TranceAddict Forums

TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- friskyRadio loves Poland

Posted by stren on Oct-06-2006 06:56:

friskyRadio loves Poland

Kilka osob pewnie chetnie poslucha, wiec daje crossposta z forum Soundrevolt

friskyRadio loves Poland
7 pa�dziernika 2006 / October 7th

start: 21:00 / 3 pm EST

Ju� w sobot� 7 pa�dziernika 2006 o godz. 21:00 czasu polskiego na antenie friskyRadio (www.friskyradio.com) czyli jednej z najlepszych na �wiecie internetowych rozg�o�ni radiowych promuj�cych muzyk� progressive zago�ci Polska w audycji "friskyRadio loves Poland".
Audycja mia�a by� nadawana 23 wrze�nia (dlatego na bannerze jest taka data), jednak z przyczyn od nas niezale�nych zosta�a prze�o�ona na 7 pa�dziernika.
Nasz kraj reprezentowa� b�d�: Cube, Peres, Timeless, Tecto, Sq.Lab, Breakout, Inger.

Rozk�ad jazdy:
21:00 - Peres
22:00 - Tecto
23:00 - Timeless
00:00 - Sq.lab
01:00 - Breakout
02:00 - Cube
03:00 - Inger

wi�cej info na --> http://friskyradio.com/promo/poland001.php
s�uchaj --> http://friskyradio.com/frisky.m3u

Posted by GiB01 on Oct-19-2006 15:29:

szczezee slucham wiele audycji internetowych tych mniej znanych i tych bardziej ale tych panow co reprezentuja polske kompletnie nie kojarze, no moze tylko Peresa

Posted by Outsider on Oct-19-2006 15:43:

quote:
Originally posted by GiB01
szczezee slucham wiele audycji internetowych tych mniej znanych i tych bardziej ale tych panow co reprezentuja polske kompletnie nie kojarze, no moze tylko Peresa

...no... tylko on i Cube s� znani... reszta wys�a�a po prostu swoje mixy, Faisal je zatwierdzi� i prosz�...

Posted by Outsider on Oct-19-2006 15:44:

quote:
Originally posted by Outsider
s� znani...

Jak na Polsk�

Posted by StereoPrincess on Dec-14-2006 16:08:

poland loves frisky.

Posted by MaRvX on Dec-31-2006 17:06:

quote:
Originally posted by GiB01

sa znani na polske? ja polak a kurka wodna pierwsze widze te xywki ;p hehe no timeless gdzies mi sie po oczach obil ale reszta? nie mam pojecia spod ktorego grzyba te lepki wyrosly ;p lol z polskich producentow/wydawcow trance'owych to wedlug mnie goruje zdecydowane Kai Del Noi to nutke to kazdy kojarzy

Kai Del Noi - Beyond Doubtt (Original Mix)

tak mi sie wydaje, jesli ktos posiada kompilacje
Armin Van Buuren - ASOT YearMix 2006 to nutke na bank zna bo jest na drugiej plytce ;] polecam

Posted by Hanki on Jan-01-2007 12:04:

Jakbys wyszedl spod grzybka zwanego trance to dowiedzialbys sie, ze istnieja jeszcze inne gatunki muzyki elektronicznej i moze wtedy znaczniej wiecej mowilyby Ci 'xywki' owych wykonawcow...

Posted by MaRvX on Jan-01-2007 13:00:

quote:
Originally posted by Hanki
Jakbys wyszedl spod grzybka zwanego trance to dowiedzialbys sie, ze istnieja jeszcze inne gatunki muzyki elektronicznej i moze wtedy znaczniej wiecej mowilyby Ci 'xywki' owych wykonawcow...

czy pod tym kryje sie jakis pod tekst? nie mam zamiaru sie tutaj klolcic...heh a ze istnieja inne gatunku muzyki elektronicznej to to chyba prawie kazdy wie co w tym "siedzi" wiec nie uwazaj mnie za takiego ciemnego! forum ale na ktorym nie mozna wyrazic swojego zdania heh pozdrawiam!