TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המליצו על מסלול "יצירה" קצר יחסית ובית ספר
המליצו על מסלול "יצירה" קצר יחסית ובית ספר
חבר שלי מעוניין ללכת ללמוד מסלול "יצירה" לא ארוך ויקר, אלא משהו קצר וזול שילמד אותו "רציני" את התוכנות המקצועיות.
אנחנו כבר מכירים את
BPM
http://www.bpm-music.com/
ואת
MUZIK (DJ school)
http://www.djschool.co.il
מה אתם עוד ממליצים? משהו פה יכול לארגן איזה הנחה?
זה בזבוז כסף לדעתי, למה לא ללמוד לבד בבית?
כן זה יקח קצת יותר זמן אבל זה הרבה יותר מספק, לעשות מוזיקה זה לא משהו שאפשר ללמוד בבית ספר. זה הרבה שלבים של למידה מתמשכת שעוברים לבד.
| quote: |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ זה בזבוז כסף לדעתי, למה לא ללמוד לבד בבית? כן זה יקח קצת יותר זמן אבל זה הרבה יותר מספק, לעשות מוזיקה זה לא משהו שאפשר ללמוד בבית ספר. זה הרבה שלבים של למידה מתמשכת שעוברים לבד. |
נכון, זה אפשרי ללמוד לבד, אפילו יש ספר טוב של קיובייס בעיברית...
אבל מורה ובית ספר מסודר עם ציוד יכול להקנות לך למידה הרבה יותר יעילה! תאמין לי שראיתי הדרכות וידאו על הפקה והמורים יכולים להסביר לך מלא דברים, לפתור מלא בעיות ולהציג מלא שיטות שמאוד קשה ומיאש לעלות עליהם לבד. אני מזכיר שהוא מעוניין בקורס הקצר והוא רוצה לנסות להכנס לזה וגם להכיר טיפה לעומק.
למשאין לו זמן לחקור בעצמו
למשמסתבך באופן טבעי עם תוכנות
למשרוצה לקצר את זמן ההמתנה המבוזבז בדרך על למידת התוכנה בשיטת המנסים הכל עד משהו עובד
לכל אלה וגם לעוד אחרים מומלץ הקורס הזה...
למיוזיק שופ יש בית ספר שנקרא רזוננס וגם להם יש קורס שכזה
אם הוא עצלן מדי בשביל לנסות להתמודד עם זה לבד אז וואלה לאדע כמה יצירה זה התחום בשבילו.
בכל מקרה אם מדובר רק על הבסיס אז כבר עדיף לדעתי פשוט למצוא מורה פרטי
שיתן לו איזה כמה שיעורים בבית וזהו.. את השאר שילמד באינטרנט בחינם..
חבל על כל הכסף שהוא יוציא על הקורס
איפה אפשר לקנות את הספר של קיובייס?
| Originally posted by Dj Alex (ISR) איפה אפשר לקנות את הספר של קיובייס? |
| Originally posted by Glenn-Holmes למיוזיק שופ יש בית ספר שנקרא רזוננס וגם להם יש קורס שכזה |
את הספר קניתי גם במיוזיק שופ אבל יש אותו גם בפאנקי פיש ראיתי
זה ספר של דני קוריטו שנחשב לאחד מומחי הסאונד בארצנו
יותר משחשוב ללמוד להשתמש בתוכנות ובמחשב, הרבה יותר חשוב ללמוד עקרונות בסיסיים במוזיקה, אקורדים, מינור מז'ור במול דיאז וכל השאר, אני ממליץ בכלל לכולם ללמוד לנגן אפילו בקטנה על פסנטר או גיטרה (משהו שלומדים בו גם אקורדים...) אני ניגנתי שמונה שנים על קרן יער וחצוצרה למי שמכיר, ועכשיו אחרי שלמדתי גיטרה וקלידים אני מבין הרבה יותר טוב את כל הסולמות והאקורדים שלמדתי בתיאוריה כל השנים שניגנתי על כלים מונופוניים, זה ממש ממש תורם ליצירה פתאום הכל יותר ברור והרבה יותר קל למצוא את האקורד שיתאים לך ודברים כאלה... אני מכיר ממש מלא אנשים שפשוט ניגשים ישר למחשב ומתחילים לנסות להפיק ואז אתה הולך ושומע בפורומים של היוצרים מתחילים המון קטעים שרואים שהם למדו על קומפרסיה, אקולייזינג מאסטרינג וכל הדברים האלה, אבל אין ממש מוזיקה... אז עצה שלי לפני שאתה מתחילים לחשוב על איך הצליל יישמע ואיך לעשות את המיקס וכל הדברים האלה, תשבו על התוים, על הכתיבה, על הרעיון... זה היה קצת על יצירה מפי שגיא עמיר, מקווה שנהנתם
ועוזי כשחבר שלך ילמד על קיובייס תן לו גם איזה ספר על סולמות ואקורדים, אם הוא באמת רציני זה יעזור לו...
| Originally posted by Vortex_SA יותר משחשוב ללמוד להשתמש בתוכנות ובמחשב, הרבה יותר חשוב ללמוד עקרונות בסיסיים במוזיקה, אקורדים, מינור מז'ור במול דיאז וכל השאר, אני ממליץ בכלל לכולם ללמוד לנגן אפילו בקטנה על פסנטר או גיטרה (משהו שלומדים בו גם אקורדים...) אני ניגנתי שמונה שנים על קרן יער וחצוצרה למי שמכיר, ועכשיו אחרי שלמדתי גיטרה וקלידים אני מבין הרבה יותר טוב את כל הסולמות והאקורדים שלמדתי בתיאוריה כל השנים שניגנתי על כלים מונופוניים, זה ממש ממש תורם ליצירה פתאום הכל יותר ברור והרבה יותר קל למצוא את האקורד שיתאים לך ודברים כאלה... אני מכיר ממש מלא אנשים שפשוט ניגשים ישר למחשב ומתחילים לנסות להפיק ואז אתה הולך ושומע בפורומים של היוצרים מתחילים המון קטעים שרואים שהם למדו על קומפרסיה, אקולייזינג מאסטרינג וכל הדברים האלה, אבל אין ממש מוזיקה... אז עצה שלי לפני שאתה מתחילים לחשוב על איך הצליל יישמע ואיך לעשות את המיקס וכל הדברים האלה, תשבו על התוים, על הכתיבה, על הרעיון... זה היה קצת על יצירה מפי שגיא עמיר, מקווה שנהנתם ועוזי כשחבר שלך ילמד על קיובייס תן לו גם איזה ספר על סולמות ואקורדים, אם הוא באמת רציני זה יעזור לו... |
| Originally posted by uzi אני חושב שאתה צודק. יש איכויות עצומות לאלו שיודעים יותר תאוריה מוזיקלית, קומפוזיציה, סולמות, אקורדים, הרמוניה וכדומה. אלו מסוג הדברים שהכי טוב ללמוד ממורה כי ספר זה כל כך יבש ומוזיקה צריך לשמוע. |
תודה לכולם על הטיפים