TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אנשיםםםםם טייסטו מחר ב"הסט" בשידור חי מהאומן
Pages (3): [1] 2 3 »
אנשיםםםםם טייסטו מחר ב"הסט" בשידור חי מהאומן
שווווהההההההה!!!!
What is "Ha Set" ? Radio show? If yes...will it be able to listen to it online??
איזה תחנה זה "הסט"1??
ובאיזה שעה זה??
Re: אנשיםםםםם טייסטו מחר ב"הסט" בשידור חי מהאומן
| quote: |
| Originally posted by DJ_BoN שווווהההההההה!!!! |
אחי
אתה יכול לפרט קצת???
מתי איפה למה?!!?
90 אחוז שזה ב
רדיו תל אביב
102 FM
כנסו לאתר שלהם
| Originally posted by DjChook 90 אחוז שזה ב רדיו תל אביב 102 FM כנסו לאתר שלהם |
| Originally posted by DJ-Energy מה הכתובת? ותודה על המידע אחי |
| Originally posted by DjChook שידור חי, ישיר ובלעדי מ"האומן 17" : במסגרת הסדרה החורפית, "Philips big January", ותחת הכותרת "Let's make it better" - האיש שיפתח לכם את 2002 משהו טוב - מגה dj טייסטו (TIESTO) !!!! * יש לינקים ל"אומן 17" ולאתר של טייסטו - הקליקו על "פרטים נוספים"! קיצר כנסו www.102fm.co.il יש שם בצד ימין הכותרת השניה בתפריט, הסט - טייסטו ואז זה מכניס לעמוד עם עוד פרטים, לא מצאתי שם את השעה אבל אני מאמין שטייסטו יעלה בסביבות 24:00-1:00 למישהו, יש את האמצעים להקליט את זה? |
Re: Re: אנשיםםםםם טייסטו מחר ב"הסט" בשידור חי מהאומן
| Originally posted by MoSH_MaN אוקי.... תדע פעם הבאה שאם אתה לא יודע איזה ערוץ אז אל תפרסם... ככה |
By your mothers...or however u would say it in english..RECORD IT!!
I just tried to listen to the live stream and its loading for hours without no result..
i hope it'll become better by the evening, but anyway...listen to me.. fellas..
Record it 
What is the stream? ? ?
| Originally posted by TranceGiant By your mothers...or however u would say it in english..RECORD IT!! I just tried to listen to the live stream and its loading for hours without no result.. i hope it'll become better by the evening, but anyway...listen to me.. fellas.. Record it |
| Originally posted by DJ_BoN I am going to record it FOR SURE! I'm taping with my mini disc connected to the radio. |
מוש...
איך אתה מקליט את זה??
אולי גם אני יקליט...
ולא נראה לי טייסטו יעלה ב 12-1 למה המסיבה בטח רק נפתחת ב 11:30 או משהו כזה
ובגלל זה טייסטו יעלה לקראת הסוף שזה יהיה בטח לפחות 2-3
| Originally posted by MoSH_MaN למה במיני דיסק? יהיה לך עבודה כפולה whats the stream!? |
מה הכתובת של הרדיו!
האומן ידוע במסיבותיו האיכותיות כך שהתפריט יישאר אותו הדבר
סהר מנגן מ 12:30 עד 2:30
ב 2:30 עולה המלך לבמה תחת תשואות רבות שנמשכות מספר דקות כולל שנופלים מהתקרה על הקלאברים ולפעמים. בפעם הקודמת טייסטו נתן לסהר איזשהו תקליט כדי שיגמור את הסט שלו יפה ושיכין את הקהל למנה העיקרית
וככל הנראה הוא ירד בשעה 6:00 - 6:30 כך שלא בטוח שהרדיו ישדר את כל הסט שלו.
בגלל שישנה בהלה עצבנית מאוד בקופות המועדון אני אלך לראות אותו מחר באותו מקום באותה השעה.
מישהו מצטרף??
לא נראה לי שאני יקליט אבל אני יכול להקליט עם
cool edit 2000 or pro
Re: Re: Re: אנשיםםםםם טייסטו מחר ב"הסט" בשידור חי מהאומן
| Originally posted by DJ_BoN מה???? בונה אחי אתה מטורף? כתבתי "הסט" מה אתה לא יודע מה זה הסט??? לפני שנה בערך כשטייסטו תיקלט ב"זום" הם שידרו גם את זה הסט זה כל חמישי ושישי ברדיו תל אביב 102 אף אם.. ואם לא ידעת את זה אז חבל מאוד מאוד.. |
Re: Re: Re: Re: אנשיםםםםם טייסטו מחר ב"הסט" בשידור חי מהאומן
| Originally posted by DjChook מטורפים שכמותנו איך לא ידענו, אחי למה שנדע מה זה הסט מי שומע 102 אפאמ מי שומע רדיו ??? יש לנו יותר מוזיקה.. |
חחחחחח
מוש הגמור הזה כל מה שהוא חושב על זה ריליסים
אחי קודם כל תשמע ותהנה מהסט שלו
אחר זה תשחרר
ראיתי גיא פינס הראו שם שהאומן 17 עשה מסיבה בניו יורק לפני לא מזמן לכבוד היומולדת שלו עם טיסטו שם
היה יפה....
אני שוקל להקליט את זה במיני דיסק ואז אני אוכל להפוך את זה ל
mp3
ולהביא לכולכם
הבעיה היא שדיסק של מיני מספיק לשעתיים וחצי בול!
והסט הולך להיות הרבה יותר מזה, ואף אחד לא יודע בדיוק מתי טייסטו עולה אז... 
Ah come ON 
Just listen to it from 24:00....maximum ull wait some 2 hours, so what...write e-mails meanwhile or stuff 
ye beseder..
| Originally posted by DJ-Energy חחחחחח מוש הגמור הזה כל מה שהוא חושב על זה ריליסים אחי קודם כל תשמע ותהנה מהסט שלו אחר זה תשחרר ראיתי גיא פינס הראו שם שהאומן 17 עשה מסיבה בניו יורק לפני לא מזמן לכבוד היומולדת שלו עם טיסטו שם היה יפה.... |