TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- איביזה 2006 מנקודת ראותו של פיוז'ן - תמונות וסרטונים
איביזה 2006 מנקודת ראותו של פיוז'ן - תמונות וסרטונים
!פעם שמינית שלי באיביזה וכמו תמיד אני רק רוצה עוד ועוד
וכמו בכל שנה, גם השנה הבאתי לכם ממיטב התמונות והסרטונים
שקלטה עדשת מצלמתי
:ובלי הקדמות נוספות הנה קישור לגלריית התמונות מאיביזה 2006
IBIZA 2006 PICTURES GALLERY
סרטונים יגיעו בהמשך... יש למה לחכות תאמינו לי
אני בטוח שנהיינת
...
מתי יבוא הריוויו?
ריוויו זה נייר טואלט לעומת הדי.וי.די שאני הולך להפיק בעוד כמה שבועות המסקר את המסע המופלא לאיביזה 2006. בינתיים תהנו מהתמונות ובעוד יום-יומיים גם מהסרטונים
| quote: |
| Originally posted by fusi ריוויו זה נייר טואלט לעומת הדי.וי.די שאני הולך להפיק בעוד כמה שבועות המסקר את המסע המופלא לאיביזה 2006. בינתיים תהנו מהתמונות ובעוד יום-יומיים גם מהסרטונים |
פעם שמנית 

כן פעם שמינית, והזרוע עוד נטוייה. רק המשאבים (כסף לאיטיים ביניכם) הם מה שעוצר אותי, אבל יש לי שנה להיערך בהתאם גם לכך

| Originally posted by Glenn-Holmes שנה הבאה אני חוזר תכין את עצמך לשובו של הסחי היחיד שהצליח לשמור על סחיות גם בארץ הקודש של הלא סחים |

| Originally posted by Sm0keMachine אז תיזהר שלא ישימו לך משהו בחביטה ![]() אגב למי שלא מכיר אותי, אני השותף (מבין השניים) של ירון לשבועיים המטורפים באיביזה .. שנה הבאה נקווה שנראה יותר טראנס אדיקטס בקרים.. תתחילו לחסוך בשביל איביזה! זה שווה כל שקל ושקל |
| Originally posted by epsilon1 כמה עולה התענוג? |
| Originally posted by Sm0keMachine תשמע זה תלוי עד כמה תתפזר עם הכסף... לשבוע יעלה בסביבות ה7 אלף כולל הכל.. שבועיים יצא בערך 12-14 אלף... |
| Originally posted by Sm0keMachine תשמע זה תלוי עד כמה תתפזר עם הכסף... לשבוע יעלה בסביבות ה7 אלף כולל הכל.. שבועיים יצא בערך 12-14 אלף... |
כן כולל טיסות.....
בקיצור מומלץ ביותר..אני יכול להגיד לכם שהשבועיים האלה היו השבועיים הטובים ביותר בחיים שלי ואני יודע איפה אני יהיה עוד 11 חודשים שוב 

ויש טיסה ישירה מהארץ ?
כרגע לא. יש טיסות חיבור דרך ברצלונה או מדריד. דבר איתי במסנג'ר כשתהיה רציני במקום לשאול פה כל שאלה בנפרד

| Originally posted by fusi כרגע לא. יש טיסות חיבור דרך ברצלונה או מדריד. דבר איתי במסנג'ר כשתהיה רציני במקום לשאול פה כל שאלה בנפרד |
כואב הלב, פשוט כואב הלב
בקרוב אצלי
| Originally posted by omergunr דווקא רציני מאוד.. מה המסנג'ר שלך ? |
| Originally posted by Sm0keMachine כן כולל טיסות..... בקיצור מומלץ ביותר..אני יכול להגיד לכם שהשבועיים האלה היו השבועיים הטובים ביותר בחיים שלי ואני יודע איפה אני יהיה עוד 11 חודשים שוב ![]() |
!אחרי מאמצים של מעל שבוע להעלות את הקובץ הענק של הסרטונים, לבסוף הצלחתי
:קחו בחשבון שזה 850 מגה ובאורך שעה וחצי של סרטונים שצילמתי, ערכתי וחיברתי באיביזה 2006
IBIZA 2006 VIDEOS
בתיאבון
אתה מטורף.. אני יבדוק את זה בסופ"ש
בטוח שאם הריוויואים עשו לי תחושה של החמצה אז הסרטונים בכלל יכו בי קשות