TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- גזענות כאן ובכלל
Pages (3): [1] 2 3 »
גזענות כאן ובכלל
לאור העובדה, שאנשים מסויימים כאן חושבים על אחרים שהם גזענים, כולם יודעים על מי מדובר, האם אתם חושבים שיש עוד מקום ב שנת 2005, לגזענות פרימטיבית שיש כאן, בישראל, ובכלל בעולם???
והאם יש סיכוי לשיפור לטובה במצב הזה, כמובן שאני לא מצפה שכולם יאהבו את כולם בלי קשר למראה חיצוני, מוצא, ומצב סוציו-אקונומי, אבל אולי אני קצת נאיבי, בכך שאני חושב, שאם השיפור יתחיל מכל אחד בפנים, אז זה יהפוך למגמה גלובלית???
אשמח לשמוע דעות לשני הצדדים,ובלי חפירות שלא לעניין, פשוט תענו את מה שאתם חושבים בהתאם למה שכתבתי כאן
תודה
אחי פרשתי מלימודי היסטוריה בגלל שאלות מסובכות כמו שניסחת עכשיו
:\
בקיצר גיזענות זה חרא דבר אבל מה לעשות באמת יש אנשים פרימיטיביים בהתנגות שלהם ומדברים כמו קופים, שמעונים בקיצור..
וגם מלא עבריינות מצד אתיופים-רוסים
וזה מה שמסריח - למרות ש2 העמים מבורחים שחבל על הזמן
אני מקווה שהדור הבא יהיה מוצלח
זהו
>
תקשיבו טוב כולכם
אנלא גזען אפילו אם חושבים שכן
יש לי חברים אשכנזים ואני מעריך בנאדם עד שהוא פוגע באמון שלי או בכבוד
כי וואלה בנאדם שאני יהיה מלך איתו ובסוף יביא לי זין זה בנאדם ששרוף אצלי ואני יחפש אותו בשביל לזיין לו תאמא
אבל וואלה אם הוא אשכנזי ונותן תלב כמו שאני נותן אני יהיה איתו הכי מלך
לא שחר אתה לא גזען...אתה בחי בהכחשה ...בדיוק כמו שאתה לא ערס
| quote: |
| Originally posted by m0sh לא שחר אתה לא גזען...אתה בחי בהכחשה ...בדיוק כמו שאתה לא ערס |
אולי אני גזען
אולי אני לא
מה שבטוח שלא היה לי בעיה איתך עד שהתחלטת לדבר כמו שאתה מדבר
כמו שלא היה לי בעיה עם החברה בטירונות
אמרתי להם שהם נחותים אבל לא התכוונתי שכולם נחותים
| Originally posted by m0sh אולי אני גזען אולי אני לא מה שבטוח שלא היה לי בעיה איתך עד שהתחלטת לדבר כמו שאתה מדבר כמו שלא היה לי בעיה עם החברה בטירונות אמרתי להם שהם נחותים אבל לא התכוונתי שכולם נחותים |
טוב שחר...ואללה לא ידעתי שאתה מכיר אותך כל כך טוב
| Originally posted by m0sh טוב שחר...ואללה לא ידעתי שאתה מכיר אותך כל כך טוב |
ואללה...נכון
לדעתי זה יותר עניין של סטיגמה והדבקת תוויות מאשר גזענות...
כשאנשים באים מראש עם דעה קדומה על בן אדם שהוא כזה וכזה בגלל הצבע עור שלו, ושהוא כזה וכזה בגלל העדה שלו...הם תמיד יצאו מנק' הנחה ותמיד יהיו בטוחים שהם צודקים באפיון של אותו בנאדם בגלל הסטיגמה..
גזענות זו כבר רמה הרבה יותר "גבוהה", זה משהו הרבה יותר מכוער מזה....
ועדיין זה לעולם לא יפסק לדעתי, תמיד יהיו קבוצות ורבדים של אנשים, תמיד תהיה הדבקת תוויות וכו'...לא משו שאפשר לשנות גם בבן אדם שאתה יכול להגיד עליו שהוא הכי פחות גזעני, תמיד תהיה לו דעה קדומה על מישהו או משהו..
| Originally posted by Shahar וואלה קודם כל אתה זה שאמר ששחורים נחותים אז אל תבוא דבר לי על גזענים ווואלה אנלא גזען אמרתי לך אני מביא צאנס לכל אחד עד שהוא עושה דברים לא במקום ואז הוא שרוף |
| Originally posted by Shahar תקשיבו טוב כולכם אנלא גזען אפילו אם חושבים שכן יש לי חברים אשכנזים ואני מעריך בנאדם עד שהוא פוגע באמון שלי או בכבוד כי וואלה בנאדם שאני יהיה מלך איתו ובסוף יביא לי זין זה בנאדם ששרוף אצלי ואני יחפש אותו בשביל לזיין לו תאמא אבל וואלה אם הוא אשכנזי ונותן תלב כמו שאני נותן אני יהיה איתו הכי מלך |
כמו שאני רואה את העניין
גזענות זו לא הבעיה
כן, יש התבטאויות גזעניות
אבל הבעיה עמוקה יותר מסתם התבטאויות
לכולנו (ואני לא יוצא מהכלל) יש בעית התנהגות
הבסיס של כל העניין זה כבוד והרגשת עליונות
כמו שכבר יצא לי לכתוב אף אחד לא יותר טוב מהשני
הכל אשלייה, ואם מישהו מתבטא כך או אחרת
זה נובע מהדרך שבה הוא תופס תמציאות
ואם מישהו מוצא לנכון להיעלב מזה
גם זה נובע מהדרך שהוא תופס תמציאות
בקיצור שכל אחד יעשה בדיקת מציאות
ויראה איפה הוא עומד
| Originally posted by YoraY בקיצר גיזענות זה חרא דבר אבל מה לעשות באמת יש אנשים פרימיטיביים בהתנגות שלהם ומדברים כמו קופים, שמעונים בקיצור.. וגם מלא עבריינות מצד אתיופים-רוסים וזה מה שמסריח - למרות ש2 העמים מבורחים שחבל על הזמן אני מקווה שהדור הבא יהיה מוצלח |
| Originally posted by Goashem תגיד אתה בכלל קורא את מה שאתה כותב? אתה בעצמך גזען! מזה השטות הזאת מלא עבריינות מצד אתיופים ורוסים?! זאת באמת הצרה של ישראל אין אחדות כולם שונאים את כולם ואם לא היה תשנאה המגובשת כלפי ערבים אז היינו כבר מתפרקים. |
ברור שהייתה גזענות עוד מימים קדומים (תקופת העבדות בארה"ב היא רק דוגמה אחת) והיא תמשך לדעתי גם הרבה אחרינו, אבל השאלה היא האם ניתן איכשהו ליצור איזה שינוי, אני לא מצפה כמובן שהעולם יהפוך לורוד וכולם יאהבו את כולם, אבל האם יש מצב שבו אנשים ייצאו מהסרט שבו הם חיים, שבו למוצא יש תפקיד יותר חשוב מאשר דרך ההתנהגות של הבנאדם או האופי שלו??.
לצערי, נראה לי שהתשובה לכך היא לא מוחלט, ולי נותר רק להצטער על כך
כואב הראש רק מלקרוא את הפוסט הראשון..
אולי חלאס לחפור על כל הזענות הזאת ועל היחסים אשכנזיים/מזרחיים.
בתכלס יש אשכנזים שהם הכי חרא בני אדם שיש ויש אשכנזים שהם אחלה בני אדם.
אותו דבר אני אומר לגבי מזרחיים, יש כאלה שהם הכי חרא שיש ויש כאלה שהם החברים הכי טובים שלך.
בכל מקום יש תחרא שלו.. לאן שלא תסתכלו.
אז די חלאס שחור, לבן, אשכנזי, מזרחי.. כולנו אותו חרא.
| Originally posted by Dj Alex (ISR) כואב הראש רק מלקרוא את הפוסט הראשון.. אולי חלאס לחפור על כל הזענות הזאת ועל היחסים אשכנזיים/מזרחיים. בתכלס יש אשכנזים שהם הכי חרא בני אדם שיש ויש אשכנזים שהם אחלה בני אדם. אותו דבר אני אומר לגבי מזרחיים, יש כאלה שהם הכי חרא שיש ויש כאלה שהם החברים הכי טובים שלך. בכל מקום יש תחרא שלו.. לאן שלא תסתכלו. אז די חלאס שחור, לבן, אשכנזי, מזרחי.. כולנו אותו חרא. |

רשימת החראות המוצהרות:
1. אלכס
2. yaman
סבבה
אני קקה
אתה ילד קטן שחוץ מרגשי נחיתות ושנאת חיים אין לך הרבה מה להציע
| Originally posted by m0sh אתה ילד קטן שחוץ מרגשי נחיתות ושנאת חיים אין לך הרבה מה להציע |
מה אני יגיד לך מוש.......
אני לא רוצה לריב איתך אבל אתה דורש את זה
אז מה אני יכול לעשות....
אמרתי לך אני רואה אותך ברחוב אתה מקבל פצצות
| Originally posted by Flotser מה אתה רוצה מימאן עכשיו |