TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מצב המסיבות בארץ
מצב המסיבות בארץ
טוב שלום לכולם!!
הרבה זמן שלא כתבתי כאן אבל אני עדיין חיי.....
תגידו אין כבר מסיבות בזמן האחרון מה קרה...?!?
מאז שנקסט התפוררו המצב רע!
אני מתגעגע לימים שהיו באים די גיים טובים מחו"ל...
מה שכן
אני חייב לציין לטובה את המסיבה שהייתה של ILTA לפני כמה זמן בווקס היה ממש טוב ולכל המארגנים של זה (וביחוד לגולדשלאגר...) תעשו מצווה ותארגנו משהו טוב שוב!
אני מוכן לייחצן גם ולהביא קהל אפילו בחינם :-) רק כדי שימשיכו ליהיות מסיבות כאלו...
בכל מקרה... אני מקווה שהמצב עוד ישתפר וזה רק תלוי בנו למעשה...
אז תגיבו פה!
יאלללה בי...
עד כדי קח נהנת במסיבה הזאת?...
היה לה פוטנציאל - והוא נהרס..
ועל הפנים המסיבות בארץ.....
אני מקווה שיום יבוא וימישו רציני ועם הרבה כסף יגיד שהוא רוצה פה סצנה
| quote: |
| Originally posted by YoraY עד כדי קח נהנת במסיבה הזאת?... היה לה פוטנציאל - והוא נהרס.. ועל הפנים המסיבות בארץ..... אני מקווה שיום יבוא וימישו רציני ועם הרבה כסף יגיד שהוא רוצה פה סצנה |
| Originally posted by DvJ צריך איזהשהו גידמאק למסיבבות בארץ.... |
| Originally posted by DvJ צריך איזהשהו גידמאק למסיבבות בארץ.... |
המצב בארץ מסריח עכשיו עד שתהיה הפקה נורמלית
יש יותר מדי מסיבות של אהוס ואלקטרו שלדעתי מסריחות תסצינה פה
אם היה טראנס זה היה מוסיף הרבה
בקשר לאילטה אמרתי כבר עד שהם לא יביאו דיג'יי מסחרי שיפתח הם יכולים לשכוח מקהל
אף אחד כאן לא ישתגע בלנסות ללכת מול האומן 17 התל אביבי, שהוא המגה קלאב היחידי שיש באזור המרכז נכון לעכשיו, במיוחד כאשר חיים פנחס לא מארגן די ג'ייז מחו"ל לא לדום ולא לווקס בחצי שנה האחרונה פחות או יותר, כך שאני לא רוצה כיצד מצב הדי ג'ייז שמגיע מחו"ל יחזור להיות כמו שהיה בתקופה של נקסט או בתקופת הזוהר של הפאנטסטיק ווקס
הבעיה, לפי דעתי.. זה שגיל מנסה ללכת על משו שהוא בעצם גדול עליו
מסיבה של מוסיקה אלקטרונית איכותית עכשיו.. במצב הזה היום שלנו בארץ פשוט לא ילך..
כמו ששחר אמר, אם לא יהיה דיי ג'יי מסחרי זה לא ילך.. אבל דווקא פה הקטע הוא הדגש על לא לשים מוסיקה מסחרית שחר.. אז אם אתה מביא אחד כזה זה דיי מאבד את כל האפקט של המסיבה...
אני חושב שצריך להתחיל איזה ליין קטן וקבוע.. כמו שבזמנו עשיתם את המסיבה במקום הקטן הזה..
זה לא חייב להיות משו מטורף...
אבל זה יכול להיות נחמד ככה ליינים של יום חמישי לבוא לשבת עם כל החבר'ה פה לעשן קצת נרגילה קצת אלכוהול ולדבר על החיים עם מוסיקה טובה ברקע.. אין שום פשע בזה..
ואני חושב שדווקא זה יותר ילך ויותר ימשוך קהל..
| Originally posted by YuVaL הבעיה, לפי דעתי.. זה שגיל מנסה ללכת על משו שהוא בעצם גדול עליו מסיבה של מוסיקה אלקטרונית איכותית עכשיו.. במצב הזה היום שלנו בארץ פשוט לא ילך.. כמו ששחר אמר, אם לא יהיה דיי ג'יי מסחרי זה לא ילך.. אבל דווקא פה הקטע הוא הדגש על לא לשים מוסיקה מסחרית שחר.. אז אם אתה מביא אחד כזה זה דיי מאבד את כל האפקט של המסיבה... אני חושב שצריך להתחיל איזה ליין קטן וקבוע.. כמו שבזמנו עשיתם את המסיבה במקום הקטן הזה.. זה לא חייב להיות משו מטורף... אבל זה יכול להיות נחמד ככה ליינים של יום חמישי לבוא לשבת עם כל החבר'ה פה לעשן קצת נרגילה קצת אלכוהול ולדבר על החיים עם מוסיקה טובה ברקע.. אין שום פשע בזה.. ואני חושב שדווקא זה יותר ילך ויותר ימשוך קהל.. |
המצב הוא על הפנים
נראה לי היה עדיף מסיבות של נקסט עם כל מה שהיה כלול בתוכם מאשר אין מסיבות בכלל
לא יצאתי למסיבה כבר איזה חודשיים
מועדונים קטנים עם מוזיקת אנדרגראונד לא עושים לי את זה
אני רוצה הפקה ענקית עם דיג'י סיגנון ארמין , כמו שנקסט עשו
מועדונים קטנים עם מוזיקת אנדרגראונד לא עושים לי את זה אני רוצה הפקה ענקית עם דיג'י סיגנון ארמין , כמו שנקסט עשו |
| Originally posted by YoraY חח ישך בקשות..... |
שמע.. יכול להיות שזה יעבוד
זה תלוי מי מפיק את האירוע..
אם אנשים רציניים שיכולים להשקיע כסף יקחו על עצמם אירוע גדול.. אז הם יביאו גם מישהו שינגן מסחרי זה ברור.. והמיין איוונט יהיה מישהו מפורסם בעל שם
אבל אם מדברים תאכלס אחי.. בסופו של דבר זה יהיה ככה..
יביאו דיי ג'יי מסחרי שינגן פויזן
כולם ירקדו
ואז שתתחיל המוסיקה האמיתית.. כולם יעזבו את הרחבה
יראו שלא הולך..
ואז או שיחזירו את הדיי ג'יי הקודם או שפשוט המסיבה תסגר.. וככה זה
אולי פשוט צריך להתחיל להתמודד עם המציאות..
| Originally posted by YuVaL שמע.. יכול להיות שזה יעבוד זה תלוי מי מפיק את האירוע.. אם אנשים רציניים שיכולים להשקיע כסף יקחו על עצמם אירוע גדול.. אז הם יביאו גם מישהו שינגן מסחרי זה ברור.. והמיין איוונט יהיה מישהו מפורסם בעל שם אבל אם מדברים תאכלס אחי.. בסופו של דבר זה יהיה ככה.. יביאו דיי ג'יי מסחרי שינגן פויזן כולם ירקדו ואז שתתחיל המוסיקה האמיתית.. כולם יעזבו את הרחבה יראו שלא הולך.. ואז או שיחזירו את הדיי ג'יי הקודם או שפשוט המסיבה תסגר.. וככה זה אולי פשוט צריך להתחיל להתמודד עם המציאות.. |
מממ הפתרון הכי טוב הוא שכולכם תתחילו לשמוע האוס ותיווכחו לדעת שיש מסיבות לא רעות בכלל בהם מנגנים את הסגנון הזה... 
מצב הסצנה היום בישראל נמצא בשפל כל כך גדול, שלהחזיר אותו לתקופות של אומן 17 ואלנבי .58 זה כמעט בלתי אפשרי ..
כל שנה שעוברת גורמת לסצנה לרדת ליותר שפל,בגלל שגודל דור חדש שבכלל לא מכיר את המוזיקה, ושומע דברים מסחריים כמו הופ הופ וכל הסרטן הזה. .
היום ילד בן 15- 16 מאיפה הוא יודע מי זה ארמין ואן ביורין פול ואן דייק אוקנפולד סאשה ניק וורן ..
והילד הזה בעצם הוא דור העתיד של הצסנה ,אני זוכר את עצמי בגיל הזה יודע הכל מכיר את הכל .
היה לנו קל להיחשף לסצנה המדהימה שהייתה אחת הטובות בעולם. !
סיבות להרס הגדול ?
יש מלא .
אני לא חושב עלהם בכלל ,כי זה מת זה גמור מה שאני חושב זה איך אני חוסך את הכסף כדיי לטוס לרייב הבא שלי
| Originally posted by dj tamir מצב הסצנה היום בישראל נמצא בשפל כל כך גדול, שלהחזיר אותו לתקופות של אומן 17 ואלנבי .58 זה כמעט בלתי אפשרי .. כל שנה שעוברת גורמת לסצנה לרדת ליותר שפל,בגלל שגודל דור חדש שבכלל לא מכיר את המוזיקה, ושומע דברים מסחריים כמו הופ הופ וכל הסרטן הזה. . היום ילד בן 15- 16 מאיפה הוא יודע מי זה ארמין ואן ביורין פול ואן דייק אוקנפולד סאשה ניק וורן .. והילד הזה בעצם הוא דור העתיד של הצסנה ,אני זוכר את עצמי בגיל הזה יודע הכל מכיר את הכל . היה לנו קל להיחשף לסצנה המדהימה שהייתה אחת הטובות בעולם. ! סיבות להרס הגדול ? יש מלא . אני לא חושב עלהם בכלל ,כי זה מת זה גמור מה שאני חושב זה איך אני חוסך את הכסף כדיי לטוס לרייב הבא שלי |
| Originally posted by Sm0keMachine מממ הפתרון הכי טוב הוא שכולכם תתחילו לשמוע האוס ותיווכחו לדעת שיש מסיבות לא רעות בכלל בהם מנגנים את הסגנון הזה... |
| Originally posted by Shahar די כפרה עליך זה מסריח זה נמאס דייי טראאנס שולט |