TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פוליטיקה והמצב במדינה
Pages (3): [1] 2 3 »
פוליטיקה והמצב במדינה
אני לא יודע מה אתכם אבל לי נמאס מזה!
מעל 10 הרוגים בשני הפיגועים היום ועשרות פצועים!!!!!!!!
אי אפשר יותר!!!!
צריך להכריז מלחמה עליהם אחת ולתמיד ולהעיף את עראפת מעולם החיים!!
אמרו ת'תגובות שלכם
ישראל יכולה להכריז מלחמה כמה שהיא רוצה
זה לא יזיז שום דבר
העובדה היא שבעוד 50 שנה המדינה הזאת תישרוץ בערבים אז הם לא צריכים מלחמה כדי להשתלט עלינו, הם פשוט יהיו רוב במדינה אז הם יבחרו ראש ממשלה ערבי ועיפו אותנו מפה.
או שכשהם יהיו חמולה הם פשוט יעלו עלינו וזהו
אין מצב שהמדינה הזאת קיימת עוד 100 שנה
זה עצוב אבל זה המצב
ואתה ממש צודק המטרה הסופית שלהם היא להשתלט על הארץ!
אני מציע שישראל תעשה מה שעשינו במלחמת ששת הימים שזה היה המבצע הכי מוצלח של הצבא הישראלי בכל ההיסטוריה של ישראל.
אין שום בעיה למחוק אותם
כל מה שאנחנו צריכים הוא אור ירוק מארצות הברית ואז לא יהיה מצב אי פעם שהערבים יהיו בארץ שלנו!
מצד שני,
החמאס והגי'אד אחראיים לזה, אז למה שלא נדבר איתם ישירות במקום ללכת מסביב!
אבל אתם לא מבינים
שברגע שאנחנו עושים את זה
6 מדינות ערביות
לפחות! עולות לנו על הצורה..
אבל הפיגועים האלה גורמים להם להיראות חרא
אנחנו צריכים לשבת בשקט ולא לעשות פעולות תגמול ואז הם יאכלו אותה ברצינות!!!
איך בדיוק הם יאכלו אותה?
בזה שארה"ב תגנה את הפיגועים??
אני מאוד מצטער אבל זה לא מספיק!
אני יגיד לך מה הדבר היחיד שאפשר לעשות בעניין הזה
להכנס לכל כפר ערבי בארץ לקחת את הערבים ובייחוד את הילדים המזדיינים שלהם, להעמיס אותם במשאיות ולהעיף אותם קיבינימט
הבעיה היחידה היא שאז יגידו שאנחנו פועלים כמו הנאצים בשואה
וכל אירופה תעלה עלינו
צריך לגייס את את כל היח"רים והחק"מים והגדודי מילואים למבצע שבו יעברו בכל הערים והכפרים הפלשתינאים ופשוט לסרוק כל צריף מצפון לדרום ככה שכמה שהם יברחו נסגור עליהם ולא יהיה להם לאיפה לברוח בסוף
פשוט לעשות עוצר בכל המחנות פליטים ולסגור הרמטית את הקו הירוק לשבוע
להכריז על איו"ש שטח צבאי סגור ולמנוע תנועה בלתי חיונית של אזרחים ע"מ שלא יפגעו וכדי שמחבלים לא יוכלו להתחפש לאזרחים
הערכות למלחמה אומרות שאת ההתנגדות באיו"ש אפשר לחסל בתוך יומיים אבל צריך סד"כ מלא של הצבא ע"מ לעשות את זה
| quote: |
| Originally posted by Ariels צריך לגייס את את כל היח"רים והחק"מים והגדודי מילואים למבצע שבו יעברו בכל הערים והכפרים הפלשתינאים ופשוט לסרוק כל צריף מצפון לדרום ככה שכמה שהם יברחו נסגור עליהם ולא יהיה להם לאיפה לברוח בסוף פשוט לעשות עוצר בכל המחנות פליטים ולסגור הרמטית את הקו הירוק לשבוע להכריז על איו"ש שטח צבאי סגור ולמנוע תנועה בלתי חיונית של אזרחים ע"מ שלא יפגעו וכדי שמחבלים לא יוכלו להתחפש לאזרחים הערכות למלחמה אומרות שאת ההתנגדות באיו"ש אפשר לחסל בתוך יומיים אבל צריך סד"כ מלא של הצבא ע"מ לעשות את זה |
| quote: |
| Originally posted by Ariels צריך לגייס את את כל היח"רים והחק"מים והגדודי מילואים למבצע שבו יעברו בכל הערים והכפרים הפלשתינאים ופשוט לסרוק כל צריף מצפון לדרום ככה שכמה שהם יברחו נסגור עליהם ולא יהיה להם לאיפה לברוח בסוף פשוט לעשות עוצר בכל המחנות פליטים ולסגור הרמטית את הקו הירוק לשבוע להכריז על איו"ש שטח צבאי סגור ולמנוע תנועה בלתי חיונית של אזרחים ע"מ שלא יפגעו וכדי שמחבלים לא יוכלו להתחפש לאזרחים הערכות למלחמה אומרות שאת ההתנגדות באיו"ש אפשר לחסל בתוך יומיים אבל צריך סד"כ מלא של הצבא ע"מ לעשות את זה |
מהעולם השלישי ?!!?!? .... במקרה שליתנסה עולם אחר
קיצור אני אומר לעלות עליהם בגיוס כולל כמובן תוך כדי אנחנו מודיעים על זה מראש לכל מנהיגי מדינות ערב תוך כדי הצהרת כוונות שקופה
הרי זה מאוד פשוט
אנחנו סורקים ומחפשים נשק לא חוקי ע"פ ההסכמים יש להם 15 אלף קלאצ'ים בפועל יש בסביבות 60 אלף נק"לים מסוגים שונים בשטחים
אנחנו בסורקים כל בית ובית ע"מ להוציא תחמושת לא חוקית ולתפוס מבוקשים ככה בדרך אגב לא יורים באזרחים לא גורמים נזק בלתי הפיך ומחסלים כל גורם עויין שמהווה סכנת חיים אין פה שום התנכלות ולא פגיעה בחפים מפשע ואני כמה שהקצנתי בשנה וחצי האחרונות עדיין די דמוקרט, עצם זאת מצדיק את קיומנו
תראו בענבי זעם לא אמרו לנו כלום כי ההסברה פעלה לטובתנו ורק מחנה פליטים שירו מתוכו קטיושה לתחומי ישראל ונפגע מאש ארטילרית שפדיחה לנו שלא בדקנו מה בדיוק יש בנ.צ שמשיבים אליו אש עצר את המבצע שהיה הצלחה אדירה אז הכל די טמון בהסברה אתה צריך להראות כמו האיש הטוב ולא כמו הכובש האכזר
מי שזוכר הפלשתינאים כל הזמן אמרו שכשיראל תכנס לשטחי אי אז תהיה מלחמה כוללת והישראלים יספגו המון אבדות ויצטערו על זה ... בולשיט הכל אצלם בולשיט היום הם יענו גיבורים בגלל שהם ברחו לפני שצה"ל נכנס למחנות פליטים
?!!?!!!? קוס עאמק !!!!! איך אפשר להיות גיבור מלברוח
!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מבין את הערבים המפגרים האלה
...לא נורא נרגעתי
היה עוד פיגוע ירי במודיעין........
בני זונות צריך לרצוח את כולם כמה שיותר מהר
היה עכשיו עוד פיגוע ירי במודיעין
והתינוקת מהפיגוע בנתניה מתה
שמעו זה לא יכול להימשך ככה דיייייי כל יום פיגוע
שימו לב רק השבוע היה עשרות הרוגים !!! זה מלחמה אנשים
אשכרה מלחמה והעצוב זה שאין מה לעשות נגד מלחמת גרילה....אי אפשר להרוג את כולם כי אז זה ממש שואה
אולי מה שאריאל הציע....גם זה קשה לבצע אבל אפשר
כמו שעשו בטול כרם
אבל הקטע הוא שאפשר להרוג 50000 ערבים
תמיד ישאר אחד שיבוא ויעשה פיגוע !!!!!
המצב בקנטים
חייבים להשמיד את הערבים האלהה די נמאסססססססססססס
Maybe ure interested in some views from the rest of the world, in this case:Europe
Ariel, the game is already lost. The Arabs have all sympathies.Although Arafat is mostly seen asa liar,sharon is even more hated, the israeli arm is "cruel" violates "human rights" and "provoke new aggression". Its funny and sad@ the same time how the Arab Propaganda issimiliarto Western attitudes. Anyway, no matter what israel's gonna do, they'll always be blamed. So basically theres nothing left to lose, hence as long as the americans will show guts and wont act like hipocritical ******s(they bomb hospitals in kabul, and shout at us when we attack empty police headquarters) we can continue the policy ofthe last 3 days.And im 100% sure that the arab nighbours wont give a fuck as they treat the palestinians like animals themselves in their refugee camps. They would lose too much popularity, money etc. for NOTHING.
As sharon said "yesh lehipared, aval lifney ze hem zrehim lahtof"
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
השר דהן מלך!!!!!!!!!!!!!!!
הוא רוצה שישראל תכריז מלחמה טוטאלית וריכוז כל כוחות המילואים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eyn sikuy....
לך תדע
שרון הזה הוא פצצת זמן מהלכת
ואם יהיה רוב להכרזת מלחמה, תהיה מלחמה!
u won germany'ssympathiesi guess...2 germans amongst the victims..one german was chatting online to berlin when it happened
לפני כמה ימים העברתי ערוצים והיה את ניסים משאל
והיה שם איזה חייל מאגוז
והוא פשוט ביקש את התמיכה של הממשלה בהם שהם יכנסו באמ אמא של הערבים
אולי הם מתחילים סוף סוף להבין שזאת הדרך
עכשיו השעה 1 בלילה ועוד פיגוע !!!!!!!!1
שלישי היום
עוד פעם בי-ם
די נמאססס
אריק שרון - תעשה משהו
אחי
זה לא היה פיגוע
זה היה התרעה
נסעו לשם ואין כלום
שני הרוגים בנתניה ו 56 פצועים
שני המחבלים נהרגו
בסך הכל 13 הרוגים ומעל 100 פצועים בפיגועים היום
בסדר בסוף זה היה פח שנפל
אבל זה רק מראה איזה לחץ יש במדינה.....
טוב שמעו אני כבר דיי איבדתי תקווה. ואתם יודעים מה, אני לא חושב שיש פיתרון למצב.
להיכנס בהם אי אפשר זה לא יהיה נכון גם מבחינה פוליטית ותאמת גם מבחינה מוסרית, לא כולם שם מחבלים, לא כולם שם שונאי יהודים יש שם בשטחים הרבה אנשים מסכנים שסתם נפלו לחור הזה ואין להם מושג מה הם עושים, ובגלל זה אי אפשר סתם ככה להיכנס בהם כי אין ממש מושג במי להיכנס...
עכשיו דרך פוליטית? כאלו שיחות שלום זה הפתרון היחיד אין מה לעשות. (חשוב לציין שאני לא שמאלני)
מה שלא יהיה תמיד הסכסוך יהיה חייב להסתיים סביב השולחן, אבל אני ממש לא רואה פיתרון באופק...
פשוט אין מה לעשות, זה מצב של חוסר אונים.