TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- mp3 w polsce
mp3 w polsce
ostatnio zastanawialem sie gdzie polscy dj'e kupuja empetrojki...
sa jakies polskie sklepy internetowe czy tez uzywaja popularnych miejsc, takich jak beatport albo juno?
z uczelni sciagaja.
lol takich to nawet na sprzet nie stac
mialem na mysli profesjonalnych dj'ow
duzo ludzie w polsce uzywajon DC++ zeby dostac trance/edm mp3's
Re: mp3 w polsce
| quote: |
| Originally posted by maxstradamus ostatnio zastanawialem sie gdzie polscy dj'e kupuja empetrojki... sa jakies polskie sklepy internetowe czy tez uzywaja popularnych miejsc, takich jak beatport albo juno? |
ja glownie zaopatruje sie w beatport, audiojelly, resonantvibes ale co prawda to prawda bo nie mam kasy na skompletowanie calego sprzetu 
przemek, oni maja tam internet. moga kupowac tak samo jak ty. z beatport albo djdownload.
| Originally posted by StereoPrincess przemek, oni maja tam internet. moga kupowac tak samo jak ty. z beatport albo djdownload. |
| Originally posted by StereoPrincess przemek, oni maja tam internet. moga kupowac tak samo jak ty. z beatport albo djdownload. |
~6,5 zl za 2$ 
no to tyle co paczka fajek
wyobraz sobie gosia placic 9 dolarow za kawalek 
Haha dla tych z Wawy, to ja pamietam jak Stadjon Dziesieciolecia byl najlepszym miejscem zeby plyty kupowac, Club Rotation, Dream Dance, ahhh the good old days!
| Originally posted by INTRANCE Haha dla tych z Wawy, to ja pamietam jak Stadjon Dziesieciolecia byl najlepszym miejscem zeby plyty kupowac, Club Rotation, Dream Dance, ahhh the good old days! |
a to sprzedaja jeszcze muze na stadionach??
po co placic za pirata komus skoro mozna sciagnac i nagrac...jezeli juz musicie okradac artystow to po co dac zarabiac sprzedawcom ktorzy wlasnie to robia, sciagaja z netu i wypalaja plytke...