TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יש לי הופעה ראשונה יום שישי....
יש לי הופעה ראשונה יום שישי....
כנראה כמעט בטוח שיש לי הופעה יום שישי.....
לחבר שלי יש יומולדת והוא חוגג בבית והוא הזמין את שירותי
הוא מביא הגברה וקצת תאורה ואני ימקסס על המרפסת....
בגלל שזה חבר אני עושה בחינם אבל עדיין יהיו משהו כמו מאה איש....
יפה אחי! 100 איש זה הרבה
תהיה מוכן עם הרבה טראקים מוכרים ומעצבנים!
צרוב גם איזה דיסק פופ לכל מקרה..
אם יהיה נרגילה, תחביאו אותה עד לקראת הסוף! כולם ישבו לנרגל במקום לרקוד!
הממ.... ומה עוד... זהו אני חושב...
בהצלחה!
אההה כן, כל זה מנסיון, עשיתי מסיבה יום שישי וכולם ישבו על הנרגילה בחדר הקטן שלי
השתכרו והלכו לנרגל...
היה מבאס... אבל בכל זאת כולם נהנו..
| quote: |
| Originally posted by Agent-Fire יפה אחי! 100 איש זה הרבה תהיה מוכן עם הרבה טראקים מוכרים ומעצבנים! צרוב גם איזה דיסק פופ לכל מקרה.. אם יהיה נרגילה, תחביאו אותה עד לקראת הסוף! כולם ישבו לנרגל במקום לרקוד! הממ.... ומה עוד... זהו אני חושב... בהצלחה! אההה כן, כל זה מנסיון, עשיתי מסיבה יום שישי וכולם ישבו על הנרגילה בחדר הקטן שלי השתכרו והלכו לנרגל... היה מבאס... אבל בכל זאת כולם נהנו.. |
וואי אחי שיהיה בהצלחה!!!!!!!!!!!
אתה הולך לתקלט עם הפטיפון גם?
כמה שיותר
כל עוד הנרגילה עוברת בסיבוב אז המון
קודם כל מזל טוב...
דבר שני שאני הולך להגיד לך הוא שזה הולך להיות אסון
והמבין יבין (צח)
| Originally posted by Hell_Copter וואי אחי שיהיה בהצלחה!!!!!!!!!!! אתה הולך לתקלט עם הפטיפון גם? |
יכול להיות שיהיה יותר מנרגילה אחת...
עצלי בסוף יצא שהביאו 3 נרגילות... והיה קצת יותר מ15 איש...
(היה עוד נרגילה אחת בניה אישית (בבקבוק ליטר וחצי
נ.ב
נאמס לי מנרגילות, הם מתחילות לעשות לי בחילה

| Originally posted by Gil Shwarts קודם כל מזל טוב... דבר שני שאני הולך להגיד לך הוא שזה הולך להיות אסון והמבין יבין (צח) |
כי זה יוריד לך את כל הביטחון
אתה לא תבין את זה...
בכל אופן, בהצלחה
| Originally posted by Gil Shwarts כי זה יוריד לך את כל הביטחון אתה לא תבין את זה... בכל אופן, בהצלחה |
עזבו נרגילות תתחילו לעשן
חחחח סתם סתם
ובהצלחה אחי
| Originally posted by yahel222 עזבו נרגילות תתחילו לעשן |

| Originally posted by DjChook לעשן מה ? ![]() בהצלחה דוד שלנו Make us proud חשבת על להקליט את הסט |
| Originally posted by Dj Moriano רעיון טוב..... אבל זה בטח יהיה ארוך לאללה אז אני יקח רק את הקטע הטוב ויש לי מקום להעלות אותו |
שווה לך לחלק כרטיסי ביקור כאלה שרשום השםוהטלפון
ובהצלחה 
מיני דיסק או שאני יקליט אצלו ויעלה אצלו יש לו
ADSL
החבילה הכי מהירה ואז אני כבר יעלה אצלו
בהצלחה איש, אני מציע לקחת את הפטיפון בכל זאת אפילו אם זה רק לשמונה מיקסים כדי לקבל את הפיל איך זה פטיפון לייב. אני בזמנו תיקלטתי (לא רציני ממש) במסיבת יומולדת של חבר שלי והיה חרא כי אפחד לא רקד. לא, לא הייתי כ ז ה גרוע אלא פשוט הישראלים האלה באו כדי לעשות בלאגן וללכת מכות בחוץ ולדבר אחת עם השנייה בחוץ... כל מקרה, אם כן יהיה לך קהל, יפה ויהיה לך בטחון... אם לא, א---ל תתבאס וזה גם ייתן לך צ'אנס להתאמן על המיקסוס בלי יותר מדי לחץ...
| Originally posted by oDrori בהצלחה איש, אני מציע לקחת את הפטיפון בכל זאת אפילו אם זה רק לשמונה מיקסים כדי לקבל את הפיל איך זה פטיפון לייב. אני בזמנו תיקלטתי (לא רציני ממש) במסיבת יומולדת של חבר שלי והיה חרא כי אפחד לא רקד. לא, לא הייתי כ ז ה גרוע אלא פשוט הישראלים האלה באו כדי לעשות בלאגן וללכת מכות בחוץ ולדבר אחת עם השנייה בחוץ... כל מקרה, אם כן יהיה לך קהל, יפה ויהיה לך בטחון... אם לא, א---ל תתבאס וזה גם ייתן לך צ'אנס להתאמן על המיקסוס בלי יותר מדי לחץ... |