TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- טס לאמסטרדםםם
טס לאמסטרדםםם
אני וחבר שלי החלטנו שנוסעים לאמסטרדם לפני הגיוס
(מתגייס ב 19.7
)
ואנחנו מפספסים את כל האירועים הגדולים (חוץ מסנסיישן אבל מאוחר מידי לקנות כרטיסים)
אבל בכל מקרה נראה לי 5 לילות באמסטרדם זה אדיר
אז סתם רציתי לשאול אם מישהו היה ויכול להמליץ על מקומות ודברים לעשות..
Re: טס לאמסטרדםםם
| quote: |
| Originally posted by coby אני וחבר שלי החלטנו שנוסעים לאמסטרדם לפני הגיוס (מתגייס ב 19.7 )ואנחנו מפספסים את כל האירועים הגדולים (חוץ מסנסיישן אבל מאוחר מידי לקנות כרטיסים) אבל בכל מקרה נראה לי 5 לילות באמסטרדם זה אדיר אז סתם רציתי לשאול אם מישהו היה ויכול להמליץ על מקומות ודברים לעשות.. |
Re: Re: טס לאמסטרדםםם
| Originally posted by Dj Alex (ISR) אם אתה רואה בית זונות תבדוק טוב טוב שלא קוראים לו "וונדרסקס" הא אה ואם כוסית מתחילה איתך בחנות צילום ישדדו אותך. |
תהנה
הלוואי עליייי
חחח ולא לעבור בברטיסלבה
(למי שראה הוסטל )

"Mail mother******" 
בכל מקרה תעשה חיים,
אני וחברים גם תכננו ליסוע לאמסטרדם,
אבל מכיוון שרובנו לא מתכוונים לעשן, נראה לי שנלך על קמר או משהו
קובי תעשה חיים
אחלה של עיר!
| Originally posted by DjChook "Mail mother******" ![]() בכל מקרה תעשה חיים, אני וחברים גם תכננו ליסוע לאמסטרדם, אבל מכיוון שרובנו לא מתכוונים לעשן, נראה לי שנלך על קמר או משהו |
| Originally posted by m0sh קובי תעשה חיים אחלה של עיר! וואי מ1 עד 10 אתה ממש הומו |
זה כל הקטע!
באמת קובי
1. תביא תאריכים
2. עזוב אותך אמסטרדם בואו לברלין למצעד האהבה
3. יש פה פורום של הולנד, כנס תקרא, לא צריך להבין יותר מדי חוץ משם מסיבה ותאריך וליין-אפ
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON 1. תביא תאריכים 2. עזוב אותך אמסטרדם בואו לברלין למצעד האהבה 3. יש פה פורום של הולנד, כנס תקרא, לא צריך להבין יותר מדי חוץ משם מסיבה ותאריך וליין-אפ |
07.07.2006
BETA Party V3
אם יש לך זין לקחת רכבת לבלגייה אז הפורום הבלגי שפה עושה מסיבה
www.betaparty.be
08.07.2006
Sensation Black
יש לך פה אחלה טופיק עם אינפורמצייה של מועדונים וכל מנה
http://www.tranceaddict.com/forums/...threadid=169354
ואם זה אפשרי אז תדחה את הטיסה שלך וטוס לדאנס-וואלי שבוע אחרי
מוש, אני עוד לא שנה אחרי הניתוח
אסור לי כמעט הכל 
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON 08.07.2006 Sensation Black אם זה אפשרי אז תדחה את הטיסה שלך וטוס לדאנס-וואלי שבוע אחרי |