TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מ-ל-ח-מ-ה !!!!!!!!!!!!!!!
מ-ל-ח-מ-ה !!!!!!!!!!!!!!!
טוב אני לא יודע מה אתם עושים כרגע
אבל אני רואה CNN
ואנשים יש מלחמה
נכנסנו לתוך רמאללה כבר
קרבות בבית של ערפאת
מי יודע אולי הוא ימות !!!!
תצמדו לרדיו ול CNN
כבר הקפיצו את רוב הסדיר (מורן ואריאל....תהיו בקשר עם המפקד )
וגם התחילו בגיוס מילואים וזה כבר רציני
ולמי שקרא היום עיתון - בחודש מרץ (שעדיין לא נגמר רק) 99 הרוגים !!!!
בעצם עם הפיגוע היום זה כבר 100
הגיע הזמן להפסיק עם ההבלגה
כבר עבר 100 הרוגים
היה היום פיגוע בירושלים עם שני הרוגים... ועוד חייל מסיירת אגוז נהרג
וגם בנצרים היה משהו
אני לא מאמין שזה קורה...
במקום לפוצץ את עראפת לחתיכות הם עושים עליו מצור הם צריכים להביא לו איזה כדור בין העיניים
זה בחיים לא יקרה
לא יחסלו את עראפת אחרת כל מדינות ערב מתלבשות עלינו.
Re: מ-ל-ח-מ-ה !!!!!!!!!!!!!!!
| quote: |
| Originally posted by yahel222 תצמדו לרדיו ול CNN כבר הקפיצו את רוב הסדיר (מורן ואריאל....תהיו בקשר עם המפקד ) וגם התחילו בגיוס מילואים וזה כבר רציני |
אחי
האתר הזה מצוין
הראתי לאבא שלי ולאחשלי והם היו בשוק ממה שיש שם...
אני גם מאושר מהתגובה של שרון
ולא משנה מה כל שאר המדינות הערביות חושבות
אנחנו יותר חזקים מכוווווווולם ביחד!
| Originally posted by NyKoN אחי האתר הזה מצוין הראתי לאבא שלי ולאחשלי והם היו בשוק ממה שיש שם... אני גם מאושר מהתגובה של שרון ולא משנה מה כל שאר המדינות הערביות חושבות אנחנו יותר חזקים מכוווווווולם ביחד! |
| Originally posted by oren_naor בת 16 שראסמי, היא נראתה טוב.... |
פיגוע בחיפה
היה פיגוע בחיפה בשעה 3 בערך...
במסעדה מזרחית
ובעל המקום הוא ערבי
והיו שם המון אנשים ערבים...
אני ת'אמת לא מבין ת'ערבים האלה...
כאילו זזה טוב שהם הורגים ערבים
אפילו שזה ערבים יהודים...
צריך להיכנס בהם עכשיו...
אין אם עכשיו יתחילו שוב לדבר...
אז כבר לא יהיה לנו את הסיבה להתקיף אותנו,
כי בעולם לא יודעים למה אנחנו מתקיפים...
צריך עכשיו להיכנס להם לבתים ולהרוג אותם...
ועוד משהו בקשר לפיגוע שהיה בסופר בי-ם
המשפחה של הנערה הזאת
חילקה יום אחרי שנודע להם שהבת שלהם התפוצצה בי-ם,
הם חילקו סוכריות לכל מי שבא אליהם...
Re: פיגוע בחיפה
| Originally posted by oren_naor ועוד משהו בקשר לפיגוע שהיה בסופר בי-ם המשפחה של הנערה הזאת חילקה יום אחרי שנודע להם שהבת שלהם התפוצצה בי-ם, הם חילקו סוכריות לכל מי שבא אליהם... |
Re: Re: פיגוע בחיפה
| Originally posted by oren_naor ועוד משהו בקשר לפיגוע שהיה בסופר בי-ם המשפחה של הנערה הזאת חילקה יום אחרי שנודע להם שהבת שלהם התפוצצה בי-ם, הם חילקו סוכריות לכל מי שבא אליהם... |
Re: Re: Re: פיגוע בחיפה
| Originally posted by Flotser כן החארות האלה, .... אבל אתם פה מדברים ומתבלבלים חושבים שהיא בת 16, זה לא נכון, זה מה שאמרו בהתחלה בחדשות, אבל מסתבר שהיא בת 21.... היא צריכה להיות נערת ליווי בגיל הזה לא להתפוץץ !! |
מדברים על גילאים, שמעתי אתמול בחדשות שהיה מחבל בן 13!!!!!!!!!!
לא זוכר איפה הוא התפוצץ אבל דיברו על זה שהוא נשא חגורת נפץ, זה היה בהקשר שאמרו שלהיום אין פרופיל למחבלים... לא כמו פעם שזה היה גבר שנראה ממוצא ערבי
להיום זה יכול להיות כל אחד...
תסתכלו על כל ההפגנות האלה שתומכות ביאסר עראפת וכל הבולשיט הזה
לא מתאים שם איזה מחבל מתאבד??
למה מחבל?
לא חבל על החיים?
תאמת אם היה אפשר אני הייתי הולך להתפוצץ שם בכיף!
החיים שלי שווים את המוות והצער של כל הזונות האלה...
צריך להכריז על מלחמה כוללת נגדם ואז להגיד שמי שיתנגד יקבל בראש!
אחשלי סיפר לי שבגיבוש טייס אמרו להם שהצבא של הארץ שלנו יותר חזק מאשר 10 מדינות שלמות מסביבנו..
והוא צודק..
אנחנו מזיינים את מי שאנחנו רוצים! ישראל יכולה להשתלט על אירופה תוך שבועיים שלא לדבר על כל המזרח התיכון
| Originally posted by NyKoN אנחנו מזיינים את מי שאנחנו רוצים! ישראל יכולה להשתלט על אירופה תוך שבועיים שלא לדבר על כל המזרח התיכון |
לצרפת אין כלום
לגרמנים אין שום סיבה לפתח צבא
והאנגלים לא מדאיגים אותי
לא צריך את נאט"ו לצידנו כי הם לא יעשו כלום
צריך רק את ארה"ב
מה הקטע נייקון?!
להשתלט על אירופה!? אנחנו מדינה כזאת קטנה מול כל המדינות החזקות שיש שם
למה נראה לך שנצליח... לא שאנחנו צריכים לנסות
צריך לזיין את הערבים נקודה
אני לא אומר שצריך להשתלט עליהם!
אני אומר שאנחנו יכולים
ובאמת צריך לזיין את הערבים האלה....
| Originally posted by NyKoN אני לא אומר שצריך להשתלט עליהם! אני אומר שאנחנו יכולים ובאמת צריך לזיין את הערבים האלה.... |
טוב שמעו אתם צריכים לצאת מהסרט
מי פה שחושב שאם נלך למלחמה עם הפלשיתנאים אז זה אומר מלחמה עם כל מדינות ערב אז הוא בסרט עמוק......יש מדינות שסתם שמות עליהם זין כמו מצרים למשל שהעיפה אותם משם....
עכשיו חוץ מזה אי אפשר להשמיד את כולם כי אנחנו לא נאצים
צריך פשוט לחסל כמה מנהיגים כמו ערפאת וברגותי ועוד כמה מאות כאלה
הדג מסריח מהראש !
חסל את הראש....
| Originally posted by yahel222 טוב שמעו אתם צריכים לצאת מהסרט מי פה שחושב שאם נלך למלחמה עם הפלשיתנאים אז זה אומר מלחמה עם כל מדינות ערב אז הוא בסרט עמוק......יש מדינות שסתם שמות עליהם זין כמו מצרים למשל שהעיפה אותם משם.... |
זה הולך לטמבל שהזכיר שישראל יכולה לנצח את מדינות אירופה:
דבר ראשון, תתעורר, כל צבא שם מונה בערך את מספר האנשים שחיים בישראל ואין שום מצב בכלל לחשוב על זה עכשיו או איי פעם!
מה שצריך לעשות בימים האלה הוא מה שעשינו במלחמת ששת הימים כי זה ברור לכולם שמצריים מתכננת מתקפה על ישראל ולמי שחושב מאיפה אני כל כך בטוח, הייתי בבסיס מודיעין האזנות למצרים וזה מה שהם הבינו!
בגלל זה מבצע צבאי כמו שעשינו במלחמת ששת הימים נראה כרגע כפיתרון הכי טוב לבעיה הזאת! וכל מה שחסר לנו הוא תמיכה של ארה"ב, צרפת ואנגליה!
| Originally posted by Gil Shwarts זה הולך לטמבל שהזכיר שישראל יכולה לנצח את מדינות אירופה: דבר ראשון, תתעורר, כל צבא שם מונה בערך את מספר האנשים שחיים בישראל ואין שום מצב בכלל לחשוב על זה עכשיו או איי פעם! מה שצריך לעשות בימים האלה הוא מה שעשינו במלחמת ששת הימים כי זה ברור לכולם שמצריים מתכננת מתקפה על ישראל ולמי שחושב מאיפה אני כל כך בטוח, הייתי בבסיס מודיעין האזנות למצרים וזה מה שהם הבינו! בגלל זה מבצע צבאי כמו שעשינו במלחמת ששת הימים נראה כרגע כפיתרון הכי טוב לבעיה הזאת! וכל מה שחסר לנו הוא תמיכה של ארה"ב, צרפת ואנגליה! |
| Originally posted by yahel222 וזאת כפי שנאמר בסרט גבעת חלפון אינה עונה: "באים המצרים...מה אתה עושה? מזתומרת מה....מה שעשינו ב67... ומה עשיתם ב67? מה שעשינו ב56 ומה עשיתם ב56???? מה שעשינו ב48 ומהההה עשיתם ב48 ???????? 30 שנה לך תזכור...." |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי