TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פרוטי לופס 7 - שאלה תמימה
פרוטי לופס 7 - שאלה תמימה
מסתובבת באינטרנט איזה תוכנה בשם פרוטי לופס 7, לא יודע אם שמעתם עליה...

השאלה בסך הכל היא האים היא אמינה והיא באמת רק 70 או 80 מגה של התקנה?
אילן תתעלם, כי אין לי 400 דולר, אני סטודנט! 
יש גירסה 7 אם לזה אתה מתכוון.
לגבי מה שמסתובב באינטרנט אי ן לי מושג....
כן, אני יודע שאכן יצרו גרסה 7 לפרוטי לופס, השאלה היא האים ההורדה הזו אמינה\בטוחה\עובדת כי היא רק התקנה של 70 מגה פחות או יותר וזה נראה מוזר!
תוריד תבדוק מה תעושה בלאגן 
כן זאת הגרסא המלאה:
Image.Line.FruityLoops.Studio.Producer.Edition.XXL.v7.0.0.RC5.Cracked-CFF
70.6 MB (74,082,089 bytes)
| quote: |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) כן זאת הגרסא המלאה: Image.Line.FruityLoops.Studio.Producer.Edition.XXL.v7.0.0.RC5.Cracked-CFF 70.6 MB (74,082,089 bytes) |
| Originally posted by uzi זו גירסה שמלאה טרויאניים! מלא פריצות ווירוסים! תזהר!!!! |
הגירסה הטובה היא של
POPUP
רק שצריך להוריד בניפרד שתי פלאגים של פרוטי שזה פויזון ועוד פלאג מיכיוון שהם באים בדמו
חוץ מזה לא צריכה להיות בעיה
בדרך כלל פרוטי לופס הוא 45 מגה כך שהגודל לא אומר כלום
| Originally posted by Viber הגירסה הטובה היא של POPUP רק שצריך להוריד בניפרד שתי פלאגים של פרוטי שזה פויזון ועוד פלאג מיכיוון שהם באים בדמו חוץ מזה לא צריכה להיות בעיה בדרך כלל פרוטי לופס הוא 45 מגה כך שהגודל לא אומר כלום |
שים לב שיש כבר הורדות של פרוטי-לופס 7 בתוספת טוקסיק3 + פויזון פרוצות!
למה פרוטי אם אפשר קיובייס? =]
| Originally posted by Dj Alex (ISR) למה פרוטי אם אפשר קיובייס? =] |
אני מעדיף את קיובייס והתחלתי איתה ישר.
אבל יש מגוון רחב של תוכנות, לא חייב להינעל על קיובייס/פרוטי.
מדריכים וחומר תמצא על כל אחת מהם באינטרנט.
שיהיה בהצלחה ...
הבעיה בפרוטי לדעתי זה הסיקוונסר.. די מעצבן כל הפטרנים האלה.
אתה מדבר על הסטפ-סקווינסר? על הפטרנים בפלייליסט?
בעצם כל הסיפור הזה של "איזה תוכנה כדאי ללמוד" לא משנה כרגע כל כך, יש לי לימודים ואני עסוק מאוד. אני בטוח לא אותר על הכרות עם קיובייס, זה תוכנה ותיקה ואדירה וזה יהיה ממש טיפשי לא לנסות אותה. דבר אחד חייבים להדגיש, קיובייס היא בטח לא תוכנה של הכרות זריזה! לכן אני יודע שאם אני הולך להתעסק איתה צריך להיות לי זמן או השקעה כספית או חומר לימוד רציני... פה קבור הכלב ולכן היא בעדיפות שניה בשבילי כרגע.
כן, התכוונתי לפטרנים..
מעצבן נורא.
| Originally posted by Dj Alex (ISR) כן, התכוונתי לפטרנים.. מעצבן נורא. |
שמעתי עליה ואני עדיין לא מכיר אותה... אני אבדוק.
| Originally posted by uzi שמעתי עליה ואני עדיין לא מכיר אותה... אני אבדוק. |
עכשיו אתה כבר מדבר על טכניקה! אני בקושי רב מכיר את ריברט מכדי לשפוט אותה. 
ריברט זה האברהם אבינו של כל הוי אס טי איי בעולם!!!!!!!!!
הVSTI
הרישמי הראשון מסוגו בעולם של פרופלורהדז
פריצת הדרך המהוללת!!! כפרה על התוכנה הזאת!!
היא ידעה לדמה
TB303
שזה כמו צלילי אסיד כאלה ללא מבינים 
וידעה גם לעשות מכשיר של רולנד אם אני לא טועה
909
808
נערף
שזה ביטבוקס כזה :> עם צלילים נוסטאלגים משו מדליק..
| Originally posted by Dj Alex (ISR) הבעיה בפרוטי לדעתי זה הסיקוונסר.. די מעצבן כל הפטרנים האלה. |
| Originally posted by YoraY ריברט זה האברהם אבינו של כל הוי אס טי איי בעולם!!!!!!!!! הVSTI הרישמי הראשון מסוגו בעולם של פרופלורהדז פריצת הדרך המהוללת!!! כפרה על התוכנה הזאת!! היא ידעה לדמה TB303 שזה כמו צלילי אסיד כאלה ללא מבינים ![]() וידעה גם לעשות מכשיר של רולנד אם אני לא טועה 909 808 נערף שזה ביטבוקס כזה :> עם צלילים נוסטאלגים משו מדליק.. |
אותי דווקא מעצבן הממשק של קיובייס... לך שבור תראש, תמצא עכשיו סמפלר ותחפש איזה צליל בתיקיות... ואז תצטרך להפריד את הערוצי סאונד ואז בלה בלה בלה, אני הרבה יותר אוהב את הפרוטי, נותן לה משהו לנגן והיא מנגנת! לא צריך "לחווט" יותר מידיי מידי, הכל פשוט, ברור ונחמד... בבוא הזמן אני אעבור ללוג'יק למרות שהיא נראית לי זוללת משאבים אחושרמוטה... עד אז, פרוטי התוכנה החביבה עליי...