TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יוהן גילן - מישהו עוקב אחרי התוכנית?
יוהן גילן - מישהו עוקב אחרי התוכנית?
האים מישהו מקשיב מדי פעם לתוכנית הזו? היא עוד מעט מגיעה ל 100 פרקים והרבה זמן לא שמעתי. אני רואה בטראקליסטים שלה ים של חומרים עם שמות לא ידועים... ורציתי לדעת מה הסיגנון שהוא מנגן שם בדרך כלל? יש סיכוי שזה מלודיק\אפליפטינג?
**** פעם הוא עוד היה מגיע לארץ, זה נראה כאילו עבר עשור. ****
Re: יוהן גילן - מישהו עוקב אחרי התוכנית?
| quote: |
| Originally posted by uzi האים מישהו מקשיב מדי פעם לתוכנית הזו? היא עוד מעט מגיעה ל 100 פרקים והרבה זמן לא שמעתי. אני רואה בטראקליסטים שלה ים של חומרים עם שמות לא ידועים... ורציתי לדעת מה הסיגנון שהוא מנגן שם בדרך כלל? יש סיכוי שזה מלודיק\אפליפטינג? **** פעם הוא עוד היה מגיע לארץ, זה נראה כאילו עבר עשור. **** |
הבנתי ששבוע שעבר זה היה הפרק האחרון
לא?
התוכנית ממשיכה והיו פרקים בפברואר. התוכנית משודרת כל יום שבת בשעה 22:00 עד 00:00 בתחנת הרדיו
FRESH FM
ההולנדית
Re: Re: יוהן גילן - מישהו עוקב אחרי התוכנית?
| Originally posted by Glenn-Holmes לא עבר עשור...עברו 7 חודשים מאז הביקור האחרון ולאור היכולות שהוא הציג בביקור זו לא תהיה הפתעה גדולה מדי אם הוא לא יחזור לכאן |
לפני חצי שנה הייתי מאזין לה וגם מוריד לפעמים
ממ...עם תמצפה לסגנון גון אוקלהון אז זה ממש לא - מה שהוא מנגן בתוכנית זה יותר טראנס אפליפטינג סטייל בלק הול ויותר טראנס הולנדי....
הוא התחיל יותר יותר לדחוף קטעי אוהס ואלקטרו לסט שלו...
סה"כ - תוכנית נחמדה מאד....
| Originally posted by uzi התוכנית ממשיכה והיו פרקים בפברואר. התוכנית משודרת כל יום שבת בשעה 22:00 עד 00:00 בתחנת הרדיו FRESH FM ההולנדית |
| Johan Gielen - In Session Episode 86 10-02-2007 Unfortunately this is the last in session show on fresh fm BUT johan will be back soon for a completely new radio show somewhere else. So stay tuned ! |
פיייי לא ידעתי...