש אותם בסיפריה... או שתגיד לי אני אשלח לך את הקבצים. אם אתה מתכוון להיות רציני בכל הקטע של לעשות מוזיקה אז תעבור על הקבצים מסבירים שם על הכל וככה לאט לאט תלמד. אז יאללה, סלאמט |
נכון אולי לא חובה לקרוא את ההסברים לחלק מהאנשים אבל זה תוכנה די מסובכת ופשוט אין סיכוי שתעשה משהו רציני אם לא תדע את היכולות העקריות של התוכנה... אני לא אומר שצריך לשנן תטקסטים... סתם לעבור על דברים שאתה רוצה להבין יותר
thats all...
אתם לא קוראים את ה
USER AGREEMENT???

נ.ב. הורדתי את התוכנה שלמה!
שני קבצי
ISO
משובחים
אם אתה כבר מוריד תוכנה ככה עדיף שתקרא אם זה חוקי מה שאתה עושה,
האם זה מוסרי,
אולי כדאי להפסיק להוריד!

אחי אם אתה רוצה באמת ליצור מוסיקה איכתותית ואתה כבר משתמש בתוכנה לך תקנה סינטי.. ותתחיל לעבוד אם התוכנה הזאת נטו אתה לא תצליח הרבה |
| Originally posted by Flotser נכון אולי לא חובה לקרוא את ההסברים לחלק מהאנשים אבל זה תוכנה זה נכון, ממש מעצבן הם רוצים שיהיה לך סינטיסיזר מזויין, למה הורדתי 1.2 GB ולא אמרו לי שצריך MIDI KEYBOARD! |
| Originally posted by DjChook מן הסתם ! כל תוכנה רצינית (טראקר) שהיא לא של איג'יי צריכה מידי איך אתה רוצה להכין מוזיקה ? זו בכל מוזיקה, ומוזיקה אלקטרונית נעשת על קלידים, אין מה לעשות דר"א מישהו יודע כמה עולה מידי, כאילו מחירים, פשוט ומקצועי איפה אני יכול לברר? |
| Originally posted by Flotser אחי אני מבין את זה טוב.. רק שיש תוכנות לדוגמא fruityloops 3.3 ... שמאפשרות לך להשתמש במקלדת שלך כמו מקלדת מידי, זה פתרון די סביר. או שאולי יש לך מושג איך אני יכול עם תוכנת סינטיסייזר כזאת לשלוח דברים לפורט של המידי של המחשב כדי שזה יגיע ל REASON? זה יכול מאד לעזור... cu |
אבל בשביל ריזון לא צריך סינטיסייזר... יענו לא צריך את האפשרויות שהסינטי נותן, צריך רק איזשהו אורגן עם חיבור מידי....
הינה תראו מקלדת שליטה חדשה שהגיעה לכלי זמר:
http://ftp.yellowpages.co.il/dsites...pagecode=2#Msg5
נראה נחמד, יש לזה חיבור
USB
וצריך להיות גם מידי
זה מתאים לריזון, נכון?
| Originally posted by Agent-Fire הינה תראו מקלדת שליטה חדשה שהגיעה לכלי זמר: http://ftp.yellowpages.co.il/dsites...pagecode=2#Msg5 נראה נחמד, יש לזה חיבור USB וצריך להיות גם מידי זה מתאים לריזון, נכון? |
| Originally posted by DjChook א. מה עם יותר פשוטות ב. איפה אפשר לברר מחירים ? |
האמת היא שיש לי Roland E-12 intelligent keyboard
שמחובר בMIDI הבעיה היא איך להשתמש מזה....
חוץמזה מישהו יודע איפה אפשר להשיג את EJAY?<
| Originally posted by DJentlman האמת היא שיש לי Roland E-12 intelligent keyboard שמחובר בMIDI הבעיה היא איך להשתמש מזה.... חוץמזה מישהו יודע איפה אפשר להשיג את EJAY?< |
כן, לא צריך מקלדת מידי שהיא חללית
קראתי באיזה אתר לא זוכר.. אמרו קחו אפילו איזה מקלדת קטנה וישנה העיקר שיהיה לה יציאת מידי..
כן באמת מעניין כמה כזה דבר עולה

| Originally posted by Agent-Fire נתחיל מהשאלה השניה: EJAY זה חרא! זה לילדים קטנים! עכשיו לשאלה הראשונה עם המקלדת שליטה אתה יכול לכתוב את התווים בסיקוונסר של ריזון... באמת תקרא קצת את ההוראות כי יש שם הסבר טוב על זה... |
| Originally posted by DjChook כל עוד אתה לא מקצוען אתה לא יכול להגיד שאיג'יי חרא כל התוכנות שלהן ממש מצוינות, ואם אתה מכניס להן עוד סמפלים, אז הן ממש טובות בכל מקרה לי יש את רובן Rave ejay techno ejay 2 dance ejay 1 / 2 / 3 אבל בעיקרון הכי טוב זה הדאנס 3 שהוא גם עם הכי הרבה אופציות אני לא עובד עם זה, כמו שאמרתי כבר, נמאס לי להכין מוזיקה |
עוד פעם חבר'ה השאלה איפה משיגים את EJAY 3?
אני יכול להביא FTP די מהיר לשים בו אם צריך....