TranceAddict Forums

TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- A.s.o.t. 250

Posted by DJ EsseX on May-23-2006 20:30:

Dunno A.s.o.t. 250

Cz�ko, nie wiem czy bardzo prze�ywacie przyjazd Benedykta XVI do Polski (w czwartek), ale mi sie nie chce �ledzi� ka�dego jego kroku. Zamierzam pos�ucha� sobie ASOT 250 - troszku dobrej muzyki (b�dzie kilku dobrych DJ�w). Nie naklejam religijnych emblemat�w na oknach i cho� szanuje Benedykta XVI , wol� ten czas po�wi�ci� na trance'owe brzmienia. Nie jestem co prawda ateist� ale nie b�de tak jak rodzinka siedzia� ci�gle przed TV i prze�ywa� (hehe). A wy jak sp�dzicie czwartek (25 maja) ?? Oby net dzia�a� ...

Posted by lipas on May-23-2006 22:00:

nie pisze sie Dj'�w tylko Dj'i wie�niaku. And you can write in english you know, let show that Poland is a country that knows something!

Posted by maxstradamus on May-23-2006 22:29:

quote:
Originally posted by lipas
nie pisze sie Dj'�w tylko Dj'i wie�niaku. And you can write in english you know, let show that Poland is a country that knows something!

pretty feisty for a pothead...

Posted by stren on May-24-2006 09:53:

po co tu pisac po angielsku ? po to jest to forum zeby po polsku mozna pisac

Posted by Hanki on May-24-2006 14:29:

quote:
nie pisze sie Dj'�w tylko Dj'i wie�niaku.

A pewny jestes??? Odmien sobie normalnie po polsku slowo 'disc jockey' tudziez 'dee jay' przez przypadki i powiedz mi, gdzie widzisz taka forme, jak 'disc jockeyi' (disk d�okei) czy 'dee jayi' (di d�eji) Poprawna odmiana s�owa 'd�okej' w dopelniaczu liczby mnogiej to 'd�okej�w' a nie 'd�okei'.

I tak jak powiedzial stren, po to mamy swoj dzial, zeby w nim komunikowac i porozumiewac sie glownie w ojczystym jezyku, wiec ponownie zonk...

Posted by maxstradamus on May-25-2006 02:04:

hehe ale moglibyscie sie chociaz nade mna zlitowac i polskich znakow nie uzywac

Posted by DJ EsseX on May-25-2006 10:15:

quote:

Sory ale mia�em tylko 3 z polskiego. Pozatym nie widze wielkiej r�nicy.
A je�eli chcia�e� prawi� wyk�ady na temat j�zyka polskiego to chyba nie ten thread.

Posted by Outsider on May-26-2006 16:15:

quote:

pojeba�o Cie?

Posted by Hanki on May-30-2006 10:18:

quote:
Originally posted by Outsider
pojeba�o Cie?

Hahaha bez kitu, to samo chcialem napisac, ale postaralem sie o bardziej ze tak powiem 'parlamentarne' wyjasnienie.