TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אני מסטול
Pages (2): [1] 2 »
אני מסטול
שלום לכל האנשים הנחמדים
??? מה קורה
?? אחרי שבועות רבים שלא הייתי חזרתי, רוצים לדעת מה קרה
אני יודע שלא אז מה אני עדיין אספר
ובכן
ריתוק 21 יום לבסיס זה ההתחלה... אחרי זה שבת שהייתי צריך להשאר וגם אותה סגרתי
...אחרי זה
נמאס לי מ
WIN2K
אז מחקתי את הכל והתקנתי 98
אז במשך שבועיים האספולרר סירב להכנס לפה
בסופו של דבר התקנתי אותו מחדש והוא עובד
!!! אז הנה אני
?!?!?!? קיצור מה קורה
היום התמסטלתי לגמרי
איך שאני כותב אני בקושי רואה מה אני כותב.
6 טקילות בירה ועוד משהו צבעוני בלתי מזוהה
!!! וואו אני מרגיש טוב
לפני חמש דקות שיחקתי כוכב כחול
אין לכם מושג איך זה לשחק כוכב כחול מסטול
הטייס המסומם הראשון
קיצור אני מחפש גירסא שמחה כזו ל
noname - i'm your dj
אני אשמח אם תתנו לי שמות לפני שאני אמצא אותה בעצמי
חחח אתה באמת מסטול
אבל, מה זה גירסא שמחה, תגדיר את עצמך
אריאל אחי !!!!!!!!!!!
התגעגעתי !!!
על מה הריתוק ???
אני מתחיל עוד שבוע קורס חובש קרבי !
והוצאתי אתמול עוד גימלים עד יום שלישי 

אריאל - הרבה מהוותיקים אני כבר לא רואה פה ...
אבל יש הרבה חדשים שזה גם טוב

ח'ברה - מי שלא מכיר - אריאל הוא דוגמא לכולם
טוב אולי זה שאני עם חום גבוה משפיע עליי ...
Re: אני מסטול
| quote: |
| Originally posted by Ariels שלום לכל האנשים הנחמדים ??? מה קורה ?? אחרי שבועות רבים שלא הייתי חזרתי, רוצים לדעת מה קרה אני יודע שלא אז מה אני עדיין אספר ובכן ריתוק 21 יום לבסיס זה ההתחלה... אחרי זה שבת שהייתי צריך להשאר וגם אותה סגרתי ...אחרי זה נמאס לי מ WIN2K אז מחקתי את הכל והתקנתי 98 אז במשך שבועיים האספולרר סירב להכנס לפה בסופו של דבר התקנתי אותו מחדש והוא עובד !!! אז הנה אני ?!?!?!? קיצור מה קורה היום התמסטלתי לגמרי איך שאני כותב אני בקושי רואה מה אני כותב. 6 טקילות בירה ועוד משהו צבעוני בלתי מזוהה !!! וואו אני מרגיש טוב לפני חמש דקות שיחקתי כוכב כחול אין לכם מושג איך זה לשחק כוכב כחול מסטול הטייס המסומם הראשון קיצור אני מחפש גירסא שמחה כזו ל noname - i'm your dj אני אשמח אם תתנו לי שמות לפני שאני אמצא אותה בעצמי |
Re: אני מסטול
| Originally posted by Ariels שלום לכל האנשים הנחמדים ??? מה קורה ?? אחרי שבועות רבים שלא הייתי חזרתי, רוצים לדעת מה קרה אני יודע שלא אז מה אני עדיין אספר ובכן ריתוק 21 יום לבסיס זה ההתחלה... אחרי זה שבת שהייתי צריך להשאר וגם אותה סגרתי ...אחרי זה נמאס לי מ WIN2K אז מחקתי את הכל והתקנתי 98 אז במשך שבועיים האספולרר סירב להכנס לפה בסופו של דבר התקנתי אותו מחדש והוא עובד !!! אז הנה אני ?!?!?!? קיצור מה קורה היום התמסטלתי לגמרי איך שאני כותב אני בקושי רואה מה אני כותב. 6 טקילות בירה ועוד משהו צבעוני בלתי מזוהה !!! וואו אני מרגיש טוב לפני חמש דקות שיחקתי כוכב כחול אין לכם מושג איך זה לשחק כוכב כחול מסטול הטייס המסומם הראשון קיצור אני מחפש גירסא שמחה כזו ל noname - i'm your dj אני אשמח אם תתנו לי שמות לפני שאני אמצא אותה בעצמי |
Re: Re: אני מסטול
| Originally posted by MoSH_MaN noname - i'm your dj(pulsedriver remix) |
אחי...
אתה הכי מסטול שיש!!!!
אתה פשוט בנאדם קרוע
תנסה גם את
noname-im_your_dj__warp_brothers_remix
אין לזה את המלודיה כמו הרמיקס של פולסדרייבר
אבל זה עדיין נחמד
מה אתם תופסים מ
PULSEDRIVER
הוא ממש נוטף גבינה מהרמיקסים שלו שכמעט כולם בהפקה זולה ...
של אסימון וחצי
מוש מצטער זה רק הדעה שלי
אבל שתדעו שגם בחו"ל בכלל לא אוהבים אותו
הוא נחשב להכי
CHEEZE
ממוסחר שיש
Re: Re: Re: אני מסטול
| Originally posted by DjChook צפוי |
תודה אחיי היקרים
הורדתי את כל הגרסאות
ומה זה צ'יז כבר דיברנו על זה פעם
אין כזה דבר ממוסחר יש יפה
עכשיו ההבדל שכל החצוצרות והמלודיות האלה יוצאים מהתחת מתישהו
היופי באפליפטינג ופרוגרסיב שאלה
נעימות נעימות על בסיס בס
ככה שהן תמיד נשארות יפות
לדוגמא פסנג'ר וטאץ' מי
שאף פעם לא נמאס לשמוע אותם
ומה פתאום אתה אוהב אותי אתה אפילו לא מכיר אותי
ני יכול להיות רוצח פסיכופט עם נטיה כפיתית לשמיעת מוזיקה שדופקת את המח יותר מ6 טקילות
חוצמזה,
בפעם האחרונה וזה הכי קרוב להיכות מצאתי את עצמי מטייל כמו ילד מפגר בקניון בהרצליה
לתשומת ליבכם
| Originally posted by Ariels ומה פתאום אתה אוהב אותי אתה אפילו לא מכיר אותי ני יכול להיות רוצח פסיכופט עם נטיה כפיתית לשמיעת מוזיקה שדופקת את המח יותר מ6 טקילות חוצמזה, בפעם האחרונה וזה הכי קרוב להיכות מצאתי את עצמי מטייל כמו ילד מפגר בקניון בהרצליה לתשומת ליבכם |

גיל לא הבנת אני מדבר על הפגישת מחזור כביכול שאני הייתי היחידי שהגיע והיה מאוד נחמד לפגוש את עצמי ולדבר איתי על החיים
אבל אין כמו המילניום.... וואו אחי הגלגל של האוטו נתקע בבוץ כי התפוצץ ליד החניה צינור מים ואני נעמד מאחורי האוטו ומסתכל על הגלגל ולא קולט שהוא משפריץ עלי את כל הבוץ ואני נהיה חום
ובשלב מסוים חשבתי שאני גלגל והתחלתי להתגלגל בבוץ
ועטפו אותי בעיתונים שאני לא ילכלך את הרכב ונראתי
כמו מומיה
אוא הפעם שהיינו כ"כ שיכורים והיינו 7 אנשים על רכב אחד אז נכנסתי עם
מישהי לתא מטען והתמזמזנו כל הדרך ואני מתקשר אליה יום אחרי וכזה... תגידי זה באמת קרה
?!!?!!?!
| Originally posted by Ariels גיל לא הבנת אני מדבר על הפגישת מחזור כביכול שאני הייתי היחידי שהגיע והיה מאוד נחמד לפגוש את עצמי ולדבר איתי על החיים אבל אין כמו המילניום.... וואו אחי הגלגל של האוטו נתקע בבוץ כי התפוצץ ליד החניה צינור מים ואני נעמד מאחורי האוטו ומסתכל על הגלגל ולא קולט שהוא משפריץ עלי את כל הבוץ ואני נהיה חום ובשלב מסוים חשבתי שאני גלגל והתחלתי להתגלגל בבוץ ועטפו אותי בעיתונים שאני לא ילכלך את הרכב ונראתי כמו מומיה אוא הפעם שהיינו כ"כ שיכורים והיינו 7 אנשים על רכב אחד אז נכנסתי עם מישהי לתא מטען והתמזמזנו כל הדרך ואני מתקשר אליה יום אחרי וכזה... תגידי זה באמת קרה ?!!?!!?! |
אהההה זה אתה שמבקש מאנשים לעלות לאייסיקיו
?!?!?
| Originally posted by Ariels גיל לא הבנת אני מדבר על הפגישת מחזור כביכול שאני הייתי היחידי שהגיע והיה מאוד נחמד לפגוש את עצמי ולדבר איתי על החיים אבל אין כמו המילניום.... וואו אחי הגלגל של האוטו נתקע בבוץ כי התפוצץ ליד החניה צינור מים ואני נעמד מאחורי האוטו ומסתכל על הגלגל ולא קולט שהוא משפריץ עלי את כל הבוץ ואני נהיה חום ובשלב מסוים חשבתי שאני גלגל והתחלתי להתגלגל בבוץ ועטפו אותי בעיתונים שאני לא ילכלך את הרכב ונראתי כמו מומיה אוא הפעם שהיינו כ"כ שיכורים והיינו 7 אנשים על רכב אחד אז נכנסתי עם מישהי לתא מטען והתמזמזנו כל הדרך ואני מתקשר אליה יום אחרי וכזה... תגידי זה באמת קרה ?!!?!!?! |
חחחחחחחח
גיל יגנוב גונב בקבוק קולה מהמקרר
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
אריאל אח שלי יא נרקומן כמה אתה שותה???...
אני גם רוצה
פעם ראשונה שהשתקרתי בכלל היה לפני איזה שנה במסיבה והיה כזה פצצות אני וכמה חבר'ה התחלנו שם לקפוץ על אנשים כמעט התחלנו מכות...

אחרי זה עוד פעם באותו מקום השתכרנו... כי רק שם יש לנו מסיבות עם בר חופשי...
אבל לא נורא
תגידו מישהו שמע ברדיו בי יו 25 בינואר על המסיבת נוער??
כאילו למישהו יש פרטיםםםםם?
מסיבת הנוער???
מה ?
למה?
איפה?
מתי?
כמה???
פרטים...מישהו בבקשה
| Originally posted by NeMeSiS1234 מסיבת הנוער??? מה ? למה? איפה? מתי? כמה??? פרטים...מישהו בבקשה |
| Originally posted by luckystrike מה אתם תופסים מ PULSEDRIVER הוא ממש נוטף גבינה מהרמיקסים שלו שכמעט כולם בהפקה זולה ... של אסימון וחצי מוש מצטער זה רק הדעה שלי אבל שתדעו שגם בחו"ל בכלל לא אוהבים אותו הוא נחשב להכי CHEEZE ממוסחר שיש |
חחחח אתם קורעים אותיייי
צריך להרחיק אותכם מהפוררום.... אתם מפחידים ילדים קטנים
ככה יתחנך הדור הבא ?
ומוש, כרגיל אני מסכים איתך
ולכל הזייני שכל: ממוסחר ממוסחר,
טראק טוב, תמיד טוב
וככל שתשמעו אותו, יותר טוב
| Originally posted by DJ-Energy חחחחחחחח גיל יגנוב גונב בקבוק קולה מהמקרר חחחחחחחחחחחחחחחחחח אריאל אח שלי יא נרקומן כמה אתה שותה???... אני גם רוצה פעם ראשונה שהשתקרתי בכלל היה לפני איזה שנה במסיבה והיה כזה פצצות אני וכמה חבר'ה התחלנו שם לקפוץ על אנשים כמעט התחלנו מכות... ![]() אחרי זה עוד פעם באותו מקום השתכרנו... כי רק שם יש לנו מסיבות עם בר חופשי... אבל לא נורא תגידו מישהו שמע ברדיו בי יו 25 בינואר על המסיבת נוער?? כאילו למישהו יש פרטיםםםםם? |
זה בטח יהיה כמו המסיבה האחרונה שלהם בטיאלוי
יעני חרא!
וגם הגילאים לא מתאימים לי
הגילאים של בנות שם ממש מתאים לי... ( י למי שלא מבין) וגם המקום מתאים לי
אבל לא נראה לי אני ילך לזה
אולי אני ילך למסיבה בתל אביב יום שישי
נפתח מועדון חדש... קוראים לו
echo
או משהו כזה
חבר שלי מיחצן...
אם תהיה לי הסעה אני יבוא כנראה
כי לחבר שלי כבר יש רשיון... ואם נוסעים... אז אני שם!!
| Originally posted by Hell_Copter הגילאים של בנות שם ממש מתאים לי... ( י למי שלא מבין) וגם המקום מתאים לי אבל לא נראה לי אני ילך לזה אולי אני ילך למסיבה בתל אביב יום שישי נפתח מועדון חדש... קוראים לו echo או משהו כזה חבר שלי מיחצן... אם תהיה לי הסעה אני יבוא כנראה כי לחבר שלי כבר יש רשיון... ואם נוסעים... אז אני שם!! |