TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- Above & Beyond - I cant Sleep א-כ-ז-ב-ה!!
Pages (2): [1] 2 »
Above & Beyond - I cant Sleep א-כ-ז-ב-ה!!
איזה אכזבה
אחרי
alone tonight
שהיה כל כך חזק
זה מה שהם נותנים?
לדעתי טראק משעמם
הווקאל מציק וחוזר על עצמו ממש חרוש ..להקיא..
לא אהבתי בכלל
הפוך..............

מה עלמה אתה מדבר???
אחד הקטעים האהובים עליי ביותר בדיסק הזה......
מלודיה יפייפיה ווקאל מדהים.....
רמיקס של סיגנום בדרך..............
cant sleep
יותר טוב בהרבה מ
alone tonight
אבל בכללי אני מאוד מאוכזב מהאלבום
| quote: |
| Originally posted by sh33p cant sleep יותר טוב בהרבה מ alone tonight אבל בכללי אני מאוד מאוכזב מהאלבום |
אלבום מצוין של אבאב אנד ביונד
חוויית שמיעה מהנה
וקנט סליפ הוא קטע מצוין ויפהפה שסובל כרגע מבעיה שקטעים אחרים באלבום סובלים ממנה באופן טבעי - הוא לא נשמע כקטע שיכול למלא כמו שהוא בנוי בגרסת האלבום חלל של מסיבה בצורה טובה - אולי אני טועה - בכל אופן להאזנה בבית הקטע הזה מדהים ביופיו לטעמי
home - מדהים לא פחות
נקווה שיעשו לזה רמיקס ומהר...
| Originally posted by Shahar נקווה שיעשו לזה רמיקס ומהר... |
alone tonight
באורגינל רמיקס הטראק הכי הומואי והכי מכוער ששמעתי השנה
לעומת זאת הדאב רמיקס, של אבוב וביונד מצויין.. שכחתי תשם המלא.
גם הרמיקס של מטיו דיקאיי מצויין אבל הוא לא ממש דומה למקור.
cant sleep
טראק מעוללה
ווקאל אדיר
אולי קצת הם נסחפו כי יש דקות שהטראק נשמע קצת משעמם.. אבל עדיין עדיף על לבד בלילה ההומואי
| Originally posted by DvJ כמו שאמרתי כבר לפני רמיקס של סיגנום בדרך......!!! |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) alone tonight באורגינל רמיקס הטראק הכי הומואי והכי מכוער ששמעתי השנה לעומת זאת הדאב רמיקס, של אבוב וביונד מצויין.. שכחתי תשם המלא. גם הרמיקס של מטיו דיקאיי מצויין אבל הוא לא ממש דומה למקור. |
| Originally posted by Viber כל המוזיקה הזאת היא "הומואית" וניטפלת דווקא לטראק הזה? תוסיף בתחילת הפוסט את המילה "לדעתי" בשביל שאנשים לא יחשבו שאתה מדבר בשם כולם. |
מאכזב, לא מאכזב האלבום, שיגיעו לארץ, ואז נדע איך חלקים מהאלבום הזה נשמעים בלייב
| Originally posted by Viber כל המוזיקה הזאת היא "הומואית" וניטפלת דווקא לטראק הזה? תוסיף בתחילת הפוסט את המילה "לדעתי" בשביל שאנשים לא יחשבו שאתה מדבר בשם כולם. |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) שחר, אני לא מבין האמת מה הנקודה שלך.. גם מציק לי שאנשים אם הם רואים שיורדים על טראק שהם אהבו הם מתחילים לדבר שטויות ולחפש איפה לעקוץ.. זכותי להגיד מה שאני חושב על הטראק הזה. ועובדה שאני לא היחידי שחושב ככה. |
| Originally posted by Shahar זכותך להגיד מה שבא לך על איזה טראק שתרוצה פשוט לא הבנתי מזה טראק הומואי ומה בדיוק אהבת בדאב אם מה שעושה את הטראק זה הווקאל ח ישך טעם ממש מוזר |
שיר טוב ואלבום מצויין!!
אני אהבתי 
| Originally posted by Dj Alex (ISR) מה הקשר כל המוסיקה? תסביר לי.. לדעתי טראק הומואי בגלל הווקאל הדבילי וחסר התאקט שיש בו.. עובדה שאהבתי אותו ברמיקסים של דאב ושל מטיו דיקאיי.. |
| Originally posted by Viber הקשר לכל הז'אנר זה שכל בנאדם עם טיפה יסוד של ציניות יכול לזהות בכל ווקאל טראנס שני שהוא "הומואי" בגלל איזשהי סיבה מופרכת כמו העובדה שגבר שר בטראק או מה שלא יהיה |
| Originally posted by Koby מה? |
| Originally posted by Viber \ מה שקראת |
| Originally posted by Koby אז זהו שמכל הנסיונות להשתחצן ולעקוץ בן אדם שהעביר ביקורת שלא נראת לך לא הבנתי בכלל למה התכוונת.. |
| Originally posted by Viber חחחח אני מנסה להשתחצן?? לעקוץ?? פה???! הצחקת אותי ניסיתי פשוט להוסיף את העובדה שעל כל הז'אנר הזה יש סטיגמה של ז'אנר הומואי,יש אפילו ט'רד על זה במיוזיק דיסקאשן ובהמון סיטואציות וסצנות שמערבות הומואים בקולנוע ובטלוויזיה יש הרבה פעמים ווקאל טראנס וביכלל טראנס ברקע וביגלל כל זה לא הבנתי למה הטראק הזה הוא יותר "הומואי" כפי שנוסח מטראקים אחרים זה הכל... אבל על הזין שלי מי שלא אוהב שלא יאהב |
| Originally posted by Koby ok אני לא מסכים איתך שהטראנס קשור איכשהו לגייז..זאת מוסיקה של כולם לעומת ניו יורק האוס למשל שכן משתייך לקהילה שלהם..איך הגעת לטענה הזאת בכלל? ולגבי הטראק עצמו..הוא יותר "הומואי" מאחרים בגלל הווקאל המזעזע שלו שנותן הרגשה כזאת בלי להתעמק בזה יותר מדיי.. |
| Originally posted by Viber אמרתי לך איך מגיעים לטענה הזאת...ובכנות עכשיו תישמע את הטראק הזה ששכחתי איך קוראים לו אבל יש בו אישה ששרה YOURE SOUL OF AN ANGEL YOUR SPIRIT IS SHINING... ותגיד לי שאין יסודות הומואים בטראק הזה,חוץ מזה זה משתנה ממקום למקום למשל אני יודע שבמועדוני גייז בארה"ב היום שמים ווקאל טראנס כזה מלא ואישית אני לא מבין מה הטענות על הווקאל,מה הבעיה כאילו שהוא שר ברגש?? כניראה תחושה סובייקטיבית שאני לא קולט אבל שיהיה |