TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- 28.10.2006 - Sensation White @ Hala Ludowa (Wrocław)
Pages (2): [1] 2 »
28.10.2006 - Sensation White @ Hala Ludowa (Wrocław)
28.10.2006 - White Sensation @ Hala Ludowa (Wrocław)
Wykonawcy to ID&T oraz Essence Music.
Bilety juz w sprzedazy:
Pula promocyjna 2000 biletow w cenie 100zł.
w przygotowaniu: http://www.sensation-white.pl/
line up jest już znany?
Niestety jeszcze nie.....
Podobno ATB ma grać

Przed chwila doslownie dotarly do mnie te same informacje...
BTW: Witam Fala hehe ... jaki ten swiat maly :P
I found some sets of Sensation White in Amsterdamhere but still no Sander K, anyone??
Line'up zostanie ogłoszony w Piątek 4 sierpnia!
Oficjalny Line'up:
ATB
Junior Jack
Marco V
Tom Novy
Above & Beyond
Angelo Mike
hmm no to ¶rednio. Above beyon - extra, marco v - też nie gorzej, ale jeszcze czego¶ mi tu brak. No i ATB - nie wiem po co .Jako¶ mi nie pasuje na Sensation - jako klasowej imprezy. Chyba jego osoba chc± przyci±gn±c rzeszę słuchaczy radia eska 
Osobi¶cie mam w planach pojawić się na sensation, choć nic z w/w pseudonimów tak na mxa mnie nie przyci±ga.
Above & Beyond napewno swietnie zagraja. ATB wczoraj gral na Nature-One i jego set byl znakomity. Brakuje jednak jeszcze kogos na ten line-up w SW w Polsce; Armin, Ferry, Rank 1, Blank & Jones, PVD lub Johan Gielen i bylo by super =)
Helo,
Nie ma co narzekać, trzeba się cieszyć że coraz więcej imprez odbywa się w tym "cudownym" kraju. Ja osobiście się wybieram - porównam SW w Amsterdamie i Wrocławiu. Niech zgadnę - róznica będzie kolosalna...ale i tak pojade. Chętnych zapraszam na www.kubolandsilver.com tam zdjęcia między innymi z SW/Amsterdam i Trance Energy/Utrecht
Z uwagi na A&B sie wybiore.
ja chyba nie pojade ...... ciekaw czy A&B bedzie w pelnym skladzie ... ostatnim razem byl tylko Tony McGuinnes
Raczej będzie tylko dwóch, zawsze na eventach tak grają w trójkę robią tylko produkcje, a ich ekipa wyjazdowa to zazwyczaj 2, chyba, że na Sensation zrobią wyjątek.
line up 2 sceny czyli Ftb white stage:
ftb white stage:
Menno de Jong (Holandia)
Dj W (Polska)
Czopka (Polska)
Neevald (Polska)
Nitrous Oxide (Polska)
Dragon (Polska)
John Hetmond (Polska)
Maxx (Polska)
Turbo (Polska) vs Ando (Polska)
Remo (Polska)
Jacob (Polska)
jeszcze nie wiem czy jechac ale juz sie nie zalapalem na bilet za 125zloty 
| quote: |
| Originally posted by Keny ja chyba nie pojade ...... ciekaw czy A&B bedzie w pelnym skladzie ... ostatnim razem byl tylko Tony McGuinnes |
| Originally posted by mimaj a na SW jade na bank, nie przepuszczę A&B ^^ |
| Originally posted by Hanki To sie moze po raz kolejny, (jak na Creamfields) spotkamy. |
| Originally posted by mimaj wracaj±c do a&b to oni nigdy "w pełnym składzie" nie jeżdż± na eventy, to znaczy nigdy w 3, zawsze duecik jedzie, no albo tylko jeden z nich. |
| Originally posted by Outsider Full profeska widze... pathetic |
| Originally posted by mimaj wracaj±c do a&b to oni nigdy "w pełnym składzie" nie jeżdż± na eventy, to znaczy nigdy w 3, zawsze duecik jedzie, no albo tylko jeden z nich. |
Otóz male sprostowanie: prosze nie mowic ze nigdy A&B nie jezdza w calym skladzie na eventy, bo bylem na Trance Energy '06 i byl caly skladzik... :-) tzn trojka za konsola.. mam nadzieje, ze do nas przyjada razem, bo:
- to 1st SENSATION w POLSCE
- i chyba ich pierwszy wystep na Sensation... [ chyba ze sie myle hmm]
pzdr.
szczerze to wole polskie mayday niz polskie sensation jak patrze na niektorych pseudo polskich dj'ow to az mi sie zle robi ze byli vixiarze beda nas reprezentowac na SW w PL 
| Originally posted by GiB01 szczerze to wole polskie mayday niz polskie sensation jak patrze na niektorych pseudo polskich dj'ow to az mi sie zle robi ze byli vixiarze beda nas reprezentowac na SW w PL |