TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ציוד למכירה
ציוד למכירה
היי חברים.
אני לא יודע אם מותר לפרסם פה ציוד למכירה או לא, אבל אם לא אז אתם מוזמנים להעיף את הטרד שלי... :-)
למכירה VIRUS TI חדש בן 3 חודשים מדגם KEYBOARD ב- 10000 ש"ח!
אני מוכר גם אוזניות חדשות של SENNHEISER מדגם HD 280 pro.
לפרטים:
054-5951555
[email protected]
אייל
לא יודע אם מותר לפרסם כאן
תנסה פה
http://www.99zone.co.il/index.php?showforum=16
כמה האוזניות?
מי אמר שאסור?
שיהיה בהצלחה
סליחה, אני רק מבקש להבין משהו.
אתה רוצה למכור מקלדת מידי ב 10,000 שקל?
מה היא עשויה מזהב?
אתה צריך לכתוב איזה דגם בדיוק יש לך כי המחירים של החדשים נעים בין אלף לאלפיים דולר... על יד שניה מורידים 50%...
זה לא כמו מכונית ששומרת על ערכה!
| quote: |
| Originally posted by uzi סליחה, אני רק מבקש להבין משהו. אתה רוצה למכור מקלדת מידי ב 10,000 שקל? מה היא עשויה מזהב? אתה צריך לכתוב איזה דגם בדיוק יש לך כי המחירים של החדשים נעים בין אלף לאלפיים דולר... על יד שניה מורידים 50%... זה לא כמו מכונית ששומרת על ערכה! |
| Originally posted by uzi סליחה, אני רק מבקש להבין משהו. אתה רוצה למכור מקלדת מידי ב 10,000 שקל? מה היא עשויה מזהב? אתה צריך לכתוב איזה דגם בדיוק יש לך כי המחירים של החדשים נעים בין אלף לאלפיים דולר... על יד שניה מורידים 50%... זה לא כמו מכונית ששומרת על ערכה! |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ חחחח... אתה טמבל, כי אין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל מה שהוא מוכר זה סינט שבא עם מקלדת מידי שעולה בסביבות ה 3000 דולר זה לא עשוי מזהב אבל נחשב לאחד הסינטים הטובים ליצירת מוזיקה אלקטרונית ומה זה הזיון מוח הזה? פחחחח על יד שניה מורידים 50 אחוז זה יעני חוק שהמצאת? עלק לא כמו מכונית שומרת על ערכה |
| Originally posted by Glenn-Holmes וירוס חדש עולה כמעט 4000 דולר... ולגבי משעוזי אמר - אין חוק קבוע בדברים כאלה דווקא בגלל שזה לא מכונית ואין מחירון למוצרים כאלה החוק הוא מאוד פשוט אם יש מישהו שמוכן לשלם לך את הסכום שאתה מבקש אז המחיר שקבעת הוא המחיר אפילו אם זה לא נמוך משמעותית מציוד חדש. חוק פשוט מאוד של היצע וביקוש |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ virus ti עם מקלדת עולה 3000 דולר חדש מהחנות וזה בדוק חח |
הנה מרקוס שולץ וארמין ואן ביורן נהיו לי מומחים לסינטים
מזה משנה כמה זה עולה?
2600$ תפילין ותקילין בחו"ל
בארץ כנראה ש.. 3400$
עכשיו לא לזיין במוח.
יאללה כולה סינטי........ :|
מי צריך את זה..
על החתום - איירבייס
| Originally posted by YoraY יאללה כולה סינטי........ :| מי צריך את זה.. על החתום - איירבייס |
מי שמעוניין אני מוכן לחלק וירוס חינם..
רק להתקין קובץ קטן במחשב 
כל הקודם זוכה
| Originally posted by DJ-Kreing^^ חחחח... אתה טמבל, כי אין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל מה שהוא מוכר זה סינט שבא עם מקלדת מידי שעולה בסביבות ה 3000 דולר זה לא עשוי מזהב אבל נחשב לאחד הסינטים הטובים ליצירת מוזיקה אלקטרונית ומה זה הזיון מוח הזה? פחחחח על יד שניה מורידים 50 אחוז זה יעני חוק שהמצאת? עלק לא כמו מכונית שומרת על ערכה |
עוזי מה נסגר איתך אחי? אין לך בית ספר ללכת אליו?
אם אתה לא מבין בשיט ואין לך כסף לקנות אז תשב בשקט. אני לא צריך את התגובות שלך.
המכשיר עולה חדש 15,000 שקל בארץ כולל מע"מ הובלה וביטוח על המשלוח. בטח לא חשבת שצריך להכניס גם את אלה לחישוב שלך. המוח שלך חשב שזה שרשום בארה"ב שהמכשיר עולה 2,500 דולר זה יהיה גם המחיר בארץ. ואפילו לא הכנסתי לתמונה את המכס.
בקיצור,
אני מוכר את המכשיר כי אני סטודנט ואני צריך לשלם על הלימודים שלי. זה הכל. המכשיר במצב ממש מצוין, חדש ממש ומי שיקנה אותו יהיה מאושר!
אייל.
דרך אגב,
מצטער אם הייתי תקיף איתך אחי פשוט רבתי עם החברה. 
כוס אחותה 
אייל.
| Originally posted by Major_X המכשיר עולה חדש 15,000 שקל בארץ כולל מע"מ הובלה וביטוח על המשלוח. בטח לא חשבת שצריך להכניס גם את אלה לחישוב שלך. |
| Originally posted by Major_X מצטער אם הייתי תקיף איתך אחי פשוט רבתי עם החברה. ![]() |
| Originally posted by uzi זה לא כמו מכונית ששומרת על ערכה! |
| Originally posted by Flotser מכונית זאת לא דוגמא טובה כי היא אחד הדברים שהכי פחות שומרים על הערך שלהם |
המכשיר עולה במיוזיק שופ (שעד כמה שאני יודע היחידים שמייבאים מוצרים של אקסס) 14,980 ש"ח. אם אתה משלם במזומן תוריד משהו כמו 3-5% (לא זוכר..הרבה זמן לא קניתי שם) ככה שזה יוצא לכל הפחות 14,230 ש"ח.
אני חושב ש-10,000 זה מחיר די טוב בהנחה שעברו עליו רק 3 חודשי שימוש והכל תקין.
זה סינטי מטורף שלכל אמן נחשב יש.
עוד פרטים