TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- A.s.o.t. 250
A.s.o.t. 250
Cz�ko, nie wiem czy bardzo prze�ywacie przyjazd Benedykta XVI do Polski (w czwartek), ale mi sie nie chce �ledzi� ka�dego jego kroku. Zamierzam pos�ucha� sobie ASOT 250 - troszku dobrej muzyki (b�dzie kilku dobrych DJ�w). Nie naklejam religijnych emblemat�w na oknach i cho� szanuje Benedykta XVI , wol� ten czas po�wi�ci� na trance'owe brzmienia. Nie jestem co prawda ateist� ale nie b�de tak jak rodzinka siedzia� ci�gle przed TV i prze�ywa� (hehe). A wy jak sp�dzicie czwartek (25 maja) ?? Oby net dzia�a� ...
nie pisze sie Dj'�w tylko Dj'i wie�niaku. And you can write in english you know, let show that Poland is a country that knows something!
| quote: |
| Originally posted by lipas nie pisze sie Dj'�w tylko Dj'i wie�niaku. And you can write in english you know, let show that Poland is a country that knows something! |
po co tu pisac po angielsku ? po to jest to forum zeby po polsku mozna pisac
| Originally posted by lipas nie pisze sie Dj'�w tylko Dj'i wie�niaku. |
Odmien sobie normalnie po polsku slowo 'disc jockey' tudziez 'dee jay' przez przypadki i powiedz mi, gdzie widzisz taka forme, jak 'disc jockeyi' (disk d�okei) czy 'dee jayi' (di d�eji)
Poprawna odmiana s�owa 'd�okej' w dopelniaczu liczby mnogiej to 'd�okej�w' a nie 'd�okei'. 
hehe ale moglibyscie sie chociaz nade mna zlitowac i polskich znakow nie uzywac 
| Originally posted by lipas nie pisze sie Dj'�w tylko Dj'i wie�niaku. And you can write in english you know, let show that Poland is a country that knows something! |
| Originally posted by Outsider pojeba�o Cie? |