TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- היכן ניתן למצוא אוספים הכי הכי חדשים למכירה
היכן ניתן למצוא אוספים הכי הכי חדשים למכירה
אני מתכוון לחנות בארץ
תכלס אני מחפש
VA-Mondo_Sessions_001_Mixed_by_Darren_Tate_and_Mike_Koglin_(MNDA02)-2CD
החנות היחידה שאני מכיר שיש לך קשר כלשהו לטראנס זה פאנקי פיש..
נראה לי אתה יכול להזמין דרכם.
להזמין אני יכול ישירות מלייבל באינטרנט
נראה לי שעפילו יעלה פחות
דברים כאלה לא תמצא...אבל נגיד
ISOS
ASOT
יש בכל חנות תקליטים שמכבדת את עצמה...ד"א היום ראיתי בקניון רחובות את
DJ TIESTO LIVE AT INNERCITY
אני שוקל לבזבז על זה 110 שקלים רק כי כל כך אהבתי את זה...אפילו שיש לי את זה במחשב.
בארץ לא נירא לי תמצא אתזה
כמו שאמרו יש את פאנקי ויש גם את קרמבו
אבל גם שם לא חושב שיהיה אתזה...
הכי טוב להזמין דרך האינטרנט...
| quote: |
| Originally posted by epsilon1 דברים כאלה לא תמצא...אבל נגיד ISOS ASOT יש בכל חנות תקליטים שמכבדת את עצמה...ד"א היום ראיתי בקניון רחובות את DJ TIESTO LIVE AT INNERCITY אני שוקל לבזבז על זה 110 שקלים רק כי כל כך אהבתי את זה...אפילו שיש לי את זה במחשב. |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) תבזבז, מה אכפת לך.. אתה כבר מסודר =] |
| Originally posted by epsilon1 דברים כאלה לא תמצא...אבל נגיד ISOS ASOT יש בכל חנות תקליטים שמכבדת את עצמה...ד"א היום ראיתי בקניון רחובות את DJ TIESTO LIVE AT INNERCITY אני שוקל לבזבז על זה 110 שקלים רק כי כל כך אהבתי את זה...אפילו שיש לי את זה במחשב. |
Re: היכן ניתן למצוא אוספים הכי הכי חדשים למכירה
| Originally posted by cluBBer אני מתכוון לחנות בארץ. תכלס אני מחפש VA-Mondo_Sessions_001_Mixed_by_Darren_Tate_and_Mike_Koglin_(MNDA02)-2CD |
| Originally posted by uzi האים אתה מדבר על ההופעה משנת 99 באמסרטדאם-ראי? 110 שקל זה מוגזם בטירוף! גם אם זה היה די.וי.די. דיסקים קלאסיים כאלה צריכים להיות שווים מקסימום 30 שקל! כמה כואב לי שטיאסטו לא מנגן דברים כאלה יותר, הוא חייב את הקריירה שלו לטראנס המלודי והמרומם. כל מה שנשאר ממנו זה רק השם! |
בפאנקי פיש, עד כמה שידוע לי, אפשר להזמין רק תקליטים.
לגבי קרמבו רקורדס, לא כל דבר הם מוכנים להזמין, בזמנו רציתי להזמין את הרנסנס הכפול, VOLUME 2
של הרנן קאטאנו, והם ממש לא רצו להזמין את זה, טענו שאין לזה ביקוש כאן בארץ, כך שלבסוף הזמנתי את זה דרך אמאזון
| Originally posted by Meltdown בפאנקי פיש, עד כמה שידוע לי, אפשר להזמין רק תקליטים. לגבי קרמבו רקורדס, לא כל דבר הם מוכנים להזמין, בזמנו רציתי להזמין את הרנסנס הכפול, VOLUME 2 של הרנן קאטאנו, והם ממש לא רצו להזמין את זה, טענו שאין לזה ביקוש כאן בארץ, כך שלבסוף הזמנתי את זה דרך אמאזון |
| Originally posted by DvJ חחח במקרה השבוע ראיתי בטאוור רקורדס את האוסף החדש שנערך על הרנן קאטאנו.... |
אחרי זה לייבלים בוכים שאין להם כסף בגלל הורדות וכאלה
שידאגו לחנות אחת לפחות בכל מדינה שתיקבל את כל הדיסקים והווינילים חדשים
אנשים ירצו גם לקנות יותר
אם היה מקום שבו יכולתי למצוא כל דיסק חדש שיוצא הייתי קונה לפחות 2 בחודש
בגלל שאין לי איפה לקנות ואין לי כרטיס בינלאומי ,אני פשוט יוריד
.....
| Originally posted by cluBBer בגלל שאין לי איפה לקנות ואין לי כרטיס בינלאומי ,אני פשוט יוריד ..... |
| Originally posted by Glenn-Holmes ודרך אגב צריך כרטיס אשראי רגיל לא צריך כרטיס בינלאומי |
| Originally posted by cluBBer אתה בטוח? יש לי מולטי וויזה של לאומי יעבור? |
אמאזון לדוגמא או חנויות מוכרות בעולם למכירת דיסקים ותקליטים כמו גונו כמיקל וכו') ופשוט תכניס את פרטי האשראי ותראה אם זה מזמין לך את משאתה רוצה...
אני אזמין בדיוק איך שיצא משהו טוב
דיפדפתי ולא ראיתי משהו שווה לקנות
אם תרצה אני אעשה לך ריפ ב
320
אם תרצה עפילו ב
WAV