TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- !יאללה מכות
Pages (3): [1] 2 3 »
!יאללה מכות
עם גל האלימות המעעעפן הזה שרץ בפורום היפה שלנו החלטתי לפתוח את הטרד המגניב הזה - טרד המכות

?הלכתם מכות פעם
ספרו זרמו חופשי...... כמה פעמים ומתי הייתה הפעם האחרונה
נקלעתי למכות איזה 3-4 פעמים אם זיכרוני טוב
פעם אחרונה הייתי בחטיבה שיחקנו כדורגל התחלתי לשגע איזה אחד ערס מת שעיצבנתי - (רציתי לריב איתו) קיצר העלתי לו תסעיף עד שהוא התחיל לרדוף אחרי ואני מתפלצף עליו מחייך לו בפנים וזה מדליק אותו. קיצור עצרתי נתתי לו להתקרב התחלנו להתקוטט היה מכות של 15 שניות, הוא כולו היה להוט כשאני כולי בסבבה עדיין לא הספקתי להתעצבן אז עד שהפרידו הוא הספיק להכניס לי 2 אגרופים לרכה.

יאללה מכות!@$!@$
יופי של טרד
R.E.S.P.E.C.T
מתבייש על כל פעם בחיים שהרמתי יד
וזה לא קרה יותר מדי
גועל נפש

טרד מצוין
בחיים לא הלכתי מכות
מקווה לראות עוד פוסטים שכאלה
מה בחיים לא???
איך רואים שתלא מנתניה..... 
edit
שחר תראה להם מה זה......
אני מאמין בך שתרים פה תמורל.....
שמע טלוי מה אתה מגדיר כי עם החברה יצא ללכת כמה פעמים מכות אבל סתם מתוך עצבים איזה כאפה פו ושם אבל חוץ מזה בחיים לא הלכתי ממש מכות
| quote: |
| Originally posted by YoraY מה בחיים לא??? איך רואים שתלא מנתניה..... ![]() |
| Originally posted by Glenn-Holmes אני מרמלה... לא בדיוק רמת אביב ג... |
מכות
אני לא למדתי בתיכון רגיל אלא בפנימייה של אפטר בשבועיים,והיינו כל הזמן הולכים מכות מחזוריות כיתות י"ב על כיתות י"א,וזה היה הדבר הכי כיף בעולם,ממש כמו בלב אמיץ,40 איש על 40 איש,ומה שמצחיק זה שהיינו מסתדרים כשהחזקים ממש היו בשורה הראשונה והשנייה,וכל החלשלושים היו מאחורה זורקים כל מיני דברים..........איזה אדרנלין זה היה מביא!!!אני ממש מתגעגע לזה.........
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחחחחח זה היה טוב
הרבה פעמים
הפעם שהכי זכורה לי בכיתה ח'..הייתי ביסודי ורבנו עם ביצפר אחר
לא זוכר בדיוק איך התחיל
חבר שלי רב עם אחד משם
ואז התערבנו
זה היה סרט של כמעט חודש
חבר שלי הלך ראש בראש עם ההוא
ואז באנו אליו הבית והוא לא ירד
אחרי כמה ימים אימו על חבר שלי בטלפון
ואז באנו אליהם רוב הבנים מהשכבה שלנו עם חברים יותר גדולים שגם הם הביאו חברים ואחים (לאח שלי בזמן ההוא היה שם פה) הם ידעו שאנחנו באים והם התארגנו גם עם גב לא קטן אני אכלתי בעיטה אחושרמוטה לצלעות וזה שהביא לי אותה ישב בבית חולים בגלל סדק באף או איך שזה נקרא (זה היה לפני שנכנסתי לאיגרוף תאילנדי) בסוף באה משטרה ורצו לתת לנו תלונות והמנהלת שלהם ושלנו דיברו וסגרו שאף אחד לא יקבל תלונה
ודרך הבנות בביצפר שלהם והבנות בביצפר שלנו סגרנו סולחה כולם ונהיינו גב אחד על השני..מאז עד היום אנחנו מסתובבים ביחד וזה שהביא לי בעיטה לצלעות ואכל ממני אגרופים היום אחד החברים הכי טובים שלי
אחר כך היינו רוב האנשים גם ביחד בתיכון והיינו חברים טובים כולם
סיפור שלא נראה לי שמישהו אצלנו ישכח פעם
למה זה נראה כאילו אתם מתגאים בזה ..
אני לא יוצא נקי כן, גם אני הלכתי מכות אבל אני לא ממש מתלהב מזה..
edit:
אחרי שקראתי שוב...הבנתי שזה אחרת
לא להתייחס
הסיפור של שחר דווקא נגמר לא רע בכלל
נראה כאילו די משתלם ללכת מכות לפעמיים
יוצרים חברים טובים אחר כך
הקיצר יש מכות ?
| Originally posted by bekol ram הסיפור של שחר דווקא נגמר לא רע בכלל נראה כאילו די משתלם ללכת מכות לפעמיים יוצרים חברים טובים אחר כך הקיצר יש מכות ? |
וואי וואי מאיפה אני יתחיל
לפני שנתיים הייתי עם הבצפר שלי במשחק כדורסל של הליגה של התיכונים
גמנסיה ריאלית ראשון נגד היובל הרצליה
נסענו למשחק כל הדרך אנשים חשבו אנחנו הולכים לפגוש צפוניות כאלה
באמצע המשחק התחלנו לקלל ת'בצפר מהרצליה הם סימנו לנו עם הידיים שנחכה אחרי משחק!
היינו בסביבות ה-60 אנשים מתוכם רק איזה חצי בנים מהשכבה שלי וחצי שהיו שכבה מעלי
קיצור נגמר המשחק פתחנו ת'דלת של האולם אנחנו רואים 30 תימנים כל אחד עם איזה משהו ביד בלטה אגרופן או מקל
אנחנו היינו בלי כלום וזאת היציאה היחידה מהמגרש הבנים של השכבה מעלי נשארו לתחבא בתוך האולם אנחנו המשכנו לרדת במדרגות לכיוון שלהם היינו בערך 12
הגענו לסוף המדרגות ואז נפל לילד מהשכבה שלי הכובע אחד מהרצליה פתח עליו בברכיה לתוך הפנים ופה התחיל הבלאגן נכנסו בהם בבוקסים אחושרמוטה
חח אפילו המורה למתמטיקה היה שם בקטלה אכלתי פצצה לגב מאיזה מקל אבל אין בררה חייבים להמשיך לפותץ בשביל להגיע הביתה
אני זוכר תמונה ששתי ילדים קרנפים מהשכבה שלי תפסו מישהו אחד נותן לו בוקסים בגב והשני ברכיות לבטן וזרקו אותו על הכביש את אותו ילד רציתי לפוצץ הכי הרבה רצתי לכיוון שלו ואז הוא קם אלי עם אגרופן
ברחתי איזה 15 מטר לכיוון איזור של חולות לחפש בלטה ואז נגמר המכות
אם היינו מתיחילים לריב איתם דקה אחרי היינו יוצאים משם מנופחים
כי באו לשם עוד איזה 5 מכוניות מלאות בשביל לריב איתנו
| Originally posted by bekol ram הסיפור של שחר דווקא נגמר לא רע בכלל נראה כאילו די משתלם ללכת מכות לפעמיים יוצרים חברים טובים אחר כך הקיצר יש מכות ? |
| Originally posted by Sm0keMachine בוא בוא אני יזיין אותך !!!!!!! |
| Originally posted by Shahar לא יגיד לך ששווה ללכת מכות אני אחד שנדלק מהר השבוע גם כמעט יצאתי על המפקד שלי אבל אני אומר לך אורגינל אל תריב מכות ביחוד אם לא למדת כמה שנים אומנות לחימה |
טוב תאמת נראה לי כן הלכתי מכות פעם אחת
אני חסמתי תכלס וזה היה סתם אחד שניסה לשחק אותה מול כולם
אה ובגדנע של שהתיכון שלנו הלך מכות עם ג'סי כהן
תכלס איזה 5 ילדים וזהו
תאמת גם אז רק נכנסתי לעזור ולמשוך תשומת לב וקיבלתי איזה אגרוף
אבל הדברים לא מזיזים לי ובכלל 4 אנשים עם מקלות
אין לי ממש סיכוי
אני ילד כאפות 
| Originally posted by Shahar הרבה פעמים הפעם שהכי זכורה לי בכיתה ח'..הייתי ביסודי ורבנו עם ביצפר אחר לא זוכר בדיוק איך התחיל חבר שלי רב עם אחד משם ואז התערבנו זה היה סרט של כמעט חודש חבר שלי הלך ראש בראש עם ההוא ואז באנו אליו הבית והוא לא ירד אחרי כמה ימים אימו על חבר שלי בטלפון ואז באנו אליהם רוב הבנים מהשכבה שלנו עם חברים יותר גדולים שגם הם הביאו חברים ואחים (לאח שלי בזמן ההוא היה שם פה) הם ידעו שאנחנו באים והם התארגנו גם עם גב לא קטן אני אכלתי בעיטה אחושרמוטה לצלעות וזה שהביא לי אותה ישב בבית חולים בגלל סדק באף או איך שזה נקרא (זה היה לפני שנכנסתי לאיגרוף תאילנדי) בסוף באה משטרה ורצו לתת לנו תלונות והמנהלת שלהם ושלנו דיברו וסגרו שאף אחד לא יקבל תלונה ודרך הבנות בביצפר שלהם והבנות בביצפר שלנו סגרנו סולחה כולם ונהיינו גב אחד על השני..מאז עד היום אנחנו מסתובבים ביחד וזה שהביא לי בעיטה לצלעות ואכל ממני אגרופים היום אחד החברים הכי טובים שלי אחר כך היינו רוב האנשים גם ביחד בתיכון והיינו חברים טובים כולם סיפור שלא נראה לי שמישהו אצלנו ישכח פעם |
| Originally posted by Shahar אבל אני אומר לך אורגינל אל תריב מכות ביחוד אם לא למדת כמה שנים אומנות לחימה |
תאמין יש לי חבר גדול ענק שמן שלא יודע שום דבר
ואין מצב שאתה תפיל אותו...חחחח
עזבו אותכם
fight club
בונאה נעשה טורניר WWE
תאמינו לי זה ממש כיף
אני תותח בזה
| Originally posted by m0sh תאמין יש לי חבר גדול ענק שמן שלא יודע שום דבר ואין מצב שאתה תפיל אותו...חחחח עזבו אותכם fight club בונאה נעשה טורניר WWE תאמינו לי זה ממש כיף אני תותח בזה |
תקשיב לי טוב
שום דבר לא יזיז אותו
לא מכות אבל קצת קשור..
פורים שעבר היינו בקריית ים, שזה קרייה של די עבריינים
בקיצור אחד מהאנשים שהיו איתנו התחפש לנודיסט והכל, ומן הסתם משך אליו תשומת לב..
מפה לשם ילדים בכיתה ז' אני מניח, התחילו איתנו...
דפקו לחבר ת'פלא שלו, ובאתי לקחת אותו אז ילד קטן דחף אותי, דחפתי אותו חזרה ובעיטה לבטן, אז הוא קם, אכלתי מילד שנמוך ממני ב 20 ש"מ כאפה לפנים, ולא יכלתי להחזיר למה הצמידו לי סכין לבטן...בסוף אחרי שאיימו על רובנו עם סכינים וזה, עברה משטרה, הילדים הקטנים ברחו ואנחנו טסנו במוניות הביתה למה הרסנו לפול בנות את פורים אחרי שהלחצנו אותם...
מאז אני לא מתקרב לקריית ים...רחוק מהעין רחוק מהלב...
| Originally posted by YoraY נכון.. רוצה להגיד לכם שיש אנשים גדולים... שבאים לוקחים תידע שלהם בלחימה ויש להם הרבה ביטחון מול כל העבריינוצ'ס האלה עם האלות והאגורפנים פשוט באים - שומרים על הכבוד האישי שלהם בתור בני אדם יענו לא נותנים לערסים וכאלה לדרוך עליהם , בשיא האדישות נכנסים ל"קטטה" של 7 שניות כשבסוף הם יוצאים נקיים והערס יצא עם כמה עצם שבורה. מכיר 1 כזה.. מקנא בו |
| Originally posted by m0sh תאמין יש לי חבר גדול ענק שמן שלא יודע שום דבר ואין מצב שאתה תפיל אותו...חחחח עזבו אותכם fight club בונאה נעשה טורניר WWE תאמינו לי זה ממש כיף אני תותח בזה |
| Originally posted by m0sh תקשיב לי טוב שום דבר לא יזיז אותו |