TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הבאת אמנים מחול
Pages (5): [1] 2 3 4 5 »
הבאת אמנים מחול
אז חברה, אתם שואלים למה אף ליין לא מביא אמנים מחו"ל.
לכן שאלה לי למבינים בנושא.
כמה אמור להעלות להביא לארץ אמנים כמו ג'ון אוקאלהאן, ג'ון רייט... חברה מסדר גודל כזה, שאולי הם לא מפורסמים כלכך אבל לדעתי האישית, הם אפילו יותר טובים מהמפורסמים ואת התוכניות שלהם אני יותר אוהב.
אז על איזה סכומים אנחנו מדברים, איזה סדר גודל של מסיבות וכ"ו
אני שואל בצורה רצינית ביותר אז אני מבקש ממכם גם לענות תשובות רציניות בבקשה
John O'callaghan
חתום בהומגה אז לא נירא לי שכזה סיפור להביא אותו..
Re: הבאת אמנים מחול
| quote: |
| Originally posted by sabi10 אז חברה, אתם שואלים למה אף ליין לא מביא אמנים מחו"ל. לכן שאלה לי למבינים בנושא. כמה אמור להעלות להביא לארץ אמנים כמו ג'ון אוקאלהאן, ג'ון רייט... חברה מסדר גודל כזה, שאולי הם לא מפורסמים כלכך אבל לדעתי האישית, הם אפילו יותר טובים מהמפורסמים ואת התוכניות שלהם אני יותר אוהב. אז על איזה סכומים אנחנו מדברים, איזה סדר גודל של מסיבות וכ"ו אני שואל בצורה רצינית ביותר אז אני מבקש ממכם גם לענות תשובות רציניות בבקשה |
| Originally posted by omergunr John O'callaghan חתום בהומגה אז לא נירא לי שכזה סיפור להביא אותו.. |
קרוב אילן קרוב
אבל למה לטרוח ? לא חבל לשמוע
John O'callaghan? מי לעזעזל זה John O'callaghan!!
זאת התשובה \ תירוץ שתשמע במדינה הזאת!!!
אחרי 3\4 כאלו נראה אם ישאר לך אויר בגלגלים !!!
אילן חוץ מהשכרת מקום קלעת בול
אבל יש עוד דרכים חכיסוי עלויות חוץ ממכירת כרטיסים...
מיקי כנס למסנגר
קודם כל...בעסקים צריך לקחת סיכונים...אין ברירה.
לגבי זה שלא יבואו אנשים אני לא כלכך בטוח. אם הפרסום הנכון, במקומות
הנכונים אפשר להצליח ואפילו לכסות את אירוע
וואלה, 13000-15000 שקל למסיבה שה לא כלכך הרבה.
יש לי גן אירועים. חבר של אחי מארגן שם מסיבות עיבריות וואלה הוא משקיע מעל 30000 שקל שם ומצליח להחזיר את הכל (היו איזה 1000 איש) ועוד לצאת ברווח לא
קטן.
אני גר ליד עפולה ולמסיבה הזאת הגיעו אפילו אנשים מאיזור תל אביב הרצליה ורעננה שרק תקלוט מה פרסום יכול לעשות
זה בעיקר הפרסום..אתה יכול להביא כל אחד ועם הפרסום הנכון למלא את המקום.
ואם המסיבה מצליחה אתה עושה לליין שלך שם
ועוד דבר, אני לא בטוח שחייבים לעשות דבר כזה בתוך מועדון, אלה אפשר אפילו באוויר הפתוח,כמובן רק שמזג האויר מאפשר זאת
וכמו שאמרת 13000 שקל במקרה הטוב זה לא כלכך נורא.
אם שני חברה משקיעים זה מתחלק ואני מאמין שזה יעלה קצת יותר מהסכום שאמרת, אבל עדיין לא יותר מ 10000 שקל לבן אדם (במקרה של שניים), ואני מאמין שאפשר לפחות לכסות את העלות.
ואפילו לצאת ברווח
| Originally posted by sabi10 וכמו שאמרת 13000 שקל במקרה הטוב זה לא כלכך נורא. אם שני חברה משקיעים זה מתחלק ואני מאמין שזה יעלה קצת יותר מהסכום שאמרת, אבל עדיין לא יותר מ 10000 שקל לבן אדם (במקרה של שניים), ואני מאמין שאפשר לפחות לכסות את העלות. ואפילו לצאת ברווח |
| Originally posted by Glenn-Holmes אתה שוכח משהו הקהל הישראלי ידוע בהבטחותיו שיגיע אך בסוף כל חובבי המוזיקה האמיתיים יישארו בבית בתירוצים שונים ומשונים עצוב אבל נכון אתה מכיר את זה לא? |
| Originally posted by Star AMAN סוף סוף למדת משהו |
אממממממ אתם רחוקים מהמחיר הסופי
למה שלא תוסיפו עוד ברמנים ? מאבטחים? יחצנים?
שכירות? ועוד ועוד
| Originally posted by Glenn-Holmes אתה שוכח משהו הקהל הישראלי ידוע בהבטחותיו שיגיע אך בסוף כל חובבי המוזיקה האמיתיים יישארו בבית בתירוצים שונים ומשונים עצוב אבל נכון אתה מכיר את זה לא? |
| Originally posted by Star אממממממ אתם רחוקים מהמחיר הסופי למה שלא תוסיפו עוד ברמנים ? מאבטחים? יחצנים? שכירות? ועוד ועוד |
| Originally posted by Star אממממממ אתם רחוקים מהמחיר הסופי למה שלא תוסיפו עוד ברמנים ? מאבטחים? יחצנים? שכירות? ועוד ועוד |
ממ
Kris Oneil
מדבר איתי במסנג'ר ואמר לי שהוא מחפש הפקה בישראל שתרצה להביא אותו
| Originally posted by DJMIKE שתיה, ציוג הגברה ותאורה אם אין במקום, הזמנות, פלקטים וכו' וכו' |
| Originally posted by Shahar ממ Kris Oneil מדבר איתי במסנג'ר ואמר לי שהוא מחפש הפקה בישראל שתרצה להביא אותו |
אולי אלי יכול לעזור..
| Originally posted by Shahar ממ Kris Oneil מדבר איתי במסנג'ר ואמר לי שהוא מחפש הפקה בישראל שתרצה להביא אותו |
| Originally posted by cluBBer מי זה? |
| Originally posted by Shahar נראה לי שיש לו עוד שם יותר מוכר שכחתי תשם |
| Originally posted by sabi10 אני מכיר כמה דיג'יים שישמחו מאוד לבוא להופיע בארץ, רק צריך איזושהי הפקה שתביא אותם... |
ידידי היקר, שאלת שאלה יפה. היה לי ניסיון בלבקש מחירים מהם. שלחתי אימיילים אישית ובקשתי מחיר והם ענו לי יפה מאוד. אם אתה משלם הוא בא- אין פה חוכמות. הם יענו לך כמה עולה, וכמה כרטיסי טיסה הם רוצים, ומה עוד הם מבקשים (אולי מלון). מעבר לזה אפשר להתמקח, הם אנשים לכל דבר (ותאמין לי שהם לא רוצים לפספס הופעה בחול). לארגן מסיבה בארץ זה יותר הוצאות כי זה כולל מועדון, פרסום, שמירה ועוד מלא דברים. בגדול, באלף דולר (לאומן בלבד), אתה יכול להביא דיי הרבה אומנים מתוכניות מאי.טי.אן. ודיגיטלי! וזה בדוק!!!! אלא אם כן שיקרו לי האומנים באימייל! זה אומר שאפילו אם תארגן מועדון קטן אבל תשלם לאומן, הוא בא! אין פה התפלצנויות, אלא אם כן זה טיאסטו! שם לב שזה יוצא מחיר כמו לקנות מחשב חדש. אני הייתי מוכן אישית להשתתף בהוצאות לכזו מסיבה - אפילו לא להרוויח - העיקר להביא אותם לפה.