TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- !! Dj Yahel 22/2הערב באומן 17 ת''א
Pages (2): [1] 2 »
!! Dj Yahel 22/2הערב באומן 17 ת''א
מחר באומן 17 ת''א יגיע
DJ YAHEL
לסט לייב ארוך באומן 17 לרגל צאת אלבומו החדש
כמו כן הוא יופיע בטראק חדש עם הזמרת תמי פדרמן
הכניסה תהייה ברשימות בלבד במחיר של 80-100 ש''ח
לרשימות מוזמנים נא להתקשר לעופר מזרחי:0528303124
תודה
Overated..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה עולה כסף!!!!
עופר טעית לגבי התאריך התאריך מחר יהיה ה-22.2
אותי בכל אופן יהל מעולם לא עניין...
נפגש באפטר...איפה אפשר לפגוש אותך בשביל כרטיסים לאפטר פורים עופר?
כן בהחלט אפשר כבר מעכשיו לרכוש כרטי0ים-0528303124
חחחחחחחחחחחחחחח 100 שקל בשביל לשמוע תאלבום החדש שלו..
לא משנה שהאלבום לא שווה תכסף
גם ככה הוא מופיע הרבה פעמים במקומות ציבוריים עם כניסה חינם אז למה להוציא עליו כסף חח
| quote: |
| Originally posted by .A.Y. חחחחחחחחחחחחחחח 100 שקל בשביל לשמוע תאלבום החדש שלו.. לא משנה שהאלבום לא שווה תכסף גם ככה הוא מופיע הרבה פעמים במקומות ציבוריים עם כניסה חינם אז למה להוציא עליו כסף חח |
| Originally posted by Vortex_SA ישר ללכלך... קצת פרגון... |
| Originally posted by Vortex_SA ישר ללכלך... קצת פרגון... |
בטופיק אחר כאן כתב נראה לי יוראי את הדבר היחיד שאני מסכים איתו עליו מאוד
יש אנשים שמקשיבים למוזיקה עם העיניים ועם אוזניים של אנשים אחרים במקום עם האוזניים של עצמם
אז אמרו להם פעם לפני 6 שנים שיהל הוא ישראלי מצליח ומאז זה מביא קהל
תוסיפו לזה מסע ייחצון מסיבי מזה שלוש שנים של מר יהל עצמו כאשר מגיע הזמן להצביע למצעד של די ג'יי מאג ומה תקבלו?
די ג'יי שהצליח איכשהו לסחוף את עצמו אל תוך המצעד הזה ועכשיו יש לו את כל הלגיטימציה שבעולם להופיע בארץ ולדרוש מחיר של די ג'יי מחו"ל
תגידו עליו משתגידו אבל מבחינה שיווקית הוא כנראה לא פחות טוב מטיאסטו
מצד שני
כמה קשה זה כבר למכור את עצמך לקהל בארץ אם אתה מאוד מתאמץ כבר יותר מעשור?
אילן, איך אני אוהב שאתה מנתח! 
גם אני פעם מאוד אהבתי את יהל, בתקופה שהוא עשה מלודי והרבה היו מנגנים אותו. היום הוא כבר לא לטעמי.
בדיוק בגלל חוסר פרגון כזה קשה להצליח בארץ, אם לבן אדם יש קהל שמוכן לשלם והוא מצליח שיהיה לו רק טוב...
| Originally posted by Vortex_SA בדיוק בגלל חוסר פרגון כזה קשה להצליח בארץ, אם לבן אדם יש קהל שמוכן לשלם והוא מצליח שיהיה לו רק טוב... |
האלבום החדש על הפנים
שירים ישנים עם קצת שינויים
אני מתגעגעת ליהל של פעם...
שמעתי שאפילו כאלה שאהבו את יהל בעבר הפעם ממש לא אהבו את האלבום החדש...
טוב כשמגלים שיוצרים שאהבתם כבר לא נשמעים מעניינים או חדשניים במקום להתבאס על כך ולחכות לאלבום הבא...פשוט תמשיכו הלאה...יש כל כך הרבה מוזיקה טובה..
חבל שמסתבר שכדי להתחדש ולהתעניין המוזיקה הטובה החדשה היא לא דווקא אפליפטינג או פרוג טראנס...אצלי אישית מטאטל, פרוג, אלקטרו, פסיי טראנס.
| Originally posted by DJ-Kreing^^ חבל שמסתבר שכדי להתחדש ולהתעניין המוזיקה הטובה החדשה היא לא דווקא אפליפטינג או פרוג טראנס...אצלי אישית מטאטל, פרוג, אלקטרו, פסיי טראנס. |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ חבל שמסתבר שכדי להתחדש ולהתעניין המוזיקה הטובה החדשה היא לא דווקא אפליפטינג או פרוג טראנס...אצלי אישית מטאטל, פרוג, אלקטרו, פסיי טראנס. |
| Originally posted by Glenn-Holmes כי המצב לפני שנה היה גרוע בהרבה |
אני גם מסכים עם אילן..
שנה שעברה רב קטעי האפליפט היו פאדיחה לדעתי
| Originally posted by alina_85 האלבום החדש על הפנים שירים ישנים עם קצת שינויים אני מתגעגעת ליהל של פעם... |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) על מה כבר יש לפרגן פה.. יהל כבר פעם שניה מוציא דיסק עם טראקים ישנים שהוא שינה קצת פה ושם.. ועוד מזמין אותנו שנשמע אותם.. ונשלם 100 שקל.. פחחח בכסף הזה אפשר ללכת לאיירבייס או לראות חיפה אפסניול.. |
| Originally posted by .A.Y. אני גם מסכים עם אילן.. שנה שעברה רב קטעי האפליפט היו פאדיחה לדעתי |
| Originally posted by Viber לא נכון. הנה מה שהתכוונת: המצב לפני שנה היה גרוע בהרבה מבחינתי\לדעתי\לפי ידיעתי לא התכוונתי לקטול או משהו פשוט שנה שעברה היתה בשבילי טובה כמו בהתחלת הדרך. |
| Originally posted by Viber חחח תמיד "רוב" קטעי האפליפט הם פאדיחה החוכמה היא לסנן את כל הממוחזרים והמסתננים למינהם |
| Originally posted by .A.Y. ממש לא מסכים.. לא כל שנה הייתה ככה |
| Originally posted by Glenn-Holmes מסכים איתך אין ספק שמדובר כאן בדיעה אישית... בסופו של דבר מבחינתי עדיין לא היה דבר כזה שאני ישמע מספר סטים של טראנס מכל תקופה שהיא לא משנה באיזה שנה ושלא יהיו לי כמה קטעים שמאוד אהובים עלי באותה התקופה...ככה שאני עדיין לא נמצא במצב להספיד את הטראנס...אפילו לא לדעתי... |