TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מזל טוב יובל!!
Pages (2): [1] 2 »
מזל טוב יובל!!
בדרך כלל לא פותחים על זה ט'רד
אבל לפני שמתנפלים עליי
מגיע לילד!!
הוא מוד והוא אחלה גבר
מזל טוב אח שלי!!!
מזל טוב יובל!
בהצלחה בקניית הציוד... אין לך עדיין, נכון?
אוף... אני לא טוב בברכות...
מזל טוב יובל!!!!!!!
שתחייה עד מאה ועשרים או עד שתתקלט אם הבן של טיסטו ביחד

אני יודע שבמקרה רגיל הייתה סוגר את הטרד הזה
אבל שזה טרד עליך ועוד טרד טוב
אז אני לא יודע
מזל טוב גבר עד 120
!!!מזל טוב אחיייייי
מזל טוב אחי ועד מאה וחמישים וארבע!!!
תשמיך לשמוע טראנס במשך כל ימי חייך, כל יום מחייך!!!!!!
ןאני דווקא חושב שכן צריך לאפשר טרדים של מזל טוב....
מה זה השלטון הדיקטטורי הזה?!?!?
יש יום הולדת רק פעם בשנה ולכל אחד מגיע שיעשו לו טרד של יום הולדת!!!

תודה אחים שלי!!!
אני עכשיו בצפון בבר - מצווה של בן דוד שלי..
אז לא יצא לי ממש לצאת לחגוג היום
אבל לא נורא יום שישי הבאה

אז תודה לכולכם אחים שלי!!!!!!
Love ya

אני יחזור יום שבת בלילה
אז נדבר

מזל טוב יובל
הייתי שם לך פה 2304928023985023598 סמיילים של יומולדת אבל אי אפשר לצרף תמונות

| quote: |
| Originally posted by eXeTik מזל טוב יובל הייתי שם לך פה 2304928023985023598 סמיילים של יומולדת אבל אי אפשר לצרף תמונות |
MAZAL TOV
ad 120!
many ppl seem to have b-day today..HM 
yalla tahgog ve tishaer mod kol kah..magniv
![]()
HAPPY BIRTHDAY
Happy b-day
/me brings out the champaigne and cake
seriously i wish you the best of luck in life!
מזל טוב גברררר
באמת מזל טוב
ועכשיו לנושא
בשביעי למרץ יש יום הולדת מי שלא יגיד לי מזל טוב אני פותח עליו חוזה

ודרך אגב אנחנו צריכים לעשות דבר כזה שכל פעם שמישהו חוגג ייום הולדת יגידו לו מזל טוב
איזה מין רשימה כזו של מנהל הפורום שהוא יכתוב הודעה וכולם יצטרפו
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אח שלי שיהיה בריא!
marco v שתקנה את הציוד שאתה הכי רוצה ושתנצל אותו במקסימום (כומר תהפוך ל

מזל טוב !!!!!!!!!!!
אחי !!!!! עד 130
בהצלחה עם הציוד והכל - ואני מניח שנשמור על קשר עוד הרבה זמן

מזל טוב אחי!
שיהיה בשמחות 
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שתשמע טראנס עוד 120 שנה אחשלי

יש לי עוד רעיון
בוא נעשה כזו פנופיה... מאפיה של מכורים לטראנס וכל מי שיתעסק עם מישהו מאיתנו כולם יעלו עליו במכות
יש לי אפילו שם - כנופית נאפסטר
או אולי כנופית אודיוגלאקסי
כנופית טראנסאדיקט
וכל הזמן ניסע במכוניות כמו בפאסט אנד פיוריוס
עם מערכות ענקיות וסאב וופר בגודל של כל התא מטען
ונשמע טראנסים בקולי קולות
ונעשה דרייביים ונירה באנשים מעצבנים או אנשים ששומעים רוק
וכל מיני בנות שהולכות עם חולצה של בריטני ספירס או ריקי מרטין
כן, נפתח להן תתחת עם אמ-16
אולי גם נגנוב מקל"ר מסיירת מטכל ונתחיל לירות על הפנינג רימונים
ויש לי עוד רעיון.... אולי אני אפסיק להתמסטל ולשתות טקילות
| Originally posted by Ariels יש לי עוד רעיון בוא נעשה כזו פנופיה... מאפיה של מכורים לטראנס וכל מי שיתעסק עם מישהו מאיתנו כולם יעלו עליו במכות יש לי אפילו שם - כנופית נאפסטר או אולי כנופית אודיוגלאקסי כנופית טראנסאדיקט וכל הזמן ניסע במכוניות כמו בפאסט אנד פיוריוס עם מערכות ענקיות וסאב וופר בגודל של כל התא מטען ונשמע טראנסים בקולי קולות ונעשה דרייביים ונירה באנשים מעצבנים או אנשים ששומעים רוק וכל מיני בנות שהולכות עם חולצה של בריטני ספירס או ריקי מרטין כן, נפתח להן תתחת עם אמ-16 אולי גם נגנוב מקל"ר מסיירת מטכל ונתחיל לירות על הפנינג רימונים ויש לי עוד רעיון.... אולי אני אפסיק להתמסטל ולשתות טקילות |
u and ur 6 tequillas
nu BEEMET 
U spoiled Israelis who dont even drink em clean but with fucking sprite 
I had 11 in summer, 11.. and yes i puked the entire night and saw colors and kissed the toilet and lied in the bath and shouted "ani met" so that every1 woke up..but still 
u seem to learn a lot from ur arab enemies, baaaad
Anyway, id somehow KIDNAP some famous israeli rock star...aviv geffen? anyway some1 that every freak likes
Id claim to imprison IMMEDIATELY all rock bands and fan clubs, and if not we'd execute our kidnapped fool. I'd also claim to close or just bomb all rock clubs and throw all guitars and drums into the sea. Surrender Rock or Surrender Life 
To quote Reagan: You can run but u cant hide!

| Originally posted by TranceGiant u seem to learn a lot from ur arab enemies, baaaad Anyway, id somehow KIDNAP some famous israeli rock star...aviv geffen? anyway some1 that every freak likes Id claim to imprison IMMEDIATELY all rock bands and fan clubs, and if not we'd execute our kidnapped fool. I'd also claim to close or just bomb all rock clubs and throw all guitars and drums into the sea. Surrender Rock or Surrender Life ![]() To quote Reagan: You can run but u cant hide! |
| Originally posted by TranceGiant u and ur 6 tequillas nu BEEMET ![]() U spoiled Israelis who dont even drink em clean but with fucking sprite ![]() |
Hey dont underestimate the hard austrian life, pretty tough all that chocolate cakes strudelim and beers with shnitzel!
Seriously, austria's drinking culture is one of the highest ranked in the world
Meaning that the average austrian eats every israeli for breakfast when itcomes to alcohol.
Besides..U dont wanna meet a bunch of turkish fellas who think u looked at their leader's girflfriend..and we have many of them..pretty uncomfortable, such situations 
| Originally posted by TranceGiant u and ur 6 tequillas nu BEEMET ![]() U spoiled Israelis who dont even drink em clean but with fucking sprite ![]() I had 11 in summer, 11.. and yes i puked the entire night and saw colors and kissed the toilet and lied in the bath and shouted "ani met" so that every1 woke up..but still |