TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מה נסגר איתך פרי
Pages (2): [1] 2 »
מה נסגר איתך פרי
פרי קורסטן משנה את הסיגנון שלו 180 מעלות כאילו מה נסגר..
אני שמתי לב לזה מ
fire
קטע די שוּק.. כאילו.. זה פרי קורסטן...
ועכשיו אני שומע את
whatever
ואומר..
WTFFFF?!
לפחות גירסת האלבום נשמע לי כמו איזה הרכב דאנס חדש מה זה המסחרה הזאת
blablabla
באמת בלהבלה טראק...
בקצב הזה בשנה הבאה הוא לא נכנס לטופ 10 בדיג'י מאג
מה אתם חושבים?
Re: מה נסגר איתך פרי
| quote: |
| Originally posted by YoraY פרי קורסטן משנה את הסיגנון שלו 180 מעלות כאילו מה נסגר.. אני שמתי לב לזה מ fire קטע די שוּק.. כאילו.. זה פרי קורסטן... ועכשיו אני שומע את whatever ואומר.. WTFFFF?! לפחות גירסת האלבום נשמע לי כמו איזה הרכב דאנס חדש מה זה המסחרה הזאת blablabla באמת בלהבלה טראק... בקצב הזה בשנה הבאה הוא לא נכנס לטופ 10 בדיג'י מאג מה אתם חושבים? |
אויש אילן מה הקשרררררררררררררררררררררררררררררר
אני בא לפתוח איתך דיון תבא ונופל עלי שאני לא מעודכן תגיד לי מה נראה לך שאני לא יודע את מה שאמרת??
אני אפילו יודע שהיה פה בזמנו נראה לי דיון על זה..
אבל רציתי לדבר דווקא על הקטעים האלה ספציפית
בחייט אפילו לפתוח טרד קשה פה.. מה התוקפנות הלא קשורה הזאת
סלח לי באמת שאני לא בנאדם של אלבומים אלה רק סיגנלים ולא יצא לי לשמוע תאלבום הזה אוף!!$@
הצלחת לא להרשים אותי.............. יאללה בא נריב יופי...
אני לא מכיר את הקטעים שדיברת עליהם אבל בתקותו הוא אכן שינה סגנון הותחיל ליצור מין אלקטרו טראנס שכזה
בהתחלה לא אהבתי,עם הזמן יצאו לו קטעים שמאד אהבתי כמו
its time,somebody
בקשר ל
fire
דווקא טראק סבבה.מאד דומה לדברים שהזכרתי.מסחרי קצת אמנם ואפילו מתנגן באמויטי,אבל נשמע הרבה יותר טוב מהרבה דברים אחרים ששמעתי בזמן האחרון
its time,somebody
מיילא.... נכון סיגנון אחר אבל לפחות יש בזה טעם.. אני נהנה לשמוע תקטעים האלה עד היום
דווקא ממש לא נורא,הוא דוגמא לאמן ששינה את הסגנון שלו כמו שצריך.
עדיין הייתי רוצה מאוד לשמוע ממנו טראקים כמו פעם אבל טראקים כמו
ROCK YOUR BODY ROCK
FIRE
ITS TIME
HOLDING ON
הם לא רעים כול כך אבל כן יש גם זבל בהפקות החדשות שלו
עדיף מאשר יפרוש לגמרי
אהבתי..
צודק רק שלא יפרוש ... זה איפה יראה כאילו הקלאב טראנס ישאר בלי השחקן החזק שלו :|
או שאני סתם מגזים
rock your body
ואיזה רימיקס ל
somebody
מטורפים
| Originally posted by m0sh rock your body ואיזה רימיקס ל somebody מטורפים |
| Originally posted by YoraY אויש אילן מה הקשרררררררררררררררררררררררררררררר אני בא לפתוח איתך דיון תבא ונופל עלי שאני לא מעודכן תגיד לי מה נראה לך שאני לא יודע את מה שאמרת?? אני אפילו יודע שהיה פה בזמנו נראה לי דיון על זה.. אבל רציתי לדבר דווקא על הקטעים האלה ספציפית בחייט אפילו לפתוח טרד קשה פה.. מה התוקפנות הלא קשורה הזאת סלח לי באמת שאני לא בנאדם של אלבומים אלה רק סיגנלים ולא יצא לי לשמוע תאלבום הזה אוף!!$@ הצלחת לא להרשים אותי.............. יאללה בא נריב יופי... |
יוראי אתה מתנהג כאילו אתה במחזור
היית מעדיף עם לא היו מעמידים אותך על טעותך
וזורמים איתך בקטע שהוא שינה סגנון עכשיו? לא
אני מסכים עם יגאל
האלבום המדובר מלפני 3 שנים :
Ferry Corsten - Right Of Way
כולל בתוכו כמה קטעים מהסגנון הישן..כמו
sublime
kyoto
sweet sorrow
וכמה מהסגנון ה"חדש" שלו..
whatever
rock your body rock
וכו'..
אתה מדבר פה על רמיקס גרוע לטענת רבים לטראק ישן..וזה לא אומר שפרי ירד ברמה..כמו שלא תגיד שהוא נהיה יותר טוב בגלל רמיקס מצויין של איתי שלנו ל
startraveler
או רמיקס של ט'רילסיקרס לסבליים וסוויט סוראו ורמיקסים טובים של צ'ייבל ואבוב אנד ביונד להולדיג און..וכל אלא מאותו אלבום..הקטע היחידי שחדש אצלו זה פייר ולדעתי הוא טראק טוב ולא דומה בסגנון לקטעים קודמים שלו...
| Originally posted by Koby האלבום המדובר מלפני 3 שנים : Ferry Corsten - Right Of Way כולל בתוכו כמה קטעים מהסגנון הישן..כמו sublime kyoto sweet sorrow וכמה מהסגנון ה"חדש" שלו.. whatever rock your body rock וכו'.. אתה מדבר פה על רמיקס גרוע לטענת רבים לטראק ישן..וזה לא אומר שפרי ירד ברמה..כמו שלא תגיד שהוא נהיה יותר טוב בגלל רמיקס מצויין של איתי שלנו ל startraveler או רמיקס של ט'רילסיקרס לסבליים וסוויט סוראו ורמיקסים טובים של צ'ייבל ואבוב אנד ביונד להולדיג און..וכל אלא מאותו אלבום..הקטע היחידי שחדש אצלו זה פייר ולדעתי הוא טראק טוב ולא דומה בסגנון לקטעים קודמים שלו... |
| Originally posted by Glenn-Holmes חייב להוסיף בהקשר הזה holding on הרגסה הכי טובה הכי יפה והכי מרגשת היא גרסת האלבום... יופי של קטע שקט ווקאל מדהים קתב איטי וסאונד מדהים ברקע קטע מהפנט לא הותיר הרבה סיכוי לרמיקסים למרות שהמקורי הוא כלל לא קטע טראנס |
תאכלס יוראי, צודק אחי!
Whatever סינגל נפילההההה
בהחלט לא בפליליסט שלי! 
תחפרו קצת ותראו את ההתחלה של קורסטן
אתם תתפלאו למצוא שבתחילת הקריירה שלו
עוד בזמנים שאני הייתי צ'ונג מבחינת טראנס..
(כמו הרבה אחרים..)
הוא פשוט היה יוצר דברים מופלאים :X
לא שהיום הוא לא.. אבל פחות..
אךך.. הואטאבר הזה הוא אשכרה בול לשם של הקטע..
כאילו למי אכפת ממנו כבר
הוא לא משו
חח 
הוא התמסחר כמו רבים וטובים
זה מה שקרה
| Originally posted by cluBBer הוא התמסחר כמו רבים וטובים זה מה שקרה |
| Originally posted by skelz תאכלס יוראי, צודק אחי! Whatever סינגל נפילההההה בהחלט לא בפליליסט שלי! ![]() תחפרו קצת ותראו את ההתחלה של קורסטן אתם תתפלאו למצוא שבתחילת הקריירה שלו עוד בזמנים שאני הייתי צ'ונג מבחינת טראנס.. (כמו הרבה אחרים..) הוא פשוט היה יוצר דברים מופלאים :X לא שהיום הוא לא.. אבל פחות.. אךך.. הואטאבר הזה הוא אשכרה בול לשם של הקטע.. כאילו למי אכפת ממנו כבר הוא לא משו חח |

סיסטם F
לשילטון

| Originally posted by omergunr סיסטם F לשילטון |
| Originally posted by YoraY אני דווקא בעד f massif |
| Originally posted by Glenn-Holmes אהה אנחנו בקטע של בלבול מוח? רמיקסים למובי ו-וויליאם אורביט בסוף ה-90 שנוגעים באמ טי וי זה לא מסחור אבל ליצור קטע כמו וואטאבר שבורח קצת מהטראנס זה מסחור? איזה שטויות יא אללה! לפעמים כשחייבים לקטול זורקים כל שטות לאוויר אהה? |
| Originally posted by Glenn-Holmes א. מה אתה משווה ב. אף מאסיף זה לא פרי - זה בן טיפוחים שלו |
| Originally posted by cluBBer הוא התמסחר כמו רבים וטובים זה מה שקרה |
| Originally posted by YoraY אה..! לא הייתי אומר את זה.. בא לא נגזים |