TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- Filmy
Filmy
Zasada jest taka: ty wpisujesz dobry wedlug ciebie film, a reszta komentuje dlaczego niemasz racji
Ja zaczynam:
Crash "Miasto Gniewu"
Swietny scenariusz, rezyseria, gra aktorska, zdjecia i muzyka. Mocna historia o wspolczesnym Los Angeles i konfliktach miedzy rasowych.
Re: Filmy
| quote: |
| Originally posted by stren Zasada jest taka: ty wpisujesz dobry wedlug ciebie film, a reszta komentuje dlaczego niemasz racji Ja zaczynam: Crash "Miasto Gniewu" Swietny scenariusz, rezyseria, gra aktorska, zdjecia i muzyka. Mocna historia o wspolczesnym Los Angeles i konfliktach miedzy rasowych. |
Taki sobie.
Nic fantastycznego.
Re: Re: Filmy
| Originally posted by Outsider Nie widzialem... lipa! |
Re: Re: Re: Filmy
| Originally posted by stren przyniose przy okazji do agnes. |
"Requiem for a Dream" co tu duzo pisac chwyta za gard�o 
| Originally posted by arek Taki sobie. Nic fantastycznego. |
Re: Re: Re: Re: Filmy
| Originally posted by Outsider Chyba zapomniales |
| Originally posted by SBK "Requiem for a Dream" co tu duzo pisac chwyta za gard�o |
moze cos nowszego ?
| Originally posted by djeso on niewie o czym mowi spanialy film |
Re: Re: Re: Re: Re: Filmy
Originally posted by stren |
jak ci sie podobal crash, dirty pretty things, jest podobny....
Miasto Gniewu jest swietne. Dawno tak dobrego filmu nie widzialem
Fajne jest Mean Creek. Wciagajce, trzymajace w napieciu w sumie. I pryjemnie sie go oglada
Za to nigdy nie ogaldajcie "evilenko". Spodziewalem sie jakies dobrego thrillera bo to film na podstawie biografii Czikati�y (nie wiem jak to sie pisze w orginale), ktory byl kanibalem i zezarl ponad 50 osob w tym sporo dzieci
. Ale niestety film byl do dupy. Nudny, nudny, senny i ani jedenej dobrej sceny
Scarface.
| Originally posted by maxstradamus Scarface. |
"I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice."
"You know what capitalism is? Getting fucked!"
"Every day above ground is a good day."
"You wanna fuck with me? Okay. You wanna play rough? Okay. Say hello to my little friend."

ahahahhaha zajebiscie....nice way to take it to the next level
Trylogia Star Wars
Human Traffic
i
MUMINKI 
moze byscie dali jakies nowe filmy ? bo klasyki to kazdy zna
mo�e nie jest to najnowsze, ale napewno jeden z lepszych film�w jakie mia�em przyjemno�� w ostatnim czasie ogl�da�... Old boy
| Quentin Tarantino Ten film jest bardziej tarantinowski od wszystkiego, co sam nakr�ci�em |
widzialem old boy, strasznie dlugi, koncowka niezla, choc czulem co sie swieci
kurcze nie pamietam kiedy ostatnio w kinie bylem
| Originally posted by maxstradamus kurcze nie pamietam kiedy ostatnio w kinie bylem |
| Originally posted by Dj XtReMe ja tak samo. ja nie za duzo telewizji ani filmow nie oglondam. ostatni raz co bylem w kinie bylo na...zapomnialem jak sie nazywa. cos or robotach i ludzie napierdalaja... |
| Originally posted by Dj XtReMe ja tak samo. ja nie za duzo telewizji ani filmow nie oglondam. ostatni raz co bylem w kinie bylo na...zapomnialem jak sie nazywa. cos or robotach i ludzie napierdalaja... |
| Originally posted by LevelOnePoland MUMINKI |