TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פטיפונים או סידי?
פטיפונים או סידי?
טוב תראו אני לא יודע אם בר כתבו על הנושא הזה אני יודע שכתבו על
איך להתחיל ציוד וכו'
אבל אני שואל עם מה כדאי יותר להתחיל פטיפונים או סידים?
עם מה יותר??
ולפי דעתכם מה עדיף ובבקשה תנו סיבה...
תודה מראש
טוב אחי
אז היו 10000000 טרדים על זה
אבל לא חשוב

אז מה שאני עושה זה אני מציע לך להתכיל עם סידי
כי ככה יהיה לך יותר קל להשיג חומר להתחלה
ולהתאמן
אחרי זה
תתחיל להתקלט רציני ותראה שהולך לך
תתפוס קשרים
ואז תעבור לזוג טכניקס חדש ומצוחצח
אני אישית חושב שאני יתחיל עם
cdj100
בהזדמנות סגור את הטריד 
זה אשכרה מתחיל לעצבן כל כך הרבה ט'רדים על אותו נושא
היה רעיון לרכז את הכל ולשים בסטיקי
בוא נעשה את זה...
מצטער ראיתי הרבה טראדים על איך מתחילים קורס דיגיים אם איזה ציוד כדאי אבל לא ראיתי שאלה עם מה עדיף להתחיל מצטער שפתחתי...

לא נורא אחי
לא ידעת אז לא נורא...
אבל מה שעדיף להתחיל זה עם קופמפקט... כי זה פחות מסובך מטכניקס
אני חושב גם שעדיך להתחיל עם סידי למה זה יותר זול ויותר קל להתחלה...
אלא אם כן בא לך ישר לבור לפטיפון שזה יותר אמיתי, אבל גם יותר יקר ויותר קשה להשיג חומר...
אני לא חושב שצריכה להיות בעיה אם זה שהוא פותח את הטרד הזה למה יש לו שאלה ושירגיש חופשי לשאול, אז במקום להכנס לפה ולבקר את זה שהוא פותח טרד על נושא שהיה כבר, תקראו עוד פעם את הכותרת ותעברו לטרד הבא, במקום לבזבז את זמנכם בלכתוב משהו שלא מועיל לנמרוד
(במקרה הזה...)
| quote: |
| Originally posted by Dj-2TaLL אני חושב גם שעדיך להתחיל עם סידי למה זה יותר זול ויותר קל להתחלה... אלא אם כן בא לך ישר לבור לפטיפון שזה יותר אמיתי, אבל גם יותר יקר ויותר קשה להשיג חומר... אני לא חושב שצריכה להיות בעיה אם זה שהוא פותח את הטרד הזה למה יש לו שאלה ושירגיש חופשי לשאול, אז במקום להכנס לפה ולבקר את זה שהוא פותח טרד על נושא שהיה כבר, תקראו עוד פעם את הכותרת ותעברו לטרד הבא, במקום לבזבז את זמנכם בלכתוב משהו שלא מועיל לנמרוד (במקרה הזה...) |
זה למה חייבים לרכז את כל המידע בטופיק אחד
ולהפוך לסטיקי
וככה לא יהיו שאלות
| Originally posted by Hell_Copter זה למה חייבים לרכז את כל המידע בטופיק אחד ולהפוך לסטיקי וככה לא יהיו שאלות |
| Originally posted by Dj-2TaLL ואם למישהו יש בכל זאת שאלה ספציפית על משהו קטן? הוא רואה את הסטיקי של 10 עמודים הוא מקבל חררה!!! |
| Originally posted by Hell_Copter יש בזה משהו... אבל סתם חבל על העצבים של מוש |
עושים
FAQ
ועושים
CLOSED!
נראה לי החוקים כבר לא רלוונטים
לא שמישהו קורא את זה בכלל
| Originally posted by MoSH_MaN עושים FAQ ועושים CLOSED! נראה לי החוקים כבר לא רלוונטים לא שמישהו קורא את זה בכלל |