TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- לכל אוהבי הנרגילה - טבק חדש משהו אדיר
לכל אוהבי הנרגילה - טבק חדש משהו אדיר
טבק בטעם מי-ברז
רק 1 בלילה ואתה כבר מסטול?!
lol
you guys are crazy...
actually my friend just ordered two flavors off the net i hadnt heard about... cola (which i could have expected) and pistacio (!) i forget the name in hebrew but its those kinda green nuts in baklawa... interesting, cant wait to try it out
אחי
מה קורה לך??
כל פעם שאני נכנס לפה אני רואה איזה טרד שלך ואתה מסטול על כל הראש
מה אתה מעשן?
FEESTUKIM
thats the word i was looking for... dont you just hate it when you lose a word, then remember it out of the blue for no apparent reason.

fistukim = chashish ?
It's a key word 
| quote: |
| Originally posted by Izzy FEESTUKIM thats the word i was looking for... dont you just hate it when you lose a word, then remember it out of the blue for no apparent reason. |
| Originally posted by Izzy lol you guys are crazy... actually my friend just ordered two flavors off the net i hadnt heard about... cola (which i could have expected) and pistacio (!) i forget the name in hebrew but its those kinda green nuts in baklawa... interesting, cant wait to try it out |
Re: לכל אוהבי הנרגילה - טבק חדש משהו אדיר
| Originally posted by Ariels טבק בטעם מי-ברז |
וואלה אחי אני מעשן קולה בזה הרגע
ואתמול התווכחתי עם ידידה שלי איזה טבק לשים בראש אז בסוף אינ עושה לה כזה: "את יודעת מה בואי נביא חבילה של טבק מי ברז חצי נשים בראש וחצי תדחפי לתחת שלך!!!" חחחחחחחחחחח

טבק מי ברז!??!?!
תגיד אריאל...
מוכר לך המשפט
מוכן להשתתף בניסוי מוכן להשתתף בניסוי מוכן להשתתף בניסוי...
| Originally posted by Hell_Copter טבק מי ברז!??!?! תגיד אריאל... מוכר לך המשפט מוכן להשתתף בניסוי מוכן להשתתף בניסוי מוכן להשתתף בניסוי... |
| Originally posted by Hell_Copter טבק מי ברז!??!?! תגיד אריאל... מוכר לך המשפט מוכן להשתתף בניסוי מוכן להשתתף בניסוי מוכן להשתתף בניסוי... |

ולמה אתה חושב את זה?
יו אריאל נשבע לך כל פעם שבא לי לצחוק אני קורא פוסטים שלך
תגידו למישהו יש את
dave SOMETHING - first impression (S.H.O.K.K remix)
בגרסא מלאה ? כי לי גרסא מהופעה
זה שיר ענק ואני מחפש מלא
dave joy - first impression (Shokk Mix)
היה לי את זה אבל הייתי צריך מקום במחשב
ובגלל שלא אהבתי את זה כל כך אז מחקתי
יש לי את זה איפשהו על דיסק... אבל לחפש זה סיפור
| Originally posted by DjChook יו אריאל נשבע לך כל פעם שבא לי לצחוק אני קורא פוסטים שלך תגידו למישהו יש את dave SOMETHING - first impression (S.H.O.K.K remix) בגרסא מלאה ? כי לי גרסא מהופעה זה שיר ענק ואני מחפש מלא |
וואלה אחי יגאל דפק בי סמחטה בכתה ג' עד היום אני מחפש אותו... איפה הבן זונה הזה
קיצור לעניין לי לא צריך לסגור טרדים וגם לאמומלץ פשוט כי אני בימי ראשון בדרך לבסיס והטרדים פשוט לא מתפתחים אז עם ננטשים או משהו בסגנון
חחחחחחח
יגאל הבן זונה...
| Originally posted by NeMeSiS1234 אחי לא סטית קצת מהנושא פה??? [= ולי אין ניסית ב- ag ? |
רגע אני אשנה את השם של הטרד ל
ציפורי לילה משוחחות עם אריאל שפיצר
אני מצאתי את זה ב-
AG
תסתכל שם שוב פעם
| Originally posted by NeMeSiS1234 אני מצאתי את זה ב- AG תסתכל שם שוב פעם |
| Originally posted by Ariels רגע אני אשנה את השם של הטרד ל ציפורי לילה משוחחות עם אריאל שפיצר |