TranceAddict Forums

TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- Sunrise Festival 2006
Pages (2): [1] 2 »

Posted by Artexpol on Apr-08-2006 03:01:

Sunrise Festival 2006

Kto sie tam wybiera?? moze juz ktos tam byl rok temu lub 2 lata temu. Jak bylo??? piszcie. Ja mam zamiar w tym roku tam sie wybrac bo do Polski na wakacje sie wybieram. http://www.ftb.pl/news/36783_0_1/sunrise.htm

Posted by djbounce on Apr-08-2006 04:34:

Lepiej jedz na Creamfields... Sunrise to dziadostwo. Gwizdki, rekawiczki itp... Zreszta co sie dziwic, skoro MDT "ejdzensi" to organizuje.

Posted by Juma on Apr-08-2006 22:49:

quote:
Originally posted by djbounce
Lepiej jedz na Creamfields... Sunrise to dziadostwo. Gwizdki, rekawiczki itp... Zreszta co sie dziwic, skoro MDT "ejdzensi" to organizuje.

+1 - nic oddac nic ujac... MDT ;/ a w szczegolnosci Tiddeye i Krisy ;/ zdecydowanie wybierz Cream lub wczesniej Armisia we Wroclawiu

Posted by Outlaw on Apr-09-2006 15:43:

No ja jade na soundtropolis, bo tam b�d� moje rytmy. Szkoda kasy na t� przereklamowan� impreze jak� jest sunrise... Jesli kto� chce wyrzuci� kase i bawi� si� w t�oku to prosz� bardzo...

Posted by lipas on May-07-2006 19:09:

a ja bylem na sunrise w tamtym roku i powiem wam ze bylo zajebiscie w tym roku tez sie wybieram. Armin byl fajny ale jakos klimatu nie mail - caloksztalt kolobrzegu gwarantuje klimat i warto sie tam wybrac chociazby po to zeby to zobaczyc

Posted by refuge on May-07-2006 20:43:

I have the Sunrise Festival 2005 video. Some of the most beautiful girls and amazing vibes. Would love to check it out some day

Ref

Posted by R4lf on May-08-2006 09:45:

ja bylem 2 lata temu i rok temu na sunrise i powiem ze 2 lata temu to jazda na wixie byla a rok temu juz inny styl house w patek i tance w sobote. Teraz wale na crima a nad sunrisem zobacze jeszcze.

Posted by Fearless One on May-09-2006 14:36:

a ja tam sram na te sanrajsy, nie-sanrajsy... chocia� nie powiem, �e Creamfiels du�o bardziej przyzwoicie sie zapowiada, ale og�lnie to do P�ocka na festiwal sie wybieram... na Desyna

Posted by stren on May-09-2006 19:58:

tez bym na desyna pojechal, a jak z data ?

Posted by Fearless One on May-10-2006 07:25:

festiwal jest w dniach 4-6 sierpnia, Desyn pewnie bedzie gra� ostatniego dnia... dok�adny "rozk�ad" chyba nie by� jeszcze nigdzie podany...

Posted by LOUD on May-17-2006 10:45:

jest w czym wybierac :P Love Parade Sunrise albo Creamfields ja sie pisze na ostatniom pozycje

Posted by NetX on May-17-2006 12:36:

Hi, we�re thinking about coming to the Sunrise Festival with a couple of ppl (Hamburg, N�rnberg and Berlin).

Can you give me some more information?

From what time is the Party on Friday?
From what time is the Party on Saturday?

what exactly is the location?
Is it like an Amphitheatre, that has a roof for this event?

It�s 2 floors, right?

And lastly, anyone been there last year and can give me a short report in English or German?

Thanks in advance - and maybe cu at Sunrise

Posted by LOUD on May-17-2006 14:51:

quote:
Originally posted by NetX
Hi, we�re thinking about coming to the Sunrise Festival with a couple of ppl (Hamburg, N�rnberg and Berlin).

It�s 2 floors, right?

And lastly, anyone been there last year and can give me a short report in English or German?

I think there you're find some info = ]

http://www.mdt-agency.pl/

Posted by ragie on May-17-2006 16:07:

w sumie to jeszcze nie wiem czy si� pojawie na sunrise, ale jesli bede jechac to w sobote ...tyle sie tego w tym roku narobilo ze nie wiadomo co wybrac...:P

Posted by Makes on May-26-2006 20:01:

hmm juz raczej nie bedzie taka wixa jak 2 lata temu, wiadomo ze jak kris i tiddey beda grali pojde na piwo ! z housem w tem roku lipnie wyglada oprocz Angello i Ingrosso

www.sunrisefestival.pl
line-up:
Piatek
Mainstage House:
Resydent: Cez Are Kane [PL]
Sebastian Ingrosso [SWE]
Steve Angello [CH]
Brothers Funk pres. Dj Asino [NL]
Brothers Funk pres. Dj Mickey-T [NL]
Dj Dervish [PL]
Dj Qiuz [PL]
Dj Matush [PL]

Scena Trance:
Resydent: Dj Tiddey [PL]
Menno de Jong [NL]
Randy Katana [NL]
Jochen Miller [NL]
Dj Jean [NL]
Eric Cross [NL]
Wessel van Diepen [NL]
(Dj K-3) [PL]
(Danny Oliveria) [BR]
(Nitrous Oxide ) [PL]
(Dj Maniana) [PL]

Sobota
Mainstage Trance:
Resydent: Kriss [PL]
Above & Beyond [GB]
Judge Jules [GB]
Eddie Halliwell [GB]
Simon Petterson [GB]
Johan Gielen [NL]
Sound Players [PL]
Kalvi & Remi [PL]
Jay Bae [PL]

Scena House:
Resydent: Toxic Noiz [PL]
Syke n Sugerstarr [GER]
Jerry Ropero & Denis The Menace [GER]
Funk Agenda [GB]
Dj Hypno [GB]
Dj W [PL]
Carsten Hell [PL]

Niedziela:
Afterparty na plazy:
Resydent: Micro [PL]
Neevald [PL]
Toxic Noiz [PL]
Dj W [PL]

Afterparty Kazamaty:
Resydent: Drago [PL]
Toxic Noiz [PL]
Kriss [PL]
Jay Bae [PL]
Cez Are Kane [PL]

quote:
Originally posted by NetX

It�s 2 floors, right?

hello , I am from Hannover and going to visit Sunrise this year
1. Friday and Saturday it�s start at 18:00 I think
2. Yes it is the Amphitheatre, and it will have a roof if they finish it to the event
3. No, 3 floors

don�t forgett you must buy tickets , 25 days left if you need help to this you can write me a pm

greets

Posted by ZyGa on Jun-27-2006 21:02:

Warto tez zwrocic uwage na zarezerwowanie noclegu.... choc w tej chwili bardzo ciezko o cos wolnego, od kilku dni sam wydzwaniam i wszedzie lipa...

Nawet na drugim koncu miesta wiekszosc pozajmowana albo ceny kosmiczne, tamtejsi wyczuli zyle zlota przez cale wakacje nie ma tam tyle ludzi co przez weekend 21-24 lipca hehe

Posted by _greggy_ on Jun-29-2006 22:13:

frenchy will rock the party

Prepare to dance

Posted by PTR on Jul-02-2006 16:57:

tragedia odpuszczam juz MDT calkowicie na szczecsie sa inne znacznie lepsze agencje od tej komercyjnej smaty, tragedia

Posted by aakoo123 on Jul-29-2006 16:08:

great party...

i also looked the 2005 video and there was no going back!!! so me and couple other finnish deejay packed up and went to chec it out... ou my god!! my words are not enough for it! see ya most definetly next year...

ps. if anyone has a clue for the track list or video of 2006 please inform me!!!

Posted by xtc84 on Aug-02-2006 13:52:

dla mnie sf 06 to byla jedna wielka zenada
gowno pod kazdym wzgledem, ostatni raz bylem na sunrise i dwa razy sie zastanowie zanim kolejny raz wybiore sie na jakis event mdt :/

Posted by stren on Aug-02-2006 16:46:

podsluchana rozmowa dwoch dresow:

- sanrajs juz za tydzien
- no! a my nie mamy w co sie ubrac!

Posted by doora on Aug-03-2006 07:53:

sluchaliscie wogole jak kris sie tlumaczyl z wpadki....niezle jaja..ale chociaz juz sie glupio nie tlumaczyl falszywkami tylko powiedzial ze poprostu dal dupy z organizacja

Posted by mimaj on Aug-20-2006 01:05:

ja by�em, wi�c mog� co� na temat imprezy napisa�.
pojecha�em, bo skusi�em si� na Above&Beyond.
ale powiem Wam - pierwszy i ostatni raz! nigdy wi�cej SF :-/
og�lnie:
-teren imprzy jest o wiele za ma�y jak na 20 ty� ludzi!
-kible = co� potwornego! na sam widok odechcia�o mi si� la� (czy kto� tam dba� o czysto��?!)
-amfiteatr - pomy�lcie tylko, kupujecie bilet, bo chcecie i�� pos�ucha� jakiego� dj'a i w momencie, gdy chcecie wej�� na amfiteatr ochrona Was nie wpuszcza, bo "za du�o ludzi na tereni imprezy", przeludnienie O.o
wtf!? zap�aci�em, wymagam! rozwi�zanie dla manieczki dj team ejd�ensi? sprzeda� mniej bilet�w, a nie by� pazernym na kase... ale w ich wypadku to niemo�liwe
-vixa, vixa, vixa... dawno tylu nie widzia�em
-mixy w timetable, zupe�nie inaczej grali, w stosunku do tego co agencja wcze�niej poda�a :/ np. A&B mieli gra� o 02.30, a grali ju� ko�o 22.00. oczywi�cie tylko dzi�ki temu, �e us�ysza�em aalto - 5 (bo kto inny z tego lineupu by to gra�?) wskoczy�em na teren amfiteatru.
-ale najlepszy motyw... skacze sobie przy seciku A&B, a tu ko�o mnie jaki� 2 dres�w stoi, nie wiedzieli kto gra�, patrz� na tamietable (sk�po odziane panny chodzi�y i rozdawa�y ulotki o imprezie ) i m�wi�: "ten Halliwell zajebi�cie gra" xD polany by�em...

Posted by Makes on Aug-21-2006 13:28:

najbardziej mnie zdenerwolal zmiany time-table nio i to z wyjsciem do amfiteatru
to ze bedzie za duzo ludzi, na to sie nastawilem wczesniej, z tego punktu mozna powiedziec ze bylo w piatek lepiej

Posted by DJ TRACE on Aug-22-2006 18:11:

WHERES THE VIDS AND PICS FROM sunrise 06 ??? No reviews ???

Pages (2): [1] 2 »