TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבה של בי יו
Pages (3): [1] 2 3 »
מסיבה של בי יו
LineUP:
DJ Lico Vs. Hydroid
DJ Shultz Vs. Immoral Monkeys
DJ PM Vs. DJ Robert Gitelman
DJ Galo Vs. DJ Deezee
תאריך: 14.3
המקום: Zillion 27
משכית 27 - הרצליה פיתוח
פתיחת שערים ב10
שתיה קלה חופשית!
לפרטים..לכל פרט ופרט לא מעניין אותי מה תצלצלו אל תתביישו
לגבי הסעות והכל כמובן גם!
0508453763
שאולי
0506560160
מיכאל
המסיבה בשיתוף
Beat This Records
ו-
Proxoz
www.proxoz.org
לא לפתח פה ריבים תודה!
מה הגיל?
אין לי מושג אבל אחד המפיקים רשום לפורום הזה אז שהוא יכנס הוא יגיד לך
מה הקשר Proxoz?

תיקון קטן/גדול:
זאת לא מסיבה של בי יו (הרדיו הז"ל) אלא של www.99zone.co.il
אלכס גילאים בגדול זה 17-21
זה לא איזה מסיבת חג ולא מסיבת חוגרים של יום שישי אלא מסיבה לאוהבי המוזיקה האלקטרונית ככה שגם אם מישהו קטן/גדול יחסית יגיע זאת ממש לא בעיה
במסיבה הקודמת מהפורום הזה היו כמה חברה (אני זוכר את Yoray ו Blue Dragon)
כאמור, כל שאלה שיש לכם אתם מוזמנים לפנות פה או להתקשר אליי או לשאולי
(במספרים שכתובים למעלה)
מצפה לראות נוכחות של הפורום הזה במסיבה!
חחח עוד פעם המסיבות האלה
16.3 ארמין פה
מה אתם פותחים טרד בכלל חח
מה מההה מההההההה הקשר בין שני הדברים? זה יומיים הפרש.........
למה אתה סתם עוקץ... סתם מחפש להרוס... 
| quote: |
| Originally posted by omergunr מה מההה מההההההה הקשר בין שני הדברים? זה יומיים הפרש......... למה אתה סתם עוקץ... סתם מחפש להרוס... |
יופי הבעת את דעתך, זה ישאר פה כדי שכולם יקראו, אל תוסיף עוד תגובות כאלה, תודה
היי, סוף סוף מסיבת טראנס בארץ שבאמת יש סיכוי שאני אהיה בה.
| Originally posted by DJMIKE יופי הבעת את דעתך, זה ישאר פה כדי שכולם יקראו, אל תוסיף עוד תגובות כאלה, תודה |
| Originally posted by Shahar מיייי אתה שתביא הוראות יהומו שאנלא ישים לך איזה אחת יעלף אותך חח |
| Originally posted by Glenn-Holmes הוא לא נתן הוראות הוא ביקש בקשה שחר תשלוט על עצמך אתה לא חושב שהמסיבה שווה שתגיע אליה אז אל תגיע אבל אתה שם לב כרגע מי מתחיל את הויכוח הממש מיותר הזה נכון? |
| Originally posted by Shahar שיבקש בצורה יפה בלי פוזות |
| Originally posted by Glenn-Holmes חוץ מלסוע אליך עד הבית עם להקת ליווי ולשיר לך סרנדה קורעת לב מתחת לחלון בבקשה שלא תגיב עוד בטרד מאחר ואמירתך כבר נשמעה ואתה לא מתכוון לשנות את דעתך אני לא חושב שהוא יכל לבקש יפה יותר אז אם סרנדה מתחת לחלון הבית זה משאתה מבקש אז אתה באמת צודק הבחור הוא פשוט חסר כבוד |
שחר תגיד לי מה זה הדיבור הזה אני לא מבין אותך...שב בצד
| Originally posted by ROBERTO שחר תגיד לי מה זה הדיבור הזה אני לא מבין אותך...שב בצד |
מה אני יכול להגיד, צודק, דיברתי ממש לא יפה, קיללתי, חילקתי הוראות, צעקתי והעברתי אותך שבעה מדורי גיהנום. סלח לי אדוני כי חטאתי. רק אל תקרא לי "יהומו" מאסטר, גבריותי נפגעת. ובבקשה בבקשה ממחת "אל תביא לי אחת ועלף אותי" אני בחור די גדול הנפילה למטה תהיה ארוכה.
ועכשיו ברצינות. הבעת את דעתך הפעם, בזלזול משהו. אין טעם להמשיך עם זה כולם כבר הבינו את עמדתך.
גם אחרי המסיבה הקודמת, כמי שהיה רשם פה כמה הוא נהנה אתה ביקרת, סליחה זאת לא הייתה ביקורת, זילזלת וירדת על המסיבה למרות שלא היית בה. עכשיו אתה עושה שוב אותו הדבר. אותי ואת שותפי אתה לא מכיר אז השנאה היא לא כלפינו אז אני מניח שהיא טמונה במשהו אחר.
אז הנה אני מבקש ממך יפה יפה, עם חיוך מפה לאוזן וזר פרחים בידיי, תפסיק להגיב בנושא זה , דעתך נשמעה , אין טעם להמשיך בזה
ולגבי ההערה על למה ללכת למסיבה שלנו אם יש את ארמין כמה ימים אחרי זה.
אני אתן דוגמא הכי פשוטה שיכולה להיות.
תחשוב שתפתח בשבוע הבא נושא על תוכנית הרדיו שלך ואני אכנס ואגיד
"למה לנו לשמוע את התוכנית שלך אם יש ASOT ביום חמישי? "
מקווה שהנקודה הובנה
יום נעים
תהיה מסיבת בת זונה וארמין יכול לקפוץץץץץץץץץץ
שחר אתה באמת מתחיל להגזים.
תעשה טובה ספור עד 10 לפני שאתה מגיב
| Originally posted by Pillow One תהיה מסיבת בת זונה וארמין יכול לקפוץץץץץץץץץץ |
מת על הפוסטים של שחר
הם עושים לי את היום
נראה ליין אפ מדליק לגמרי
בהצלחה ושיבואו הרבה אנשים
שימשהו ימחק את כל התגובות המפגרות האלו בחייט!
יש מצב אני יגיע גם הפעם
ויומיים אחרי לארמין כמובן כאילו וואוווו...
Re: מסיבה של בי יו
| Originally posted by Viperon LineUP: DJ PM Vs. DJ Robert Gitelman |
אהלן לכולם הודעה ראשונה שלי פה!
קודם כל כמו שכבר אמרו פה כמה אנשים בקשר למסיבה
המסיבה היא לקידום הטראנס בישראל...לצערי ואני מאמין שגם לצערכם הסצינה הזאת לא ממש קיימת בישראל..במועדונים הכוונה!
אנחנו מנסים ליצור משהו ייחודי וקטן לא מסחרי...שנוכל מדי פעם לצאת ולהנות בלי פוזות! לא מחפשים בנות לא מחפשים כסף לא כלום רק לבוא לשמוע מוזיקה טובה ולהנות קצת
אומנם מדי פעם מביאים מישהו לפה..כמו שאמרו לדוגמא ארמין ואן ביורן שיגיע יומיים אחרי המסיבה שלנו לאומן 17 בת"א
קודם כל בתגובה בנושא הזה לשחר..שאין לי מושג מי אתה ולמה אתה כל כך עצבני אחי ולמה יש בך כזאת שנאה ..אבל זה עיניינך..
אין לנו "תחרות" עם המסיבה של ארמין כי אנחנו בטח לא יכולים להתמודד איתם מבחינת כמות קהל ואיכות מקום וסאונד והלאה והלאה...אין לנו תחרות עם אף אחד..פשוט אנחנו רוצים ליצור משהו גם משהו משלנו...
אז יש ארמין אחרי יומיים...אין סיבה שלא ללכת גם לארמין וגם לשלנו...
ודבר שני שעוד מהמסיבה הראשונה שלנו אתה בא וקטלת את המסיבה עוד לפני שהיא קמה בכלל..ככה שבטח לא הופתעתי שקטלת את המסיבה אחרי..
בן אדם כמוך שיש לו אהבה למוזיקה הזאת וסתם קוטל מסיבה שהיא די נדירה במדינה שלנו..כי פשוט לא קיימות הרבה מסיבות כאלו..פה ושם יש יציאות
בקיצור בן אדם כמוך שבא וקוטל סתם לפני ואחרי..זה רק ממניעים אישיים לדעתי..לא יודע אבל למה...ואת האמת? לא כל כך מעניין אותי למה..
פשוט אני בא בצורה יפה ..כי ככה אני אני לא בא לריב עם אף אחד..ומסנה להסביר לך אחי שאין סיבה שתקטול סתם מסיבות כאלו שאחרי הכל אולי אולי אולי יכול גם להעיר לך פנים בעתיד..שאולי גם בזכותנו תתפתח פה סצינה מסויימת וגם לדי גי'ים כמוך וכמוני יהיה הרבה עובדה ונוכל לנגן מה שאנחנו אוהבים במקום לשבת בבית..ולחכות לעבור לאמסטרדם\גרמניה\וואט אבר ..בשביל לפתח קריירה מסויימת..כמה שזה נשמע דמיוני ומגוכך אולי..אבל בכל זאת אני יוכל להגיד עוד כמה שנים שניסיתי לפחות ועשיתי מה שאני יכול..
תחשוב על זה טיפה..אולי קצת תתרכך עם הדעות והתגובות שלך..
וגם אף אחד לא הכריח אותך לבוא למסיבה את האמת
אבל אם תבוא אני אומר לך מילה אישית..שאני יעשה לך באמת כבוד ולא יריב איתך כי אין על מה בסך הכל..ואתה יכול לשאול את יוראי ואת גיר -בלו דראגון מהפורום הזה שהם באו וישבתי איתם וצחקתי איתם והיה כיף והם לא הרגישו לא רצויים או משהו..במיוחד יוראי שלא היה לי מושג מי הוא דקה לפני שהוא בא..גיל זה לא חוכמה אני מכיר אותו שנים חח
בכל מקרה אני באמת מקווה שהפורום שלכם יראה קצת נוכחות במסיבה הקרובה..כי באמת שמה שחשוב לי חשוב לכם אני חושב!
ועוד משהו שחר..למרות שבמקרים שונים ואחרים שאני רואה פה בפורום הזה ..אני באמת מקווה שלא תתחיל גם מההודעה הזאת להתעצבן ולריב כי באמת שאין פה שום נימה של ציניות או כעס או משהו...
יום טוב לכולם!!!