TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- דף חדש בין ט"א לשחר :) זרמו בחיוביות
Pages (2): [1] 2 »
דף חדש בין ט"א לשחר :) זרמו בחיוביות
שחר וואלה כמו שציינתי מקודם אתה היית שונה בתקופה הרחוקה וממש אהבתי אותך
השתנת הרבה מאז אבל אני עדיין בטוח שיש לך הרבה להציע פה לפורום ולחברים
אני רוצה באמת לבקש מכל חברי הפורום, לשכוח מכל מה שהיה עד עכשיו.. תאמינו לי גם אותי הוא הצליח להרגיש הממז הקטן 
אבל הוא בסדר, הוא אוהב לדבר הרבה אבל עדיין בסדר 
עוד לא יום כיפור אבל וואלה אני רוצה לבקש ממך סליחה אם רשמתי לך איזה משהו שפגע בך כי וואלה אני רק ניסיתי לעזור
ואני רוצה שכל חברי הפורום יבינו שנפתח פה דף חדש ושמעכשיו כל התרדים יצאו חיובים
אז שנה טובה לכולם...מעכשיו פותחים גישה חיובית לפורום

חחחחחחחח תאמין לי אתה דוגמא טובה לבנאדם שכן יש לי כבוד אליו אפילו שמעיר הערות
למה אתה יודע לתת כבוד גם אם אתה לא מסכים איתי
ועם זה אין לי בעיה
כל עוד בנאדם לא בא בפוזה ואומר נקי מה שיש לו להגיד אין לי בעיה שיגיד מה שהוא רוצה
ואין לי בעיה לדף חדש שנה חדשה
רק שאנשים ילמדו לדבר כמו שאני יודע לכבד אותך ואחרים שאנלא מסכים איתם
ועובדה שלא רבתי איתך עד היום
שחר, אני לא מכיר אותך ולא רוצה לשפוט אותך, אבל הייתי מבקש לתת לך עיצה:
שומר פיו ולשונו, שומר מצרות נפשו.
| quote: |
| Originally posted by Shahar חחחחחחחח תאמין לי אתה דוגמא טובה לבנאדם שכן יש לי כבוד אליו אפילו שמעיר הערות למה אתה יודע לתת כבוד גם אם אתה לא מסכים איתי ועם זה אין לי בעיה כל עוד בנאדם לא בא בפוזה ואומר נקי מה שיש לו להגיד אין לי בעיה שיגיד מה שהוא רוצה ואין לי בעיה לדף חדש שנה חדשה רק שאנשים ילמדו לדבר כמו שאני יודע לכבד אותך ואחרים שאנלא מסכים איתם ועובדה שלא רבתי איתך עד היום |
| Originally posted by .A.Y. חחחח מה שמצחיק זה שאני בחיים לא ראיתי אותך נותן כבוד למישהו או בכלל למשהו כאן בפורום אז איזה כבוד אתה רוצה לקבל? אתה פותח ריב עם כל דבר שזז אני אפילו לאדע מה אמרתי שגרם לך לחפש אותי באייסיקיו בשביל לאיים כי דוגרי אתה לוקח הכל רציני מדי ואישי מדי אז מה יעזור שעכשיו אנשים יפתחו איתך דף חדש כשבטח עוד כמה ימים שוב תבוא עם הגישה האנטי שך ותרגיז את כולם?? ואנלא בא שוב לחמם אותך או משו פשוט תחשוב על זה רגע |
| Originally posted by .A.Y. חחחח מה שמצחיק זה שאני בחיים לא ראיתי אותך נותן כבוד למישהו או בכלל למשהו כאן בפורום אז איזה כבוד אתה רוצה לקבל? אתה פותח ריב עם כל דבר שזז אני אפילו לאדע מה אמרתי שגרם לך לחפש אותי באייסיקיו בשביל לאיים כי דוגרי אתה לוקח הכל רציני מדי ואישי מדי אז מה יעזור שעכשיו אנשים יפתחו איתך דף חדש כשבטח עוד כמה ימים שוב תבוא עם הגישה האנטי שך ותרגיז את כולם?? ואנלא בא שוב לחמם אותך או משו פשוט תחשוב על זה רגע |

לא מבין מה לא במקום פה
פשוט רציתי להבין תקטע
ולי אין סיבה לפתוח דף חדש כי אנלא בריב איתו או משו
הוא זה שמחומם עליי.. לי הוא לא מפריע
אם מתאים לו אז סבבה שיפתח איתי דף חדש
אם הוא מעדיף להמשיך לאיים אז סבבה גם
| Originally posted by .A.Y. לא מבין מה לא במקום פה פשוט רציתי להבין תקטע ולי אין סיבה לפתוח דף חדש כי אנלא בריב איתו או משו הוא זה שמחומם עליי.. לי הוא לא מפריע אם מתאים לו אז סבבה שיפתח איתי דף חדש אם הוא מעדיף להמשיך לאיים אז סבבה גם |
| Originally posted by Shahar אמרתי לך אין שום קטע תדבר יפה בלי לעשות רעש אני ידבר יפה ראית עוד בנאדם אמר לך אתה מדבר יותר מדי באתי דברתי איתך יפה עכשיו דבר יפה גם וגמור תסיפור |
| Originally posted by Black Dragon אחי וואלה תגובה לא במקום..אתה רושם שאתה לא בא לחמם אבל אתה עושה את זה כשאתה פותר משהו עכשיו כשפותחים דף חדש ונקי..אז כמו שהוא נקי ככה אין כתמים מהדף הקודם אל תדבר על העבר ויאללה דף חדש חבל שלחמם שוב דברים אתה לא מכיר אותו והוא בסדר גמור תגיד לו... שחר אתה רוצה להיות חבר שלי? אפשר בחורה או שתיים? ![]() חח סתם יאללה אחים שלי קחו הכל בקלות |
רוצה לדבר על כבוד?
אולי תתחיל לכבד תאנשים פה בפורום שלא מעניין אותם כל הדיבורים שך על עצמך?
תככככככל טרד מחדש הורס תאווירה
אנשים מדברים על טראנס אתה מדבר על הגוף שך
אנשים מדברים על צמחים אתה מדבר על השיער שך
אנשים מדברים על אוכל אתה מדבר על הבסיס שך
אנשים מדברים על הצבא בכללי תחייב לספר עוד סיפור מן המניין על המפקד שך והזנות שתעושה מהצבא...
תקוטל מלא דברים שזזים פה על דעת עצמך..
ואיפה הטקט איפה... אין לך שמץ של פרופורציה כל היום תמתלהב מעצמך
מכאן זה מתחיל...
ובטח שיהיה לך כבוד לאלי כי אלי מסתבר כאיש כל כך חיובי שלא מחפש סיכסוכים והוא כל כך מכיר את הטיפוס שבך, את השריטה שיש לך במח והוא כל כך עיכל את זה כל השנים האלה שהבנאדם ""יכבד"" אותך גם אחרי שתירק ותשתין על אילטה בפרצוף
תבחיים לא תשכנע אף אחד פה שאתה צודק פשוט רק לך יש סבלנות להמשיך להתווכח והעיקר להגיד תמילה האחרונה
and remember.. respect is everything
(GTA2)
| Originally posted by Dj Alex (ISR) and remember.. respect is everything (GTA2) |
| Originally posted by .A.Y. חחחחחחחחחחחחחח איזה תקופה יפה בא לי ברשתתת |
כבוד זה בהחלט תקף לשני הצדדים
לא פתחתי את הטרד הזה בשביל שכולם יתחילו ללקק לשחר
הטרד הזה נפתח כדף חדש.. זה אומר ששחר כן יחשוב יותר על מה שהוא אומר ואתם תחשבו \ תבינו אותו בצורה קצת שונה ופחות תקיפה
אני יודע שהוא לא בקטע של לריב פה, תאכלס לאף אחד אין כזה אינטרס פה
גם התגובות שלכם פה אנשים, תנסו לעדן אותם יותר הדף החדש כן צריך ליצור אווירה חגשה בפורום ולישר קו בין כל היוזרים שפה
נכון שממצב מסויים זה נראה ש-שחר צריך להתנהג יפה ואז אתם תתנהגו בחזרה..אבל עזבו אתכם הקטע הזה.
תתחילו מעכשיו להתנהג יפה אחד עם השני ותסתדרו..
זה פורום של אנשים טובים ואני בטוח שכולם רוצים פה שהאווירה פה תשתפר
אז נכון שחר גם אותי הרגיז כבר אמרתי אבל אני יודע מיהו.. וכמו שיש חילוקי דעות בין אנשים..אז אם אתם רואים שזה נגרר לויכוח אז פשוט אומרים טוב לא יצא מזה כלום..כל אחד בדעה שלו ונגמר העניין.
זו הבעיה שלבנאדם יש אינטרס לריב כי ככה הוא יותר מתלהב מעצמו
ולא אכפת לו משום דבר פה לכן זה גם לא יושב לי הכי בקטנה על המצפון מה שהוא מעולל פה ולאנשים שפה
תמנסה לשנות פה בנאדם שלא אכפת לו מהמקום הזה בכלל ומהאנשים פה
הוא נטפל והורס תמקום הזה וכולם צריכים לסבול אותו
רק בגלל שלאף אחד אין ת'ביצים כבר מי יודע כמה שנים להעיף אותו מפה..
יוראי... אתה לא אובייקטיבי
חח הרגת אותי עם התגובות אז שרשמת לו ואל תגיד לי שהוא לא מזיז לך כי אתה היית צריך לפחות 5 כדורי הרגעה.
תשמע אני לא רוצה שיתחיל פה ריב עכשיו בתרד הזה ואני מאמין שהוא רואה מה שאתה רושם והוא לא מגיב בשביל לא להמשיך לחמם פה
אם לא הבנתם זה לא קטע של לשנות את שחר או אף אחד אחר פה
זה עניין של גישה שאתם צריכים לשנות ולישר קו עם כולם
אף אחד פה לא שווה יותר מהאחר
חלאס לדבר בעצבים ואם יש משהו אז תנסו לשמור לעצמכם וזה כולל גם את שחר ואפילו אותי
תשמרו קצת על סדר ותרבות פה חברים, צריך לשמור על המקום הזה על הפורום הזה
ואם אחרי כל מה שנשנה פה לא יעזור.. אז אולי כן יהיה צורך להעיף מפה אנשים
בשביל זה, רשמתי דף חדש
מצידי שאילן יאשר את זה ומהדף החדש נוציא חוקי התנהגות פה אם צריך ומי שיקלקל את הפורום יקבל באן..
וכמו שאמרתי..לדעתי שחר הבין את הנקודה, ואני מצפה שכל השאר גם כן יבינו
לי אישית אין בעיה עם אף אחד בפורום הזה...
ואני רוצה מאוד שהמצב הזה יתפוס לגבי כולם פה
טוב כולם משקה עליי
יש לך מים לייט במקרה? אני שומר על גזרה...
יש לך משהו נגד אולקוס?

| Originally posted by epsilon1 וואלה לא מסכים איתך כי זאת מהות הדיון.. המשפט תן כבוד תקבל כבוד תקף לשני הכיוונים וכל פעם ששחר רואה משהו שלא מצא חן בעיניו (אפילו שזה בכלל לא קשור אליו) הוא ישר מתחיל "מה אתה דפוק? מה אתה מטומטם?כוס היטלר" ודברים כאלה, גם אני מהקורבנות. שחר, אתה מדבר יפה עם אלי והשאר כי אתה מכיר אותם אישית, לשאר אתה מתייחס בזלזול גמור כי אתה מרשה לעצמך (לא מכיר אותנו) תחשוב על זה. |
| Originally posted by YoraY רוצה לדבר על כבוד? אולי תתחיל לכבד תאנשים פה בפורום שלא מעניין אותם כל הדיבורים שך על עצמך? תככככככל טרד מחדש הורס תאווירה אנשים מדברים על טראנס אתה מדבר על הגוף שך אנשים מדברים על צמחים אתה מדבר על השיער שך אנשים מדברים על אוכל אתה מדבר על הבסיס שך אנשים מדברים על הצבא בכללי תחייב לספר עוד סיפור מן המניין על המפקד שך והזנות שתעושה מהצבא... תקוטל מלא דברים שזזים פה על דעת עצמך.. ואיפה הטקט איפה... אין לך שמץ של פרופורציה כל היום תמתלהב מעצמך מכאן זה מתחיל... ובטח שיהיה לך כבוד לאלי כי אלי מסתבר כאיש כל כך חיובי שלא מחפש סיכסוכים והוא כל כך מכיר את הטיפוס שבך, את השריטה שיש לך במח והוא כל כך עיכל את זה כל השנים האלה שהבנאדם ""יכבד"" אותך גם אחרי שתירק ותשתין על אילטה בפרצוף תבחיים לא תשכנע אף אחד פה שאתה צודק פשוט רק לך יש סבלנות להמשיך להתווכח והעיקר להגיד תמילה האחרונה |
רוב הדיון שתקתי ולא נקטתי ממש עמדה כי ממש אין לי עצבנים לזה..
אבל שחר.
| Originally posted by Shahar אמרתי כבר לא מתאים לך מה אני כותב או אל תגיב או תגיב יפה בלי פוזות |
| Originally posted by Black Dragon יוראי... אתה לא אובייקטיבי חח הרגת אותי עם התגובות אז שרשמת לו ואל תגיד לי שהוא לא מזיז לך כי אתה היית צריך לפחות 5 כדורי הרגעה. תשמע אני לא רוצה שיתחיל פה ריב עכשיו בתרד הזה ואני מאמין שהוא רואה מה שאתה רושם והוא לא מגיב בשביל לא להמשיך לחמם פה אם לא הבנתם זה לא קטע של לשנות את שחר או אף אחד אחר פה זה עניין של גישה שאתם צריכים לשנות ולישר קו עם כולם אף אחד פה לא שווה יותר מהאחר חלאס לדבר בעצבים ואם יש משהו אז תנסו לשמור לעצמכם וזה כולל גם את שחר ואפילו אותי תשמרו קצת על סדר ותרבות פה חברים, צריך לשמור על המקום הזה על הפורום הזה ואם אחרי כל מה שנשנה פה לא יעזור.. אז אולי כן יהיה צורך להעיף מפה אנשים בשביל זה, רשמתי דף חדש מצידי שאילן יאשר את זה ומהדף החדש נוציא חוקי התנהגות פה אם צריך ומי שיקלקל את הפורום יקבל באן.. וכמו שאמרתי..לדעתי שחר הבין את הנקודה, ואני מצפה שכל השאר גם כן יבינו לי אישית אין בעיה עם אף אחד בפורום הזה... ואני רוצה מאוד שהמצב הזה יתפוס לגבי כולם פה |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) רוב הדיון שתקתי ולא נקטתי ממש עמדה כי ממש אין לי עצבנים לזה.. אבל שחר. זה תקף גם לגביך? אם נניח אני אומר משהו ולא יתאים לך תגיב יפה ובלי פוזות? אני שואל בכלליות גם אם לא קרה כזה מקרה.. |
אוקיי קודם כל תודה לאלי שלקח כאן נושא באמת לא קל והחליט לקיין עליו דיון
הטרד הזה הוא חשוב מאוד כמו שאני רואה את זה ואני שמח לראות שאנשים מגיבים ופותחים את משישד להם להגיד
זה המקום- וטוב שזה קורה בטרד שמרכז את האמוציות בנושא הזה
קודם כל...אני חייב לציין שאני מבין מאיזה מקום כל אחד מגיע עם התגובות שלו.
גם את יוראי
וכן גם את שחר
קצת לגבי שחר באמת - אני באמת חושב שהוא צריך למתן את ההתנהגות והתגובות שלו כי יש להן פוטנציאל שהוכח יותר מפעם בעבר לעורר כאן ויכוחים שגולשים לפסים אישיים ומאוד לא נעימים
אני לא חושב שהפורום שלנו יכול להרשות דברים כאלה
הוא לא יכל בעבר ובטח שאני לא חושב שהוא יוכל בעתיד
שחר הוא אישיות - כמו כל אחד ממכם יש לו צדדים חיוביים ויש לו צדדים פחות חיוביים - אמרתי את זה גם לו אני מאמין יותר מפעם - הוא בן אדם אינטילגנט שמשום מה נגרר אחרי דברים של ילד שמוחו טרם הבשיל - זה לא קורה לו תמיד דרך אגב אני יודע שיש גם דברים שבהם הוא כן מציג בגרות
אני מסכים עם משאנשים אמרו - שחר תזכור כמה אנשים כאן כעסו עלי והתחילו לפתח סוג של סלידה ממני בימים הראשונים שרק התחלתי לקנות מוזיקה? זוכר? אתה היית בין הבולטים שאמר לי שלנפנף בזה מול כולם ולהגיד שאני צדיק זה לא יעשה אותי לצדיק
היופי בדברים האלה זה הצנעה
אף אחד לא אומר שאתה מכוער אז אתה ממש לא צריך לנפנף בפנינו כאן כמה אתה נראה טוב לדעתך ולדעת הסובבים אותך - פשוט כי זה מיותר
למי שלא יודע שחר מתאמן כבר תקופה ובונה גוף שאולי יום אחד הוא יהיה מפורסם (זה שווה ערך לסיכוי שלי להיות די גיי מפורסם אבל הסיכוי קיים אם אני רק יתמיד - שחר בתחום שלו לפחות מתמיד) מה אני בא להגיד?
אני חושב שאני מדבר בשם רוב האנשים כאן אם לא כולם
אף אחד כאן לא הומופוב
אם וכאשר יהיה לך איזשהו משהו שתרצה לשתף אותנו בקשר לתחביב שלך תוכל לפתוח על זה טרד כמו שכל אחד יכול לפתוח על תחביב אחר שלו
מה השורה התחתונה? תדע להעביר את משאתה רוצה להגיד כך שזה ייראה באמת נטול שחצנות - לפחות קצת פחות
ולגבי כל השאר...תשמעו קשה לי להגיד לכם איך להתנהג עם שחר. כל האנשים ששחר הזכיר שהוא מסתדר איתם פשוט מכירים אותו מאותה תקופה שכמו שאלי ציין שחר גילה בעיקר את הצדדים החיוביים שלו כאן (ויש כאלה תאמינו לי) ולכן אלה שכאן בשנה וחצי-שנתיים האחרונות אולי לא ראו את זה מספיק...
אני מקווה ומאמין שנראה את זה יותר - יש לו מה לתרום והוא יתרום!
ובהזדמנות זו אני בטוח שהיו אנשים שנפגעו ממני השנה.
אני ישמח להתנצל אישית אם עשיתי משהו ממש פוגע ומישהו לקח את זה קשה - כמובן שאם קרה דבר כזה זה ממש לא עניינו של כל הפורום לפחות לא כרגע אז בשביל זה יש הודעה פרטית - אם טעיתי אני תמיד מוכן לבקש סליחה
זה הכל לבנתיים
מצטער על החפירה