TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יוםםם אהבה שממממח =]]
Pages (3): [1] 2 3 »
יוםםם אהבה שממממח =]]
לא יודע למי במת אכפת מזה
אבל בטח כמה פה יוצאים =]]
אני היום בקולומבוס בהרצליה עם החברה
תהנוווו כמה שיותר 
ואלה אני חולה והחברה מבואסת :/
לפי מה שאני יודע, יום האהבה הוא בפברואר. אתה בטוח שאתה מדבר על,
valentines day?
| quote: |
| Originally posted by uzi לפי מה שאני יודע, יום האהבה הוא בפברואר. אתה בטוח שאתה מדבר על, valentines day? |
חיפה לא יכלו לא לקבל גול 2 דקות לסוף??? מה קרה חיכו עד לסוף יום האהבה?
| Originally posted by uzi לפי מה שאני יודע, יום האהבה הוא בפברואר. אתה בטוח שאתה מדבר על, valentines day? |
תכלס יש להם עוד סיכוי
וזה ט"ו באב חג האהבה ה"יהודי" למרות שהדתיים
הרבה פחות מכירים בו מאשר החילוניים שתמיד מחפשים סיבה לחגוג
| Originally posted by DjChook תכלס יש להם עוד סיכוי וזה ט"ו באב חג האהבה ה"יהודי" למרות שהדתיים הרבה פחות מכירים בו מאשר החילוניים שתמיד מחפשים סיבה לחגוג |
| Originally posted by epsilon1 ט"ו באב כאילו.. אל תיתמם, תגיד שאין לך עם מי לצאת |
ט"ו באב שמח
חזרתי לפני כמה שעות מאילת...
לא יצא לי להיות עם החברה בערב ט"ו באב ולא ביום עצמו אבל פינקתי אותה עם פרחים ומתנות...זה מכובד 
חחחחחחחחחחחחח אחד שרוט מהמכון אמר לי הוא פירק אחת בת 40
והוא כולו בן 30 רווק
איזה בנאדם קורע חחחח
| Originally posted by Shahar חחחחחחחחחחחחח אחד שרוט מהמכון אמר לי הוא פירק אחת בת 40 והוא כולו בן 30 רווק איזה בנאדם קורע חחחח |
| Originally posted by uzi שחר, בחייך! כאילו אתה לא עשית דברים מוזרים בשביל קצת ציצי. |
| Originally posted by uzi שחר, בחייך! כאילו אתה לא עשית דברים מוזרים בשביל קצת ציצי. |

| Originally posted by Shahar האמת? לא לא צריך לעשות כלום.. ראית איך אני נראה? מי שמכיר אותי מחוץ לפה יודע שהבנות באות לבד תשאל את יגאל איזה שיחות ישלי עם בנות ![]() צח אפילו שמע מישהי בטלפון |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) אתה מעביר שיעורים פרטיים? |
| Originally posted by Shahar וואלה תשמע משו ותפנים את זה אם תלך אחרי מה שאחרים עושים ולא תהיה אתה אף בחורה לא תסתכל עליך בחורות לא אוהבות בנאדם שמנסה להיות מישו אחר אם יש לך את זה יש לך אין לך אין לך אם תהיה מישו אחר בחורות יצחקו עליך |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) שוקל תואר בפילוסופיה? |

| Originally posted by Shahar לא אנלא צריך השגתי כל בחורה שרציתי עד היום תשאל את יגאל מה הקצב שאני מחליף בנות ![]() אני אוהב את הקשות |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) עדיף איכות מאשר כמות אם אתה שואל אותי.. ולגבי הקשות כולם ככה..... אחרת זה לא מעניין ת'תחת. |
| Originally posted by Shahar שוב תשאל אנשים שמכירים אותי אני הולך ר-ק על מושלמות החברה שלי עכשיו מדגמנת ברוברטו ובקשר לקשות...ראיתי הרבה כמוך שאמרו אני מתערב איתך שלא תחזיק שבוע עם בחורות שהלכתי איתם אני מחפש את האלה שגורמות לגברים לנשק להם תרגליים אני הכי אוהב את האתגרים האלה.. |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) חחח אתה מתייחס לזה כאילו שאני מתחרה איתך.. הקריטריונים שלנו למושלמות שונים תאמין לי.. וגם אין דבר כזה מושלם. |

| Originally posted by Shahar בחורה שלא יודעת לשחק בגברים זאת לא בחורה ![]() אני אוהב שהבחורות האלה מגיעות אלי ולא מסוגלות לשחק |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) חחח כל אחד והנאות שלו.. אני מעדיף בחורה חכמה מאשר בחורה שמשחקת בגברים בחורה כזאת תמשיך לשחק בבחורים אחרים כשימאס לה ממך ומזה שתה לא שם עליה.. |
| Originally posted by Shahar אז זהו שלא היא משחקת בכאלה כמוך שמתפתים ומתאהבים =] ברגע שהיא מגיעה לאחד כמוני שיודע איך לשחק איתה היא מעריכה אותו יותר ותאמין לי שלאף אחת לא נמאס ממני להפך זה יותר מסקרן אותה אתה רק מוכיח כמה אתה לא מבין בבחורות |