TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יש פורומים יותר חיים?
יש פורומים יותר חיים?
הרבה זמן לא יצא לי להכנס לפה ולהתעדכן במוזיקה האהובה עליי.......ועכשיו כשנכנסתי אני שם לב שדי מת פה.....לא כמו פעם!
יש עוד פורומים ישראלים שקשורים לטראנס\מוזיקה אלקטרונית? (וגם פעילים ולא מתים כמו זה)
כשהסצינה תיהיה יותר פעילה גם הפורום יהיה..
חצוף
חחח מי חצוף?
יש פורומים יותר פעילים
כאלה שאנשים במקום להתלונן בהם בוחרים אשכרה לכתוב...
יש כאן טרדים שטותיים פה ושם אבל יש גם טרדים שנוגעים למוזיקה
| quote: |
| Originally posted by Glenn-Holmes כאלה שאנשים במקום להתלונן בהם בוחרים אשכרה לכתוב... |
אתה חצוף שבשנה וחצי שאתה פה רק ניסית לחלוב המלצות למוזיקה
ולא לתרום חזרה
אז אתה גם חצוף וגם צבוע
אני חושב שאם הפורום שלנו היה מתאחד עם הפורום של 99 לאתר אחד עם פורום בממשק יותר מודרני מהעתיק הזה של טראנס-אדיקט... זה היה הכי טוב.
| Originally posted by uzi אני חושב שאם הפורום שלנו היה מתאחד עם הפורום של 99 לאתר אחד עם פורום בממשק יותר מודרני מהעתיק הזה של טראנס-אדיקט... זה היה הכי טוב. |
מסכים ביותר
עוזי, אני דווקא נגד כל הממשקים החדשים של ה
PHP
לא יודע, שונא את זה
בכלל אני שונא
PHP
אבל זה בכלל קשור לתכנות 
בקשר לאנשים מ 99
לא מכיר אותם. לא יודע, אבל זה לא רלוונטי, עובדה שחלק גדול מהם רשום גם פה פשוט לא כותב
נו ברצינות! הפורום פה בגראפיקה מזעזעת והחיפוש פה גרוע עד כדי לא עובד. לכל אתר הכי דפוק היום יש פורום יותר נעים לעין מזה ואפשרויות תצוגה וסידור יותר נוחות. אפשר לחשוב איזה תיחכום יש בויזואל פה? זה לא עתיק, זה ממש אנתיקה! איזה כמות מידע ואיזה נעלים? זה רק הודעות טקסט שנבנות לפי מסד נתונים הכי בסיסי שיש. אתה רוצה תחכום? לך תראה מסדי נתונים של בנקים שבנויים על די.בי.2. או אורקל.
חחחחח...
הקטע הוא שפשוט צריך להכניס תוספות למערכת ולא חייבים להתקין אחת חדשה
...אבל זה בסדר כבר התרגלנו חחח

ד"א היה פעם תחרות של מי שיעצב מחדש את הפורום
.אבל כנראה זה ירד לגמרי
עוזי, רוב הבנקים יושבים על
ADABAS
ובלי שום קשר הכח הוא ב
MAINFRAME
שלהם, ולא במסד נתונים
בלי שום קשר, הפורום פה באמת אבל יושב על סרבר חזק וכבר הרבה זמן מנסים לארגן פה אתר חדש, פשוט לאף אחד בסופו של דבר אין זין לזה 
עזבו את הנושא.
לאותו בחור שמחפש המלצות וטוען שהפורום מת: אתה לא צריך אותנו בשביל לשמוע קצת ארמין ולהאזין לאי.טי.אן. ודיגיטלי-אימפורטד.
לדעתי זה רעיון לא רע בכלל שהפורום הזה יתאחד עם 99
כן אני יודע שיש איזה מתיחות\תחרות בין 2 הפורומים ושאנשים פה חושבים שיש שם פורום שמלא בילדים קטנים וספאמרים
ואולי זה היה כך בעבר...
אבל זה כבר לא המצב כיום
יש בפורום הזה הרבה תת פורומים מה שמעיף את כל הספאמרים לתת פורום של ספאם,והאנשים העניניים נשארים לכתוב בתת פורומים של המוסיקה
בתור אחד שמנהל את אחד התת פורומים האלה(האוס וטקנו) יצא לי להכיר גם הרבה אנשים מהפורום של האפליפטינג ואני חייב להעיד שיש להם קהילה איכותית מאד בפורום הזה עם הרבה אנשים שמבינים גם בטראנס העדכני וגם בטראנס של פעם
גם אני פעם חשבתי שזה סתם פורום של ילדים מפגרים עד שהתחלתי לנהל שם
ונכון,בגלל הכמות הענקית של המשתמשים שם יש הרבה זבל.אבל הזבל הזה לא מתקרב פשוט לפורומים של המוסיקה
ולי אישית יצא להכיר כמה חבר'ה מאד טובים ואיכותיים משם
גם היוצרים הישראלים הצעירים שמקבלים עכשיו פרסום בעולם ודיג'יים של טראנס כמו מאור לוי,איתי הידרוייד,רוברט גיטלמן,אייל אופמן,
coldware
ועוד,רשומים ופעילים בפורום הזה
אז אל תמהרו לזלזל בו
חוץ מזה שיש שם מערכת חזקה של מנהלים ששומרים על הסדר ובועטים את הספאמרים מחוץ לפורום ושומרים שם חזק על הסדר
כמו שאתם יודעים גם 2 וותיקים של הפורום הזה,אלי בלאק דראגון ואריק הולכים לנגן במסיבה של הפורום הזה בשבוע הבא
אולי זאת ההזדמנות לאיחוד?
אילן הבטיח שהוא יהיה שם.אם הוא יהיה מעוניין אני מבטיח לארגן לו מפגש פסגה אם אחד המנהלים הראשיים של 99 כדי לדון בסוגיה

| Originally posted by DJ Alex E. לדעתי זה רעיון לא רע בכלל שהפורום הזה יתאחד עם 99 כן אני יודע שיש איזה מתיחות\תחרות בין 2 הפורומים ושאנשים פה חושבים שיש שם פורום שמלא בילדים קטנים וספאמרים ואולי זה היה כך בעבר... אבל זה כבר לא המצב כיום יש בפורום הזה הרבה תת פורומים מה שמעיף את כל הספאמרים לתת פורום של ספאם,והאנשים העניניים נשארים לכתוב בתת פורומים של המוסיקה בתור אחד שמנהל את אחד התת פורומים האלה(האוס וטקנו) יצא לי להכיר גם הרבה אנשים מהפורום של האפליפטינג ואני חייב להעיד שיש להם קהילה איכותית מאד בפורום הזה עם הרבה אנשים שמבינים גם בטראנס העדכני וגם בטראנס של פעם גם אני פעם חשבתי שזה סתם פורום של ילדים מפגרים עד שהתחלתי לנהל שם ונכון,בגלל הכמות הענקית של המשתמשים שם יש הרבה זבל.אבל הזבל הזה לא מתקרב פשוט לפורומים של המוסיקה ולי אישית יצא להכיר כמה חבר'ה מאד טובים ואיכותיים משם גם היוצרים הישראלים הצעירים שמקבלים עכשיו פרסום בעולם ודיג'יים של טראנס כמו מאור לוי,איתי הידרוייד,רוברט גיטלמן,אייל אופמן, coldware ועוד,רשומים ופעילים בפורום הזה אז אל תמהרו לזלזל בו חוץ מזה שיש שם מערכת חזקה של מנהלים ששומרים על הסדר ובועטים את הספאמרים מחוץ לפורום ושומרים שם חזק על הסדר כמו שאתם יודעים גם 2 וותיקים של הפורום הזה,אלי בלאק דראגון ואריק הולכים לנגן במסיבה של הפורום הזה בשבוע הבא אולי זאת ההזדמנות לאיחוד? אילן הבטיח שהוא יהיה שם.אם הוא יהיה מעוניין אני מבטיח לארגן לו מפגש פסגה אם אחד המנהלים הראשיים של 99 כדי לדון בסוגיה |
בשביל לאחד את 2 הפורומים, הקהילות, במלוא מובן המילה - זה לפתוח פורום חדש. נטו טראנס. בלי הזדהות כלשהי לא לפה ולא לשם.
אלא אם כן אתם רוצים לקרוא לו "טראנס99זונאדדיקטס" או משהו כזה...
אני לא מאמין, טוב, בעצם אני אישית לא ארשם לפורום "שלהם" ואתחיל להיות מעורב בקהילה, ואני בטוח שגם חברה מ99 לא יסיכמו לעשות זאת פה, במיוחד שלפורום הזה יש כמה "מגרעות" (בדיוק כמו שאצלהם יש..)
הבעיה היא שהפורום שם טחון ביותר מדי צעירים וזה עניין של אי נעימות
זה מה אני חושב לפחות
יש שם ילדים בני 13-14-15
כאן זה יותר 19-20-21+ כזה
אני מדבר על ממוצע.. ולאדע לי אישית לא כזה נעים להיות שם להגיד לכם תאמת 
הפורום שלהם יפה בהרבה יותר משלנו עשיר יותר באנשים.. אבל לאדע מבחינת הגילאים לא מרגיש שייך
חוץ מזה שהתחלתי את דרכי פה ומה לעשות התרגלתי זה כבר בית
| Originally posted by YoraY הבעיה היא שהפורום שם טחון ביותר מדי צעירים וזה עניין של אי נעימות זה מה אני חושב לפחות יש שם ילדים בני 13-14-15 כאן זה יותר 19-20-21+ כזה |
אלכס בזמנך החופשי קפץ למסנג'ר שלי
[email protected]
יש לי שאלה קטנה...0
< "נו באמת "