TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שמועה, פול ואן דייק חוזר עוד כשלוש חודשים.
Pages (2): [1] 2 »
שמועה, פול ואן דייק חוזר עוד כשלוש חודשים.
שמעתי שפול ואן דייק מגיע עוד 3-4 חודשים להופעה בתל אביב. האם זה נכון?
מזה משנה חחח בפעם האחרונה הוא לא היה כזה טוב לפחות לי
| quote: |
| Originally posted by Shahar מזה משנה חחח בפעם האחרונה הוא לא היה כזה טוב לפחות לי |
גם אם יתנו לי כרטיס חינם אני לא מתכוון ללכת
| Originally posted by uzi גם אני לא אוהב את רוב מה שהוא מנגן, התוכנית שלו לא לטעמי. לפחות זו הופעה. לאן היית ממליץ לי לצאת השבוע? |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) גם אם יתנו לי כרטיס חינם אני לא מתכוון ללכת |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) גם אם יתנו לי כרטיס חינם אני לא מתכוון ללכת |
כן חופשי
אני אוהב תאנשים האלה
אני רציני..
שונא אותו.. אישית.
| Originally posted by Dj Alex (ISR) אני רציני.. שונא אותו.. אישית. |
וואלה לטעמי פול נותן בראש והוא חורט בראש כמו שצריך...מלף
| Originally posted by Dj Alex (ISR) אני רציני.. שונא אותו.. אישית. |
| Originally posted by epsilon1 פגע ברגשותיך? בואנה ליזרד המועדון הכי גרוע בארץץץץץץץ |
| Originally posted by DvJ עזוב אתזה שיש לו אופי מגעיל כזה והוא נורא פוליטי וסנוב.... אבל דיגיי ומפיק הואא תותחח וחסר אומנים שבאים לארץ אז תאמין לא יזיק לאף אחד שיבוא דיגיי שמגנן טראנס ועד שגם איזה דיגיי כזה כבר בא.... |
זה ליד ה-סו..באיזור שם
אחד שקורא לעצמו דיג'יי שם הפרח בגני ובלבלי אותו יחד עם ילדה סוכר של מוקי..
סט לפנים
| Originally posted by Glenn-Holmes אני יחלוק עליך בתחום המפיק הוא חסר השראה כך זה נראה כבר כמה שנים ההפקות שלו מצליחות לשעמם אותי גם כשאני כבר בא בלי ציפיות כדי גיי הוא רב-גוני ולעתים אפילו אי אפשר לדעת לאיזה ערב של פול ואן דייק תגיעו ערב מלודי יחסית או ערב של טכנו גרמני ישר לפנים ועידן שו ליזארד? |
הליזרד בכלל זה מועדון של אתיופים
שבוע טוב
יש לי הרגשה שפול לא יחזור אלינו בשנתיים הקרובות
שיגעו לו תמח באומן הוא ממש סבל
| Originally posted by YoraY שבוע טוב ![]() יש לי הרגשה שפול לא יחזור אלינו בשנתיים הקרובות שיגעו לו תמח באומן הוא ממש סבל |
| Originally posted by DjG כן כן זה רישמי פול ואן דייק מגיע ב 15 ליוני לאומן 17 15.6.06 Tel Aviv PvD in Israel / Haoman 17 נתראה אז... |
| Originally posted by YoraY WOW חחחחחחחח קטע טוב... DJG תעזור לי לדעת מה השם של הטראק מהקליפ עם הבובה הזאת שבסמל שלך..? |
Confirmed:
http://www.paulvandyk.de/low/gigs.asp
15.6.06 Tel Aviv
PvD in Israel / Haoman 17
settime: 02:30 - 05:00
| Originally posted by Glenn-Holmes mr oizo זה משאני זוכר מהבובה ונראה אולי נפקוד את האומן הפעם... |
| Originally posted by dj_mikmik Confirmed: http://www.paulvandyk.de/low/gigs.asp 15.6.06 Tel Aviv PvD in Israel / Haoman 17 settime: 02:30 - 05:00 |

| Originally posted by Glenn-Holmes mr oizo זה משאני זוכר מהבובה ונראה אולי נפקוד את האומן הפעם... |
נו יופי עוד פעם האומן.. כניסה בטח 23+....