TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- James Holden @ Hala Orbita, Wrocław 16.06.2006
James Holden @ Hala Orbita, Wrocław 16.06.2006
Obilo mi sie cos o uszy, ze Holden ma sie pojawic we wroclawskiej hali Orbita dokladnie 16. czerwca!
Ma ktos jakies info potwierdzajace ten wystep?
holden mialby zapelnic cala hale luda ? brzmi podejrzanie
| quote: |
| Originally posted by stren holden mialby zapelnic cala hale luda ? brzmi podejrzanie |
| Originally posted by Hanki Nie luda tylko orbita. |
Nick Warren \o/
James Holden \o/
reszta lineupu lekko nie pasuje
Sam Sharp
M.I.K.E
4 Strings
Ron Van Den Beuken
Lucca
Angelo Mike
Diana d Rouze
Marika
Carla Roca
Alano Whait
+ organizatorzy zastrzezaja sobie prawo do zmianu lineupu, czyli tak samo moge napisac, ze sasha i digweed u mnie na urodzinach zagraja 
| Originally posted by marcooz + organizatorzy zastrzezaja sobie prawo do zmianu lineupu, czyli tak samo moge napisac, ze sasha i digweed u mnie na urodzinach zagraja |
| Originally posted by marcooz Nick Warren \o/ James Holden \o/ reszta lineupu lekko nie pasuje Sam Sharp M.I.K.E 4 Strings Ron Van Den Beuken Lucca Angelo Mike Diana d Rouze Marika Carla Roca Alano Whait + organizatorzy zastrzezaja sobie prawo do zmianu lineupu, czyli tak samo moge napisac, ze sasha i digweed u mnie na urodzinach zagraja |
.
)
No imprezka szykuje się niezła!!!! Napewno się na niej pojawie, mimo że do wrocka mam ok 400km! Dla takiego line-upu warto spędzić troche czasu w pociagu 
hello..there is a website about this party?

nie bedzie warrena i holdena 
bedzie niezla najeba, min. kanzyani, van doorn, ranieri i jeszcze paru innych zaraz wkleje caly line up
| Impreza odbędzie sie 16 czerwca we Wrocławskiej hali Orbita, artyści którzy potwierdzili swój występ: Valentino Kanzyani (Koper – Słowenia) Mario Ranieri (Wiedeń – Austria) Miss Yetti (Berlin – Niemcy) Lucca (Praga – Czechy) Sam Sharp (Eindhoven – Holandia) Diachrona LIVE ACT (Amsterdam – Holandia) Angelo Mike (Warszawa – Polska) Carla Roca (Poznań – Polska) Marika (Wrocław – Polska) Alan White (Lublin – Polska) Siasia (Katowice – Polska) Sick (Katowice – Polska) Lukash Andego (Opole – Polska) Came Lee (Białystok – Polska) Poziom X (Warszawa – Polska) |
Jesli faktycznie tak ma byc, to lipton tea...