TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מי ישבור את הקרח ראשון | מי יגיע ראשון למסיבה - שחר סאבי10 או יוחאי?
Pages (3): [1] 2 3 »
מי ישבור את הקרח ראשון | מי יגיע ראשון למסיבה - שחר סאבי10 או יוחאי?
אז במסגרת התהיות שלי לגבי שלושת חברי הפורום שמאיישים את הכותרת אני מעוניין לראות מי אתם חושבים שיהיה הראשון שישבור את הבצורת ויראה את פרצופו במסיבה (במקרה של יוחאי ובעיקר סאבי זו בצורת ארוכה מאוד - אצל שחר סתם כנראה בעיה בראש)
כרגע אין משהו "גדול" שנראה באופק
אבל כשיהיה...ואני מאמין שיהיה האם אתם מאמינים שמישהו מהם יגיע?
הסר דאגה מליבך
אין לי מה לחפש שם
| quote: |
| Originally posted by Shahar הסר דאגה מליבך אין לי מה לחפש שם |
| Originally posted by Glenn-Holmes וזה כי? אולי אח שלו בקטע של לצאת עם בנות שגורמות לאח שלו להיות חלש אופי ולנטוש תאהבה שלו למוזיקה אלקטרונית א-האא? |
הייתה איזה מסיבה אנושית בחודש חודשיים האחרונים?
| Originally posted by Koby הייתה איזה מסיבה אנושית בחודש חודשיים האחרונים? |
| Originally posted by Shahar אי אפשר לקרוא למסיבת ענק באומן מסיבה אנושית עם כל האנשים שנכנסים אחד בשני |
| Originally posted by Koby כן שמתי לב...גם לי ירד ממסיבות..מעדיף בילוים אחרים וגם נמאס כבר גם אם ההפקות היו ברמה.. אבל..יש קבוצה מסויימת של די ג'יים שאני ירצה לראות בארץ לא משנה איפה כמו ארמין פרי אנדי מור וכו' כי את המוסיקה הזאת אני לא יפסיק לאהוב ואני יהנה ממנה במסיבה למרות כל הגועל נפש שהולך שם.. |
זה שילוב הבעיות שיש לנו בארץ
מצד אחד בעלי מועדונים שלא תמיד קשובים לקהל שלהם אם בכלל
ומהצד השני אוהבי מוזיקה שלא באמת אוהבים את תרבות הקלאבינג
| Originally posted by Glenn-Holmes זה שילוב הבעיות שיש לנו בארץ מצד אחד בעלי מועדונים שלא תמיד קשובים לקהל שלהם אם בכלל ומהצד השני אוהבי מוזיקה שלא באמת אוהבים את תרבות הקלאבינג |
| Originally posted by Shahar חבל שזה ככה אבל אני חושב שלאומן יש מספיק כסף לעשות הפקה בפארק או במקום נורמלי שהקהל לא ידחס |
מה בצורת..הייתי אצל ארמין באומן לפני כמה חודשים, ומאז לא היה משהו רציני..
וחוץ מזה ידידי, עוד 22 יום אני בתאילנד לחודש של ים, חול, ציצים ומסיבות
מה גם צריך להוריד תגיל ל18
ואז תראה את הסצנה פה יותר תוססת....
| Originally posted by DvJ מה גם צריך להוריד תגיל ל18 ואז תראה את הסצנה פה יותר תוססת.... |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) הקטע פה כשיעשו את זה יגידו "מה?!!!! 150 שקל בשביל ארמין??? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" |
| Originally posted by DvJ מה גם צריך להוריד תגיל ל18 ואז תראה את הסצנה פה יותר תוססת.... |
| Originally posted by Shahar כן ואז לא רק שיהיה מפוצץ בבני 22+ יהיו שם גם ילדים שימלאו תמקום זה גם ככה מפוצץ |
| Originally posted by DvJ באירופה זה הולך טוב... צריך ללמוד מהם... בינתיים אצלהם הסצנה טובה מאוד... |
| Originally posted by Shahar האנשים שם זה לא האנשים שפה לא חושב שיש שם מושפעים כמו בארץ תראה מה דיג'יי מתחנגל עושה לאנשים כל איזה ילדה ששומעת עופר ניסים חושבת שהיא אוחצ'ה כל ילד שלובש חולצה של מאמז חושב שהוא סטייליסט לא רוצה מושפעים כאלה במסיבה |
| Originally posted by Shahar כל איזה ילדה ששומעת עופר ניסים חושבת שהיא אוחצ'ה כל ילד שלובש חולצה של מאמז חושב שהוא סטייליסט |
| Originally posted by DvJ אפשר גם לעשות סלקציה... |
| Originally posted by DvJ צודקק... אבל כדי לראות ולשמוע בארץ תמוזיקה שאנחנו אוהבים כולם ביחד ולהרגיש תאחדות של כל אוהבי המוזיקה הזאת צריך להוריד את הגיל וכמה שזה כואב להגיד אתזה צריך גם לסבול ובאותו הזמן להנות מהמוזיקה.... אפשר גם לעשות סלקציה... |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) חחחחח אתה כל כך צודק פה.. לא אפשר. חובה לעשות סלקציה לאנשים ששחר מדבר עליהם.. |
| Originally posted by Shahar אז זהו שבארץ לא יודעים מזה סלקציה או שיש לך מקומות שאם עברת גיל 18 אז לא משנה מי אתה - אתה נכנס או שיש לך מקומות שאם אתה לובש חולצה מכופתרת אתה נחשב בעייתי זה סלקציה!?!? |

| Originally posted by Shahar נכון כי אלה אנשים שבאים רק כדי להגיד שהם היו במסיבה והם סתם תופסים מקום ובגללם אנחנו נדחסים |
| Originally posted by Shahar אז זהו שבארץ לא יודעים מזה סלקציה או שיש לך מקומות שאם עברת גיל 18 אז לא משנה מי אתה - אתה נכנס או שיש לך מקומות שאם אתה לובש חולצה מכופתרת אתה נחשב בעייתי זה סלקציה!?!? |
יופי, אז היום מה שעושים בת"א זה מעלים את רף הגיל עבור כל אחד "שלא עובר סלקציה"
למשל באים חבר'ה בני 24 ומכניסים אותם כי זה מגיל 23
ואז מגיעים שני אנשים שלא עוברים סלקציה בני 24
ואומרים להם שהמקום מ 27 ומעלה.
אין מה לעשות, תמיד ימצאו דרך לעקוף את זה
מה יש לכם עם אלקס? 
| Originally posted by DjChook יופי, אז היום מה שעושים בת"א זה מעלים את רף הגיל עבור כל אחד "שלא עובר סלקציה" למשל באים חבר'ה בני 24 ומכניסים אותם כי זה מגיל 23 ואז מגיעים שני אנשים שלא עוברים סלקציה בני 24 ואומרים להם שהמקום מ 27 ומעלה. אין מה לעשות, תמיד ימצאו דרך לעקוף את זה |