TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אזהרה: תולעת חדשה מופצת באייסיקיו
Pages (3): [1] 2 3 »
אזהרה: תולעת חדשה מופצת באייסיקיו (עדכון
טוב סיימתי עכשיו לשלוח מיילים לסימנטק ועוד כמה חברות
ובין השאר התקשרתי לנטויזן
יש תולעת חדשה שגיליתי שמופצת באייסי
לקח לי זמן לגלות שזה תולעת
זה עובד ככה
מי שנדבק בזה,
זה שולח הודעות לאנשים שברשימה שלו כולל אלה שבאיגנור אצלו
עם הקישור הזה
http://fun.traferreg.com/IM/כ-ל-ד-ב-ר.exe
וכנראה מיד אחר כך מתנתקים
ברגע שמפעילים את זה זה משכפל את עצמו בדרך שאמרתי
ולא יודע איך זה משפיע על המחשב
ראו הוזהרתם
[edited]
טוב בשעות האחרונות ראיתי שאנשים מתחילים להפיץ לינק חדש
זה אותו עקרון אז כנראה מי שהדביק אותם בזה הצליח להחדיר להם תולעת חדשה
הפעם הקישור נראה קצת יותר משכנע
שימו לב למילה
PICS
שאמורה לגרום לאנשים לחשוב שזה תמונה:
http://mq.genfinshitindkeion.com/PICS/ajibdfv/otqe/lt
(זה קישור לטרוג'ן למי שלא הבין חח)
פשוט לא ללחוץ על לינקים וזהו?
MESSENGER FTW
הדברים האלה קוראים הרבה באייסי :\
| quote: |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) פשוט לא ללחוץ על לינקים וזהו? |
| Originally posted by epsilon1 MESSENGER FTW הדברים האלה קוראים הרבה באייסי :\ |
יש את מקאפי..
אני דיי מאוכזב מאיי.סי.קיו גם מפלני זה.
אם אתה מוריד את הגרסאות החדשות לאחר זמן מה התוכנה מכריחה אותך להתקין גרסה חדשה עוד יותר. יוצא שכל חודשיים צריך להסיר ולהתקיו חדשה. ממש דפוקים! היא הרבה יותר כבדה מכל האחרות וההתקנה מתקינה לך כל כך הרבה זבל מעבר לתוכנה. גם הם מכניסים לך פרסומות יחסית גדולות לכל חור בתוכנה, זה במידה והורדתם גרסה ראשמית. גרסת הקלאסיק גם לא משהו. אם משהו מכיר פה מוד קל ויציב בלי פרסומות בכל חור, אנא המליצו לי. שימו לב תבדקו טוב מה מצב הטרויינים והוירוסים לפני שאתם מורידים מוד כזה, המפיצים באינטרנט היום זה לא מה שהיה פעם! 
| Originally posted by Dj Alex (ISR) יש את מקאפי.. |
| Originally posted by uzi אני דיי מאוכזב מאיי.סי.קיו גם מפלני זה. אם אתה מוריד את הגרסאות החדשות לאחר זמן מה התוכנה מכריחה אותך להתקין גרסה חדשה עוד יותר. יוצא שכל חודשיים צריך להסיר ולהתקיו חדשה. ממש דפוקים! היא הרבה יותר כבדה מכל האחרות וההתקנה מתקינה לך כל כך הרבה זבל מעבר לתוכנה. גם הם מכניסים לך פרסומות יחסית גדולות לכל חור בתוכנה, זה במידה והורדתם גרסה ראשמית. גרסת הקלאסיק גם לא משהו. אם משהו מכיר פה מוד קל ויציב בלי פרסומות בכל חור, אנא המליצו לי. שימו לב תבדקו טוב מה מצב הטרויינים והוירוסים לפני שאתם מורידים מוד כזה, המפיצים באינטרנט היום זה לא מה שהיה פעם! |
| Originally posted by Shahar אם זה תולעת חדשה הוא כנראה לא מעודכן הכי חשוב תמיד לעדכן תאנטיוירוס ולהוריד CRITICAL UPDATES לווינדוס |
מירנדה, שמעתי שהיא נחמדה... אפשר להתחבר לכמה רשתות של תוכנות!
| Originally posted by Dj Alex (ISR) ישמע מצחיק.. אבל הרגע קפץ לי חלון מהמקאפי שהוא סיים להתקין אפדייט חדש לאנטיוירוס.. =] |
| Originally posted by uzi מירנדה, שמעתי שהיא נחמדה... אפשר להתחבר לכמה רשתות של תוכנות! |
וואללה אחי תודה על העידכון
חזרתי עכשיו הביתה ומשהו כמו 30 ומשהו הודעות עם הלינק שרשמת....
| Originally posted by DvJ וואללה אחי תודה על העידכון חזרתי עכשיו הביתה ומשהו כמו 30 ומשהו הודעות עם הלינק שרשמת.... |

| Originally posted by Shahar אני עם 3 פיירוולים ו 2 אנטיוירוסים ![]() בטוח שרק הפיירוול של אקספי מספיק אבל כל אחד מהם משמש למשהו אחר |
זון אלארם אחלה תוכנה אבל יש בה המון פריצות
ואם תגדיר נכון את הביטורנט בזון אלארם לא תיהיה שום בעיה
הורדתי שנים ולא הייתה בעיה..
אין תוכנה טובה ממקאפי.
| Originally posted by cluBBer הגזמנו קצת הם לא מתנגשים אחד בשני? יש לי פיירוואל של ZONEALARM ומתי שאני מדליק את המחשב,אני מכבה אותו אחרי שעושה CASH CLEAN הוא מפריע לי להוריד ב UTORRENT ועוד כל מיני דברים |

| Originally posted by Dj Alex (ISR) זון אלארם אחלה תוכנה אבל יש בה המון פריצות ואם תגדיר נכון את הביטורנט בזון אלארם לא תיהיה שום בעיה הורדתי שנים ולא הייתה בעיה.. אין תוכנה טובה ממקאפי. |
| Originally posted by Shahar אי אפשר להגיד שיש בזון אלרם פירצות אם יודעים להגדיר אותה השתמשתי בה שנים במחשב הקודם ולא הייתה שום פריצה שום צריך לשחק עם הקונפיגורציה כדי שבאמת היא תפעל בצורה טובה וגם לא תפריע לתוכנות וגם תשמור על המחשב |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) כן אבל זה די כאב ראש.. פעם הסתבכתי כלכך שחסמתי לעצמי את הגישה לאינטרנט. ד"א קיבלתי עכשיו לפחות 10 הודעות מאנשים עם הלינק הזה. תודה על האזהרה. |
הנה סוף סוף אנשים מתעוררים
הרגע שלחו לי את זה
| הודעה חשובה!!! בימים אלה ממש מסתובב דרך האיסיקיו ****וירוס\סוס טרויני****! חבר כביכול ישלח לכם את הקישור הבא http://ou.traferreg.com/IM/ajry/lt.exe(THIS_BE_VIRUS!) אל תפתחו אותו! הוא ישתלט לכם על האיסיקיו ויחולל שמות במחשב שלכם! זה גם לא אשמת השולח, הקובץ מפיץ את עצמו ללא ידיעת השולח! ראו הוזרתם, אנא אזהירו את כל רשימת התפוצה שלכם! |
כן אני אתמול בערב עוד קיבלתי את ההודעת התראה ביחד עם כל ההודעות של הוירוסים...
צריך לקוות בשביל כל מי שהוריד את זה שזה לא קי לוגר...
נראה לי שזה סתם מעמיס על ה
CPU
או
שזה פותח פורט ונותן שליטה מרחוק
כמו שעשו בעבר עם הטרוג'ן שהכניס אנשים לערוץ איארסי
| Originally posted by Shahar נראה לי שזה סתם מעמיס על ה CPU או שזה פותח פורט ונותן שליטה מרחוק כמו שעשו בעבר עם הטרוג'ן שהכניס אנשים לערוץ איארסי |
| Originally posted by KrazyDJs יענו הופך את כולם לבוטנטים...באסה חח.. אבל חכם מי שעשה את זה, בקלות דופק מאות אלפי אנשים... |
| Originally posted by Shahar אבל ברגע שתופסים תבנאדם הוא יסבול הרבה שנים |
כן, כל אחד שמוריד את הקובץ ואין לו אנטי וירוס שיחסום פשוט שולח לכל הרשימה...זה מספר אנשים עצום, אני אין לי רשימה יותר מידי גדולה, בסביבות ה 70-80 איש וקיבלתי לפחות מ20 את זה...ולחשוב שלכל אחד מהם יש גם נגיד 50 איש וככה עוד ועוד אנשים...
ועם "צבא" בוטנטים כזה אפשר להפיל אתרי אינטרנט בלי למצמץ...מכה הדבר הזה..
זאת בעייה.
לא כל אחד יכול לפתור בעיות כאלה
הבעייה שמציפה את התקשורת אלו הספקים שמנסים לשנות תהגדרות
ההגנה שספקי התקשורת מספקת ברוב המקרים לוקה בחסר
ומגיבה לפי ההגדרות הפרטיות שלה,
.ולאו דווקא לפי צורכי המערכת
צריך המון סבלנות בשביל לשכתב מחדש הארדיסק
מההשפעה של הטרויינים.