TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- טיאטו לא נשאר פראייר. גם מוציא תוכנית רדיו.
Pages (2): [1] 2 »
טיאטו לא נשאר פראייר. גם מוציא תוכנית רדיו.
טיאסטו החל תוכנית חדשה ברדיו ההולנדי והמוביל
538.
תוכנית של שעתיים
שמה של התוכנית
Club Nouveau
| quote: |
| Jaa, today are it then up to that point: of evening you hear our new colleague Tiכsto for the first time with its programme ` club Nouveau by Tiכsto! From 22.00 till 0.00 s twists worldly most successful DJ as of now each Friday on radio the 538 nicest plates for your. The first hour a mix of accessible plates, the second hour in the genres from minimal to house the most recent tracks, mash ups and remixen. To listen therefore! ` club Nouveau by Tiכsto, as from Friday 6 April each week from 22.00 till 0.00 on radio 538! |

אני לא אתנגד לשמוע כמה פרקים.
דרך אגב, שם מגעיל יש לתוכנית.
אני ישאר עם ארמין
טיאסטו התעורר אחרי איזה עשור ורק עכשיו התחיל לעשות תוכנית רדיו.
הדביל אפילו לא משדר אותה לתחנת אינטרנט גדולה.
השעה השניה כוללת מיקס אורח קצר של פין, זה לא תוכנית שלימה של טיאסטו.
השם של התוכנית נאמר כמו:
club nuvo
שמעתי בריפרוף והיא נשמעה מגעילה... מחר אני אשמע יותר רציני.
למי שלא יודע, טאיסטו במשך שנים אמר שהוא לא רוצה לעשות תוכנית כי יגנבו לו את הקטעים. גם כשהופיע באילת וביקשו ממנו אישור לשדר את האירוע ברדיו הוא סירב מאותה סיבה.
לי זה נשמע דיי טיפשי, מה כבר אפשר לגנוב? גם ככה התוכנית במיקס וגם ככה יש ג'ינגלים ופרסומות באמצע! הוא יהיה מפורסם ומצליח גם אם יגנבו לו את כל הקטעים.
בחייכם, נכון או לא שמטיאסטו נשאר רק שם???
| Originally posted by uzi . למי שלא יודע, טאיסטו במשך שנים אמר שהוא לא רוצה לעשות תוכנית כי יגנבו לו את הקטעים. גם כשהופיע באילת וביקשו ממנו אישור לשדר את האירוע ברדיו הוא סירב מאותה סיבה. לי זה נשמע דיי טיפשי, מה כבר אפשר לגנוב? גם ככה התוכנית במיקס וגם ככה יש ג'ינגלים ופרסומות באמצע! הוא יהיה מפורסם ומצליח גם אם יגנבו לו את כל הקטעים. בחייכם, נכון או לא שמטיאסטו נשאר רק שם??? |
אילן, אתה יודע מה?
אני אקשיב טוב-טוב לתוכנית ואגיד לך אם היא שווה משהו.
ביננו, אני אהיה ממש-ממש-ממש מופתע אם הוא מנגן לטעמי.
אני אוהב גם סגנונות שונים אבל המוזיקה שלו בשנים האחרונות דיי משעממת.
זה ניהיה ממש טרנד לרדת על טייסטו הא? במקום שתגידו תודה שיש לכם אפשרות נוספת לשמוע מוזיקה חדשה ולהינות מעוד תוכנית שמשדרת מוזיקה אלקטרונית אתם מיבבים על כמה טייסטו לא שווה וכו'0
תפנימו, טייסטו וארמין לא מנגנים את אותו הסגנון וכמוהם גם פרי קורסטן ופול ואן דייק
בניית הסטים שלהם אחרת, ההפקות שלהם נשמעות אחרות וטוב שכך, זה היה משעמם אם ארבעת הדיג'ייס המובילים בז'אנר של הקלאב טראנס היו מנגנים אותו דבר
אני מצפה לתוכנית הזאת, אפשר רק להינות וללמוד ממנה
YO-I
יש צדק בדבריך.
אבל ראיתם את זה???????????????
http://www.220.ro/Interviu_hazliu_c...ntent10710.html
*מצאתי את זה מהפורום של 99, איזה צחוק!!!!
| Originally posted by YO-I זה היה משעמם אם ארבעת הדיג'ייס המובילים בז'אנר של הקלאב טראנס היו מנגנים אותו דבר |
| Originally posted by Viber לא הבנתי את הקשר של טיאסטו לארבעת התקליטנים הטובים בעולם הוא מכיר את אותם תקליטנים? פעם עוד מילא הוא היה מפיק סולידי היום הוא גם בתחתית עושה טראקים בינוניים תקליטן טוב הוא לא היה בחמש שנים האחרונות |
| Originally posted by YO-I איי, איך אתם אוהבים לעוות דברים ראית שכתבתי תקליטנים טובים בעולם??0 קח זכוכית מגדלת ותסתכל שוב ארבעת הדיג'ייס המובילים בז'אנר של הקלאב טראנס וטייסטו נימנה עליהם בין אם תרצה או לא תרצה ולא הוא לא בין הטובים בעולם |
| Originally posted by Viber מיכוון שאתה כתבת את זה חשבתי שתבין אוטומטית שלזה התכוונתי ולא הוא גם לא בין התקליטנים הטובים בז'אנר תאונה אחת אחרי השנייה... |
| Originally posted by Glenn-Holmes בין 4 התקליטנים הנחשבים ביותר בין 4 התקליטנים בטראנס שסביר להניח שהכי הרבה דברים חדשים מגיעים אליהם אל הידיים בין 4 התקליטנים בטראנס שלחובב טראנס שווה יהיה להקשיב לתוכנית חדשה שלו ולו רק כדי להכיר עוד כמה קטעים שארמין פול או פרי (שכבר מזמן אין לו תוכנית) לא מנגנים או עדיין לא ניגנו. אני מאמין שזו היתה כוונת יוחאי...יש די ג'יים שעושים רושם שיכבשו מקום משלהם בצמרת...חלק אולי כבר עושים את זה אבל נכון לכמעט עשור האחרון...טיאסטו הוא אחד האנשים הבולטים בתחום ואם אתם לא אוהבים אותו (וגם אני לא מעריץ גדול...) לפחות תקבלו את העובדה שכפלטפורמה להגשת קטעים חדשים התוכנית שלו יכולה לעשות עבודה טובה |
לכל המקטרגים למינהם, תפסיקו לבכות !
סוף סוף תוכנית מדי ג'יי גדול שלא נס ליחו !
לגבי רדיו 538 - זוהי פלטפורמה מצויינת לשידור תוכניתו החדשה.
רדיו 538 הוא פופולרי בסד"ג
ID-T
הגדולים.
אני לא מצליח להבין על מה אתם (חלקכם) מתלוננים.
אני לא מבין את השינאת הנאצה כלפי טיאסטו.
יש את אלה שאוהבים להקשיב לו. יהנו.
אלה שלא. שפשוט לא יגיבו.
כבר נמאסו מכל החורים הוויכוחים מהטופשים הללו.
לכל הDH המובילים יש תוכנית רדיו.
PVD יש תוכנית ברדיו גרמני.
לשולץ יש באיזה חור בארה"ב
אוקנפולד משדר ברדיו לוויני |סירייס".
ארמין בDI.
וטיאסטו משדר ב 538.
שורה תחתונה מי שמרוויח כאן זה אנחנו. וגם היוצרים החדשים שמקבלים עוד במה מבית טיאסטו שהוא משמיע את הטראקים שלהם בתוכנית שלו.
משום מה אף אחד לא אמר שום מילה על הטראק ליסט. חוץ מלהספיד את טיאסטו.
זה רק מהראה עד כמה אנשים מתעסקים בטפל במקום בעיקר.
המוזיקה.
| Originally posted by black_mammmba אני לא מצליח להבין על מה אתם (חלקכם) מתלוננים. אני לא מבין את השינאת הנאצה כלפי טיאסטו. יש את אלה שאוהבים להקשיב לו. יהנו. אלה שלא. שפשוט לא יגיבו. כבר נמאסו מכל החורים הוויכוחים מהטופשים הללו. לכל הDH המובילים יש תוכנית רדיו. PVD יש תוכנית ברדיו גרמני. לשולץ יש באיזה חור בארה"ב אוקנפולד משדר ברדיו לוויני |סירייס". ארמין בDI. וטיאסטו משדר ב 538. שורה תחתונה מי שמרוויח כאן זה אנחנו. וגם היוצרים החדשים שמקבלים עוד במה מבית טיאסטו שהוא משמיע את הטראקים שלהם בתוכנית שלו. משום מה אף אחד לא אמר שום מילה על הטראק ליסט. חוץ מלהספיד את טיאסטו. זה רק מהראה עד כמה אנשים מתעסקים בטפל במקום בעיקר. המוזיקה. |
| Originally posted by black_mammmba שורה תחתונה מי שמרוויח כאן זה אנחנו. וגם היוצרים החדשים שמקבלים עוד במה מבית טיאסטו שהוא משמיע את הטראקים שלהם בתוכנית שלו. |
אז אולי השאלה המתבקשת היא מדוע אנחנו שונאים\מאוכזבים\שופטים את טיאסטו?
כי ללא ספק זה לא רק אנחנו, זה מגמה עולמית. אתם יכולים לראות את התגובות בכל הפורום...
| Originally posted by uzi אז אולי השאלה המתבקשת היא מדוע אנחנו שונאים\מאוכזבים\שופטים את טיאסטו? כי ללא ספק זה לא רק אנחנו, זה מגמה עולמית. אתם יכולים לראות את התגובות בכל הפורום... |
| Originally posted by uzi אז אולי השאלה המתבקשת היא מדוע אנחנו שונאים\מאוכזבים\שופטים את טיאסטו? כי ללא ספק זה לא רק אנחנו, זה מגמה עולמית. אתם יכולים לראות את התגובות בכל הפורום... |
| you cannot just love one DJ and then afterwards detest him just because he doesn't play the same exact tune anymore that you love; or just because he doesn't have anymore gigs in your country |
אתם צודקים, זכותו של אומן לעשות מה שהוא רוצה.
אני מאוכזב ממנו גם בגלל שהוא הכי מפורסם בסצנה ואני לא מרגיש שהוא ראוי לייצג אותה.
מאז שהמציאו את המצעד התקליטנים הפלצני הזה, מיוחס לו יותר מדי שם, כוח פרסום וכשרון. יש תחושה חזקה שזה לא פייר!
מה שווה המצעד אם שוב נבחרים אותם מפורסמים אפילו אם הם בקושי עשו משהו אותה שנה?
זה הפך את המפורסמים לעוד יותר מפורסמים והשאר נדחפים למטה!
זה מגעיל, זה שחצני, זה רברבני!
שלא נדבר על זה שאפשר להצביע כמה פעמים לאותו אומן, אז מה שווה?
כל הפלצנות הזו של מקום ראשון מביאה גל של שנאה מפני שמקום ראשון צריך לספק את כולם, ואם לא אז מרגישים שלא מגיע לו!
אני כל השנים האלה ממש מרגיש שנעשה אבל לשמות כמו ארמין, אבוב אנד ביונד ואחרים שעוד לא טעמו את טעם המקום הראשון.
אבל טיאסטו, "הגאון הגדול", שנזכר אחרי 15 שנים של קריירה לעשות תוכנית רדיו (רק בהולנד), הוא כבר היה כמה שנים טובות מקום ראשון!
נכון, יש למצעד הרבה כוח פרסומי, אבל ביננו זה מפרגן שוב ושוב לאותם האנשים. אם פרי לא קבל עדיין מקום ראשון, אז משהו באמת פה דפוק ולא פלא שזה מתורגם לשינאה...
אילן סיפר לי פעם שארמין אמר שכדאי שאנשים יצביעו לכשרונות החדשים והפחות מוכרים, זאת מפני שהמפורסמים יצליחו בתעשיה גם בלי המצעד.
אני חושב שזה כל כך נכון וכל כך פייר... אבל ביננו, זה לא יקרה!
המצעד הזה בנוי על פרסום, כי אם הוא היה בנוי על כשרון או יצירה אז זה בלתי אפשרי כי כל אחד אוהב משהו אחר.
שורה תחתונה, גם אני הייתי מעריץ של טיאסטו ואני מפרגן לו הרבה כי לדעתי הוא הבן אדם שהפך את התקליטנות להופעת כוכב. אבל היום יש לו יותר שם מכשרון והגדולה שמיוחסת לו מגעילה והורסת את הסצנה כי אנשים מכירים רק אותו! החשיפה שהוא נתן במהלך השנים למוזיקה אלקטרונית היא מרגשת והוא עזר להרבה אחרים, אבל בשלב מסויים זה כבר לא רלוונטי ומגיע למעריצים לשנוא או לאהוב באותה מידה!
| Originally posted by uzi אתם צודקים, זכותו של אומן לעשות מה שהוא רוצה. אני מאוכזב ממנו גם בגלל שהוא הכי מפורסם בסצנה ואני לא מרגיש שהוא ראוי לייצג אותה. מאז שהמציאו את המצעד התקליטנים הפלצני הזה, מיוחס לו יותר מדי שם, כוח פרסום וכשרון. יש תחושה חזקה שזה לא פייר! מה שווה המצעד אם שוב נבחרים אותם מפורסמים אפילו אם הם בקושי עשו משהו אותה שנה? זה הפך את המפורסמים לעוד יותר מפורסמים והשאר נדחפים למטה! זה מגעיל, זה שחצני, זה רברבני! שלא נדבר על זה שאפשר להצביע כמה פעמים לאותו אומן, אז מה שווה? כל הפלצנות הזו של מקום ראשון מביאה גל של שנאה מפני שמקום ראשון צריך לספק את כולם, ואם לא אז מרגישים שלא מגיע לו! אני כל השנים האלה ממש מרגיש שנעשה אבל לשמות כמו ארמין, אבוב אנד ביונד ואחרים שעוד לא טעמו את טעם המקום הראשון. אבל טיאסטו, "הגאון הגדול", שנזכר אחרי 15 שנים של קריירה לעשות תוכנית רדיו (רק בהולנד), הוא כבר היה כמה שנים טובות מקום ראשון! נכון, יש למצעד הרבה כוח פרסומי, אבל ביננו זה מפרגן שוב ושוב לאותם האנשים. אם פרי לא קבל עדיין מקום ראשון, אז משהו באמת פה דפוק ולא פלא שזה מתורגם לשינאה... אילן סיפר לי פעם שארמין אמר שכדאי שאנשים יצביעו לכשרונות החדשים והפחות מוכרים, זאת מפני שהמפורסמים יצליחו בתעשיה גם בלי המצעד. אני חושב שזה כל כך נכון וכל כך פייר... אבל ביננו, זה לא יקרה! המצעד הזה בנוי על פרסום, כי אם הוא היה בנוי על כשרון או יצירה אז זה בלתי אפשרי כי כל אחד אוהב משהו אחר. שורה תחתונה, גם אני הייתי מעריץ של טיאסטו ואני מפרגן לו הרבה כי לדעתי הוא הבן אדם שהפך את התקליטנות להופעת כוכב. אבל היום יש לו יותר שם מכשרון והגדולה שמיוחסת לו מגעילה והורסת את הסצנה כי אנשים מכירים רק אותו! החשיפה שהוא נתן במהלך השנים למוזיקה אלקטרונית היא מרגשת והוא עזר להרבה אחרים, אבל בשלב מסויים זה כבר לא רלוונטי ומגיע למעריצים לשנוא או לאהוב באותה מידה! |
תשמרו טוב טוב את התגובה הבאה שלי
עוד כמה שנים זה בדיוק מה שיכתבו ויחשבו על ארמין
ולמי שלא מבין למה, כנראה הוא נולד אתמול
| Originally posted by YO-I תשמרו טוב טוב את התגובה הבאה שלי עוד כמה שנים זה בדיוק מה שיכתבו ויחשבו על ארמין ולמי שלא מבין למה, כנראה הוא נולד אתמול |
אני חושב שארמין צריך להיות נבדל מהרשימה
אבאב אנד ביונד למשל עם כל ההערכה והסימפטיה שלי אליהם לא חזרו לארץ [פעם שנייה כי הם דרשו פשוט יותר מדי כסף...
המחיר שלהם זינק משמעותית אחרי הכניסה שלהם לדי ג'יי מאג וזו הסיבה שלא ראינו אותם שוב בארץ עוד לפני שנקסט נעלמו מהמפה...אני יכול להגיד לכם שרצו להביא אותם...
אז הם באמת חברה נחמדים ואני יכול להעיד בתור אחד שפגש אותם באיביזה ודיבר איתם חצי שעה מאחורי הקלעים. הייתי אז גם מאוד פעיל בפורומים שלהם והם הכירו אותי גם משם אז בכלל היה די מצחיק...אבל שורה תחתונה...הם הפכו לביזנס ...מזכיר לכם מישהו? (הממ הממ טיאסטו) ארמין ובזה אני מסכים עם עוזי בהחלט מתנהג בצורה מדהימה יחסית לאגו שכבר היה אמור להיות לו בהתחשב במיקומו בדעת הקהל העולמית של חובבי הטראנס