TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סוף סוף גם זה הגיע......
סוף סוף גם זה הגיע......
דווקא צרפת שדיי שונאים אותנו זה היה אצלהם.....
הפגנת ענק של 100 אלף איש כולם תומכים בישראל... ובמיוחד עכשיו אחרי שנכנסנו לרמאללה יש את ההפגנה סוף סוף התעוררו באירופה....
כנסו ל
http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?t...=item&id=205962
אני לא אוהב ט'רדים פוליטיים אבל זה לפי דעתי משהו ממש חשוב...
Re: סוף סוף גם זה הגיע......
כן אה...
זה באמת משהו חשוב מאד, כי יש המון יהוד'ים בכל העולם
ועד עכשיו לא שמעו מהם בכלל...!!!
אז הגיע הזמן שגם היהודים באירופה ובשאר הכולם יתחילו לעשות עוד הפגנות נגד האנטישמיות.

כן, צרפת אחוש מעורבת בכל מה שקורה בישראל
כל יום בחדשות רואים הפגנה חדשה... טוב לראות שתומכים גם בנו עם כל האנטישמיות שיש שם...
ירופה כולה אנטישמית
צרפת בלגיה וכ"ו...
זה מתפיע אותי קצת
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN ירופה כולה אנטישמית צרפת בלגיה וכ"ו... זה מתפיע אותי קצת |
מפתיע ההפגנה בעדנו
Hmm....They demonstrated in MY CITY too, can u believe? Against Israel of course..400 but still a big demo in the middle of our city. Pitty that my family is about the only jewish one here...we could have done a 5-people pro israel demo 
As for France. U should know some things...In France live 4 million Arabs! And France, after the US and Israel of course ´is also the country with most of the Jews. I bet some 1 million Jews live in France, most of them in Paris. So its clear that France is fully involved with both of the parties so strongly representated..
זה ברור שזה אמור היה להגיע
עכשיו בכל העולם מתחילים להתארגן... בדיוק היום אמרו לנו בבית ספר... עשו לנו שיחה שכבתית ודיברו איתנו על המצב בארץ ובעולם וכל זה...
אתם תראו יותר מהפגנה אחת בעדנו
| Originally posted by Hell_Copter זה ברור שזה אמור היה להגיע עכשיו בכל העולם מתחילים להתארגן... בדיוק היום אמרו לנו בבית ספר... עשו לנו שיחה שכבתית ודיברו איתנו על המצב בארץ ובעולם וכל זה... אתם תראו יותר מהפגנה אחת בעדנו |
אתם חושבים אנחנו יכולים לכבוש את צרפת?? 
| Originally posted by Flotser אתם חושבים אנחנו יכולים לכבוש את צרפת?? |
| Originally posted by Flotser אתם חושבים אנחנו יכולים לכבוש את צרפת?? |
Heh! I wish we could..so we would finally have a good national soccer team! 
| Originally posted by TranceGiant Heh! I wish we could..so we would finally have a good national soccer team! |
חחחחחח יפה טראנסג'יאנט אהבתי
באמת קטע מסריח ששורפים בתי כנסת... אני לא מבין את האנשים שעושים את זה...
פשוט מגעיל אותי
זה כמו לשרוף בית של מישהו... אתה הורס לו חלק חשוב בחיים
| Originally posted by Hell_Copter פשוט מגעיל אותי זה כמו לשרוף בית של מישהו... אתה הורס לו חלק חשוב בחיים |
אני לא רואה מה הקשר...
אם יש ילד שאני ממש שונא אני ילך וישרוף לו את הבית?!?!
מה פתאום... זה לא סיבה מוצדקת