TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- לאלה שמרעננה
Pages (2): [1] 2 »
לאלה שמרעננה
טוב אז ככה שמעתי מחברים ומאנשים שיש מקום ברעננה שקוראים לו קאמסוטרה
אמרו לי שזה כמו השאנטי בר או כמו הטאג' מהל
אז ככה מה שאני רוצה לדעת זה
1. אם זה טוב???
2. איפה זה???
3.אם זה טוב???
4.איפה זה???

Re: לאלה שמרעננה
| quote: |
| Originally posted by NeMeSiS1234 טוב אז ככה שמעתי מחברים ומאנשים שיש מקום ברעננה שקוראים לו קאמסוטרה אמרו לי שזה כמו השאנטי בר או כמו הטאג' מהל אז ככה מה שאני רוצה לדעת זה 1. אם זה טוב??? 2. איפה זה??? 3.אם זה טוב??? 4.איפה זה??? |
Re: Re: לאלה שמרעננה
| Originally posted by luckystrike זה זה באזור התעשייה - אתה ממשיך בכביש של נרגילה וממשיך עוד ישר - אתה רואה את הקניון מצד שמאל ואתה ממשיך ישר ועובר גם אותו עד שהכביש מתעקל שמאלה - אתה ממשיך איתו שמאלה וישר חונה ... יש כזאת חנות דגים שכתוב עלייה בשלט בירוק מצד ימין של הכביש והקאמא סטרא זה מקום אחד אחריה - זה נראה כמו כניסה למוסך כזה - אבל שתגיע פנימה תבין |
Re: Re: Re: לאלה שמרעננה
| Originally posted by MoSH_MaN יו כמה זמן לא הייתי לא הייתי באיזור הזה...... |
סעמק יא זונות אתם כבר יכולים לנסוע למקומות
אני רק בן 14 כושיליאמו רק לחשוב כמה זמן יקח לי לנהוג

לא נורא לי יש מטרוק גם חביב
Re: Re: Re: Re: לאלה שמרעננה
| Originally posted by Hell_Copter תאמין לי שאתה לא מפסיד הרבה אני גם לא הייתי באיזור הזה מלא זמן בגלל שמת שם אין מה לעשות בכלל!!! |
| Originally posted by DJ-Energy סעמק יא זונות אתם כבר יכולים לנסוע למקומות אני רק בן 14 כושיליאמו רק לחשוב כמה זמן יקח לי לנהוג ![]() לא נורא לי יש מטרוק גם חביב |
אני וגיא נבדוק את זה היום...
חחחחח
זה מוזר אני גר ברעננה ואף פעם לא הייתי שם
אבל אם לאקי אומר שזה מקום כזה טוב אז אני מאמין לו
לא הייתי במקום הזה שאתם מדברים עליו, אבל הייתי גם בסמסרא וגם בשאנטי ואני הרבה יותר נהנה בשאנטי, נכון המקום לא נראה משהו אבל יש שם אחלה של אנשים ואחלה של אווירה
בפעמים הלא רבות שהייתי בסמסרא היו שם אנשים ממש חרא וגם האוכל שם מגעיל לאללה ויקר מידי!
גם הפפאיה ברעננה זה אחלה מקום 
גם שם 18 + אבל יש אווירה , יש נרגילות ומחירים סבירים

אחים שליייי
היום הייתי בלשכת הרישוי
והוצאתי טופס ללמוד, ובקשה לרשיון
איזה כייףףף
עשו לי בדיקות, איזה רופאה רוסיה בת זונה
אבל בסוף הכללל טוב
| Originally posted by DjChook אחים שליייי היום הייתי בלשכת הרישוי והוצאתי טופס ללמוד, ובקשה לרשיון איזה כייףףף עשו לי בדיקות, איזה רופאה רוסיה בת זונה אבל בסוף הכללל טוב |
| Originally posted by DjChook אחים שליייי היום הייתי בלשכת הרישוי והוצאתי טופס ללמוד, ובקשה לרשיון איזה כייףףף עשו לי בדיקות, איזה רופאה רוסיה בת זונה אבל בסוף הכללל טוב |
בהצלחה אחי
זה ממש כיף
טוב אז בואו נחזור לנושא העיקרי שלנו
איזה מקום הכי טוב לפי דעתכם באזור השרון???
איזה באסה זה שאין רשיון...........
כבר שכחתי איך זה
כבר שנתיים אני עם רשיון כל יא עם אופנוע וכל יב עם אוטו
מזה אין פה לאף אחד מרעננה מיול אהה יא מליינים
אהה וסמסרה מקום סתם לא משהו מיוחד וגם תמיד יש שם תור
שאנטי בר נחמד
אבל המקום הכי פצצה שהייתי בו לנרגילות זה חושאת דיוואן
זה ביפו ליד המסעדה של איציק הגדול אם מישהו מכיר
וזה שייך בעקרון לערבים (לא כדאי ללכת במצב של היום...)
ויש שם נרגילות שלא תעשנו גם עוד 1000 שנה משהו פצצצה
הרגע חזרנו מסוטרה... מקום ממש נחמד- באמת על רמה.
אז נכון... יש תור, אבל תעשו טובה... נרשמים- הולכים לאיזה חצי שעה- שעה ככה חוזרים ונכנסים...
הנרגילות פצצה (החלפת ראש זה תוספת של כולה 2 שקל)
האנשים בכיף (במיוחד כמה מלצריות שם
)
האוכל חבל על הזמן...
האלכוהול גם ברמה
והמחירים סבירים ביותר
בקיצר- מצאנו מקום חדש 
העיקר איזה קטעים... פעם ראשונה שגיא נסע לשם הוא טעה בדרך והגיע לאיזה בסיס סגור או משהו שנראה כמו בית זונות
בקיצר- רציתי שהוא יראה לי
אז נסענו לשם היום, פתאום כשאנחנו יוצאים תופסת אותנו משטרה... מסמנת לנו לעצור
גיא נלחץ כזה למה גם ביום ה-ר-א-ש-ו-ן שהוא יכל לנהוג לבד (שזה בערך לפני חודש) עצרו אותו... קטעים
בקיצר... מסמנים לנו כזה לעצור... בדקו רשיונות וזה, בדקו גם את התעודות זהות שלנו, שאלו מאיפה אנחנו ולאן אנחנו נוסעים וכל זה
בקיצר- נראה לי מצאנו איזה בסיס שלא היינו אמורים למצוא 
| Originally posted by yahel222 איזה באסה זה שאין רשיון........... כבר שכחתי איך זה כבר שנתיים אני עם רשיון כל יא עם אופנוע וכל יב עם אוטו מזה אין פה לאף אחד מרעננה מיול אהה יא מליינים אהה וסמסרה מקום סתם לא משהו מיוחד וגם תמיד יש שם תור שאנטי בר נחמד אבל המקום הכי פצצה שהייתי בו לנרגילות זה חושאת דיוואן זה ביפו ליד המסעדה של איציק הגדול אם מישהו מכיר וזה שייך בעקרון לערבים (לא כדאי ללכת במצב של היום...) ויש שם נרגילות שלא תעשנו גם עוד 1000 שנה משהו פצצצה |
טוב אז ככה מקום באמת פצצה
יצאנו משם 3 שבעים ואחד מסטול
אבל מה איך שאני מתעורר בבוקר אני מגלה שנעלמה לי תעודת הזהות ולא רק זה אלא גם הרשיון בתוכה וגם כרטיס האשראי בתוכה
בא לי לרצוחחחחחחחח מישהוווווווווווווווווווווו

| Originally posted by yahel222 איזה באסה זה שאין רשיון........... כבר שכחתי איך זה כבר שנתיים אני עם רשיון כל יא עם אופנוע וכל יב עם אוטו מזה אין פה לאף אחד מרעננה מיול אהה יא מליינים |
| Originally posted by Hell_Copter אין לך מושג כמה מיולים יש פה... למרות שעכשיו ריינג'רים זה יותר באופנה יש לי שני ילדים בכיתה עם רינג'ר ועוד אחד עם אופנוע... אבל שמע... זה לא שווה את הכסף 40,000 שקל על חרא של דבר... יש לי כבר חבר עם רשיון מהיום הראשון של הלימודים... והוא בשכבהב שלי |
| Originally posted by NeMeSiS1234 אחי באמת חבל על הכסף אולי מישהו רוצה סיבוב על ה- BMW שלי??? או אולי על ה GOLF שלי??? |
אחי הייתי נותן לך סיבוב אבל אני לא יכול להגיע אליך עכשיו כי אין נאבד לי הרשיון

באסה...
לך תוציא חדש מחר...
| Originally posted by NeMeSiS1234 טוב אז ככה מקום באמת פצצה יצאנו משם 3 שבעים ואחד מסטול אבל מה איך שאני מתעורר בבוקר אני מגלה שנעלמה לי תעודת הזהות ולא רק זה אלא גם הרשיון בתוכה וגם כרטיס האשראי בתוכה בא לי לרצוחחחחחחחח מישהוווווווווווווווווווווו |